Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Labas vakaras,

Katee - gražus žiogas, skaičiau aš jau apie juos, mūsų tautietė, pirmoji pasaulyje pradėjusi siūti šitokius "žiogus" :) Užsipatentavo, kiek girdėjau, užsieniečiai sužavėti. 

Dėl kainų tai aš iš dalies sutinku, kad paslaugos negali nebrangti. Kodėl turi meistrės laikyti seną kainą, kai parduotuvėse šitaip kainos sukilę. Paslaugų sfera irgi žmonės, jiems irgi gyvent reikia, ne tik egzistuoti. Pačios diskutavot, kad kinas išbrangęs, baseinai ir k.t....

Žinoma, kažkokios ribos turi būti. 15 Eur už antakius tikrai per daug užsikėlė,manau. Bet šiaip tie, kurie visiškai sąžiningai perskaičiavo litą į eurą -  šiuo metu save nuskriaudžia. 

Vien jau dienos pietūs 4-5 eur. kainuoja eilinėj kavinėj... Anksčiau būdavo 7-10Lt.  Jau nekalbu apie "prabangesnes" kavines... Restoranuose nesilankau, tai nežinau, kaip ten tos kainos. 

Atsakyti
Idomus tie orai pajury biggrin.gif Gerokai nulijo,staigiai prasigiedrino ir pasidegint dar spejom ir su dviraciais palakiojom.
I kainu tema.Pries savaite vyras grizta is kirpyklos ir pasakoja.Apkirpo kirpeja ir pareiske,kad pabrango vyriskas kirpimas.Nes matai visos koleges pakele kainas ir ja spaudzia tai daryti😀Buvo 10€ dabar 13€Kaip subiesino mane.Visi mano vyrai pas ja kerpasi kas 3 savaites.Nezinau ka jie darys,bet as is principo ten nesikirpciau.
Ir as verciu i litus.Kaip gali neversti,kai siuveja uz sukneles pasiuvima papraso 280€ bigsmile.gif Medziaga ir visos kitos smulkmenos mano
Atsakyti
Labukas,

Jo....kainos visur labai sukile...Lietuvoje,tai aplomai kainos ne standartines rolleyes.gif niekaip netelpa galvoje,kaip is minimumo siuo metu zmones pragyvena....

Labai faina peteliske bigsmile.gif wub.gif

Drybsom prie tv ax.gif vaikai filmuka,mes filma per lnk mirksiukas.gif
Atsakyti

Sienas ta pačia spalva teplioju, tik atgaivinimui. Ir baldai nauji. Lova, spinta, rašomasis stalas ir sofa bei staliukas.

Kaip smagu taip atsinaujint !

Atsakyti
TEREZZA,smagus atsinaujinimas bigsmile.gif

GAILY S saunuolyte wub.gif patinka vaikai 🤗

ALMOST ,mociutei sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 31 liepos 2017 - 22:25

Laba.

drugelis. - taip, musu tautiete pradejo siuti Ziogus. Pasakojo, kad lietuviai vis dar kreivai ziuri i jos kurinius, bet izsenieciai perkasi net po 20vnt😮 Nors jau ir LT pajudejo ju pirkimas. Ir keli musu valdzios vyrai uzsisako Ziogus su LT herbu, pvz., is lino.

As dar tokius uzsakiau bernams😊 Gales puostis i mokykla. [attachment=245774:18451614_1726901763987465_8127224945391104889_o.jpg] [attachment=245775:17435970_1648169145194061_2450938201280562637_o.jpg]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 01 rugpjūčio 2017 - 08:49

Mano bernas irgi tą žiogą turi, vyresnioji sesė padovanojo prieš pora metų.

labu.

Atsakyti

Sveikos

Jungiuos po sporto ir nagų tvarkymo su kava  :wub: Turiu visokių darbų dienai susiplanavus, tai užimta bus gana..

Man tie žiogai įdomiai tikrai atrodo, išskirtinai, bet šiaip iš esmės ne mano skonio aksesuaras  :) Nors man ir varlyčių ar kaklaraiščių gana nedaug patinka ir gražiai atrodo. O šiaip tai šaunuolė tautietė, kad tokios idėjos ėmėsi!

Atsakyti

As irgi po manikiuro. Taip pat po turgaus ir parduotuves :D Parsinesiau vel 2 kg braskiu. Dar uzlekiau sushi paimti.

 

O jau lietus koks prasidejo😮 Ryte buvo sauleta ir tvanku. Dabar, va, galesime atsigaivi ti. 

Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 08 01, 13:54)
<p>As irgi po manikiuro. Taip pat po turgaus ir parduotuves biggrin.gif Parsinesiau vel 2 kg braskiu. Dar uzlekiau sushi paimti.</p>
<p> </p>
<p>O jau lietus koks prasidejo😮 Ryte buvo sauleta ir tvanku. Dabar, va, galesime atsigaivi ti. </p>

Kada iki Vilniaus ateis biggrin.gif
Atsakyti

Visa vasara bijojau tooookio karscio  :blink: eina sau.... nors zadejau namie tupet , bet prisigalvojau reikalu , o finale pazadejau teciui gimtadienio proga pasisedejima suruost , tai kol viska supirkau  :huh2: gryzus kritau pietu miego 1,5val . Po to viska suriuosiau , aisku smagiai pasedejom , oras vakare tobulas  :wub: 

Atsakyti

As jau ir karsciams pasirasau, kai tokia sudina vasara buvo.

Laba.

Nakti Klaipedoj griaudejo, zaibavo. Net pabudau. Kazkuriam LT rajone zadejo krusa su ledukais😯

Atsakyti