Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Skaitau skaitau ka tu cia priplanavus veikt ir galvoju ir is kur pas zmogu tiek jegu 😁Po to prisiminiau , kad ne nescia 😂😁. As visai paliegus 🐘 Siandien buvau baseine , po to uzsukau i 3 savo parduotuves , gryzus valgyt suorganizavau ir viskas guliu 👿 O uz pusvalandzio reik nest uzpakali rengtis ir vaikus i pazadeta kina vest

Yra yra tų jėgų - būtų dar daugiau, jei tingėjimas dingtų  :D 

Nu bet Tu klausyk nors ir nėščia, vis tiek lovoj neguli - lakstai, veiki visko daug belekiek, tai nėr ko norėt, kad be jėgų esi  :blink:  :rolleyes:  :4u: 

Ačiū už palinkėjimus, operacija tai gerai pavyko, gražiai susiuvo, bus nedidelis randelis. Bet man kita bėda nutiko. :unsure: Į kitą ranką, ne į operuojamą man buvo įvestas kateteris vaistams suleisti ( ir dar ta ranka, su kuria vargstu) na ir ką, vakar visas kraujagyslių tinklas, nuo kateterio įvedimo vietos paraudo ir ištino smarkiai. Žodžiu, gavosi venų uždegimas, skauda labai, daug labiau nei operuotą vietą. Kažkokia nesamonė. Man ir sekasi.  :blink:​ 

Oj, liuks, kad operacija gerai pavyko, o dėl uždegimo, tai nu tikrai - su ta ranka nesiseka  :blink:​ Net ir neįsivaizduoju, ką reikėtų daryt tokiu atveju.. Vaistai ir tiek, ane?

Atsakyti

Almost., tik tepalo prirašė, bet aš vakar vakare pati dar Nimesil išgėriau, nes lb skaudėjo.

Tai tik tept ir liepė, bet sakė ilgam čia,porą savaičių taip bus  :unsure: 

Atsakyti

drugelis. -  :blink: Tikekimes, kad greitai viskas susitvarkys😮

Rasytee - paskutini men nera ko noreti. Apsukos sumazeja☺ As pati abu nestumus tikrai nesijauciau paliegusi, energijos buvo laaabai daug iki pat paskutinio men. Tik tiek, kad kai pilvas jau ant nosies lipa 9-am men, naturaliai leciau judi.

Laba. 

Pas mus nera super karsta. Komfortiskai, 24C. Siandien dangus tik apniukes, bet siluma niekur nedingo.

Atsakyti

Almost - per kur ieskai bilietus? Isnarsiau visas svetaines. Bilietu i Dublina ieskau pavasariui. Kainos😮 Dar pries 1,5men ziurejau, buvo labai geru kainu. Reikejo pirkti😨

Atsakyti

Almost - per kur ieskai bilietus? Isnarsiau visas svetaines. Bilietu i Dublina ieskau pavasariui. Kainos😮 Dar pries 1,5men ziurejau, buvo labai geru kainu. Reikejo pirkti😨

 

Aš tiesiogiai per kompanijas - Ryanair, flySAS  :) Perku pagavus akcijas.. Dar palauk, dar gali būti akcijų. Konkrečiai ieškai proginių kažkokių (nu kur būna per šventes ar atostogas) ar šiaip tiesiog pavasarį belekada?

Atsakyti

Almost - Ryanair ziurejau. Kol kas nieko gero. Jo, reikia palaukti.

Siaip, belekada man tiktu pavasari. Nes gal viena skrisiu, be vaiku. O gal tik su dvyniais. Tai taikysiu ant savaitgalio. Jei ka, 1 diena mokyklos praleis.

Atsakyti

Sveikos  :) 

katee - manau tikrai dar luktelk, nes pasitaikys pigių, jeigu ne bumo metu nori lėkt  :) 

tiesa, vis noriu paklaust Tavęs ir Bluetos - ar naudojat dar grilį, ar vis dar patinka?  :)​ 

Atsakyti

Almost - as tai labai daznai ji naudoju. Absoliuciai vykes pirkinys! Man tai superinis tas daikciukas. Greita ir patogu! Esu patenkinta labai.

 

Laba.

 

Mes buvom 2 dienas sodyboj visa seimyna. Siandien su vyru ir mazyliu grizom namo. Vyro darbai laukia. Dvyniai dar pasiliko. Gris vidury savaites.

 

Va, bernu zaidimai😃

[attachment=246362:20170813_161336.png]

 

O cia mano tecio laimikis is prudo ☺

[attachment=246363:20170813_161302.png]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 13 rugpjūčio 2017 - 15:16

Labas,

Katee - kokie žaidimai, o dar ir apranga tam žaidimui suderinta  :laugh: 

Mes irgi vis į sodą važiuojam, agurkų perteklius,o pomidorai tik nesenai nokt pradėjo, bet jau kaskart parsivežu, pirkti nebereikia.

Dabar irgi neseniai pavalgėm vegetariškų kotletukų ir važiuosim į sodą pavakarot. 

Labai rekomenduoju kotletukus, ypač jei cukinijas mėgstat, receptas maždaug 5 valgytojams:

2 neperaugusias cukinijas sutarkuoti burokine, ar kokia kita smulkesne tarka šiaudeliais, palikt pastovėti.

Tuo tarpu porą morkų sutarkuot burokine tarka, svogūną ( arba poro, kas nemėgstat svogūno). Svogūnus ir morkas apkepti Ghee svieste (sveikiausia), dar uždengus patroškinti, kad kuo labiau suminkštėtų.

Nuo pastovėjusių cukinijų išsiskyrusį skystį gerai nusunkti, per marlę, ar šiaip nuspaust. Įmaišyt morkas su svogūnais, pridėt druskos, prieskonių, galiausiai įmaišyt apie 4-5 šaukštus avinžirnių miltų, gerai išmaišyti.

Kepti ant lėtos ugnies, uždengus dangčiu. Kepiau vėl ant Ghee sviesto.

Valgėm su kuskusu ir šviežiom salotom.

Atsakyti

Labai panasiai kepiau cukiniju blynus tik dar tarkuoto surio dejau , kd nebutu per mazai kaloringa 😁

Atsakyti

As tarkuota cukinija dedu i kalakutienos farsa ir kepu kotletus. Labai sultingi gaunasi👍

Atsakyti

As tarkuota cukinija dedu i kalakutienos farsa ir kepu kotletus. Labai sultingi gaunasi👍

Kokiu santykiu mazdaug ? Bandysiu ryt

Atsakyti