Skaitau skaitau ka tu cia priplanavus veikt ir galvoju ir is kur pas zmogu tiek jegu 😁Po to prisiminiau , kad ne nescia 😂😁. As visai paliegus 🐘 Siandien buvau baseine , po to uzsukau i 3 savo parduotuves , gryzus valgyt suorganizavau ir viskas guliu 👿 O uz pusvalandzio reik nest uzpakali rengtis ir vaikus i pazadeta kina vest
Yra yra tų jėgų - būtų dar daugiau, jei tingėjimas dingtų
Nu bet Tu klausyk nors ir nėščia, vis tiek lovoj neguli - lakstai, veiki visko daug belekiek, tai nėr ko norėt, kad be jėgų esi
Ačiū už palinkėjimus, operacija tai gerai pavyko, gražiai susiuvo, bus nedidelis randelis. Bet man kita bėda nutiko. Į kitą ranką, ne į operuojamą man buvo įvestas kateteris vaistams suleisti ( ir dar ta ranka, su kuria vargstu) na ir ką, vakar visas kraujagyslių tinklas, nuo kateterio įvedimo vietos paraudo ir ištino smarkiai. Žodžiu, gavosi venų uždegimas, skauda labai, daug labiau nei operuotą vietą. Kažkokia nesamonė. Man ir sekasi.
Oj, liuks, kad operacija gerai pavyko, o dėl uždegimo, tai nu tikrai - su ta ranka nesiseka Net ir neįsivaizduoju, ką reikėtų daryt tokiu atveju.. Vaistai ir tiek, ane?