Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Sveikos  :)

 

 

Aš tai ofise. Be langų. Be saulės šviesos. Su kavos upėm ir batų krūva  :D  :D  :D Plaukia siuntinėliai mano, tai bent kažkas džiugina..

 

 

Vakar pas draugę pasidariau manikiūrą, pedikiūrą, tai dabar neatsigrožiu nagais savo  :D Ot kiek moteriai kartais tetrūksta iki pilnos laimės, ane? Nu ir dar puodelio kavos, ką dabar ir turiu  :wub:​ 

 

Pas mane langai, bet pila. Kruvos batu neturiu :cry2:

 

Nu mano sielos dvyne :D Man irgi tokie dalykai dziugina :lol:

 

Laba, Almost. laikau tau kompaniją - jau kai pradėjau darbų maratoną birželio gale, tai tik šiandien bus finišo tiesioji, pagaliau baigsim įrašus. Įrašinėjom operą, su pasaulinio lygio žvaigždėmis, metropolitan, la scala solistais. Pavargau, bet šiandien jau paskutinė diena  :yahoo:

 

Oho! Kada bus galima paklausyt?

Atsakyti

Laba.

drugelis - 👍

As irgi save linksminu😄 Siandien suknele nusipirkau. Lietuviu gamintojo (Sauth lietuva). Ne viena suknele ju man patinka😍 Kuria nusipirkau siandien, tai minkstucio lino😍 Labai maloni. Tokia, tik juoda:
[attachment=245307:nevada-lime-summer-dress.jpg]
Dar skrybele prie jos paemiau ir balconete.

Koks skirtumas, kad vasaros nera, svarbu suknele yra😃 Ju per daug nebuna😎

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 12 liepos 2017 - 15:53
Susidvigubino, norejau juoda ideti:<br />[attachment=245309:nevada-black-summer-dress.jpg]
Atsakyti

Labas,

katee - graži suknelė, grynai tokia tavo stiliaus :) Man tokios netinka, atrodau kaip su maišu kokiu..

8p.m. - įrašą gal tik pusmečio eigoje sutvarkys, net nežinau, ar pati jį išgirsiu  :laugh: Galėčiau nusipirkti CD, bet nepirksiu, tiesiog neklausyčiau aš tos operos. Užtenka, kad gyvai viskame dalyvavau. :)

Šiandien tokia nuotaika bloga man, ima nervas ant visko. PMS turbūt  :mad2: 

Atsakyti
Labas! Neprisėdu visai ;)

Katee suknelė kokia graži!!
Atsakyti

Katee, suknelė puiki  :super:

 

O aš... vėl keliausiu. Gruodis - sausis.

 

Čia   [attachment=245362:d2da4bbbec6d57a8f7bf7907ba58a23c.png]

 

ir po to iš karto čia:

 

[attachment=245363:8b0cdaab48ab1676a8194babd8b9d4b1.png]

 

 

Atsakyti

Laba.

 

Aha, sukne tikrai "mano stiliaus". Megstu tokius tysalus. Uzsidejau  ir ji tiesiog prilipo prie manes. Realybeje dar graziau atrodo. Su skrybele, storapadem basutem ir akiniais ypac. Labai stilingai 😍

 

Mano visi bernai sodyboj☺ Duodasi kaip velniai miske. Mazylis visur pirmas😂 O mes miegaujames ramybe namie su vyru, einam pietauti ir bla bla bla😊 Bet ryroj jau parvarys vaikai. Vel judesys namie bus. Antradieni isvarom i Kaliningrada.

 

drugelis.  - uz nervus🎈

 

 

Atsakyti

Ooo, Terezza, nu kaip fainiai! 👍

Atsakyti

katee - pavydžiu tau ramybė, nes mane tai erzina tas mergaičiųmalimasis amžinas. Tai cypia kažko, tai susipeša, tai triukšmą dviese sukelia tokį, kad atrodytų, jog namie visas vaikų darželis... nusišaut kartais norisi. Šiandien dar jų pusbrolis su pussesere pasisvečiavo, tai jau mano kantrybės stygius liejosi per kraštus.  :bijau2:

 

Terezza - nerealiai fainai, aš tai nieko neveikiu laisvom minutėm, kaip tik kokias keliones žiūrinėju kitai vasarai. Bet pati organizuotis bijau, nieks man neaišku kol kas, kada ten tų bilietų pigių ieškotis ir t.t...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 13 liepos 2017 - 22:13

Terezza - nerealiai fainai, aš tai nieko neveikiu laisvom minutėm, kaip tik kokias keliones žiūrinėju kitai vasarai. Bet pati organizuotis bijau, nieks man neaišku kol kas, kada ten tų bilietų pigių ieškotis ir t.t...

Tai pirkis kelionę per agentūrą ir nereikės niekuo rūpintis.

O pigių bilietų ieškotis gali absoliučiai bet kada. Numatai datas ir ieškai per paieškos sistemas - expedia, last minute, cheap flights, skyscanner ar pan.

Atsakyti

drugelis. - suprantu. Pas mane irgi chaosas buna, kai visi bernai namie. Bet vasara kiemas gelbeja. Jie praktiskai visa diena lauke.  Mazylis kaip iseina ryte, tai vakare tik pareina. Kartais maitinu ji per balkona, nes nera sansu prisikviesti. O kartais pamirsta pavalgyti. Bet nieko, gyvas. Grizta, pavalgo ir patenkintas😃

 

As vakar sugalvojau prie juros vaziuoti, i miska. Vakare. Pasivaikscioti. Vyras negalejo tuo laiku. Tai vaziavau su tokia pazistama ir jos 3-im vaikais. Prasikeikiau. Spjaudziausi ir keikiausi viduje vienu metu, galvodama, kokio velnio as pasirasiau tai avantiurai. Pati be vaiku, o turiu klausyti kitu vaiku zyzymu😨 Kam man to reikia? Jomajo! Kantrybe baigesi, kai mums atsisedus bariuke, jos vienas vaikas pradejo mano duona imti😂 Duona atnese anksciau ir as laukiau salotu. Tai taip susibiesinau, kad pasakiau nelisti i mano lekste😂 Zodziu, pasigailejau labai stipriai, kad nevaziavau viena.

Bet siandien istaisiau sia klaida. Koks vaizdelis buvo 😍

[attachment=245369:20170713_232517.png]

Atsakyti

Katee, teisingai. Negalima nagų į svetimą lėkštę kišt.  :D​ 

Atsakyti