Terezza, wau Aišku, kažkas turi būt apleista, jei dirbi-šoki-sportuoji-gėles augini-mezgi....... Ir tt ir tt nėr kada tokiom nesąmonėm užsiimti, kaip namų tvarkymas 😃
8pm, su liepos 4-ąja Koks buvo-bus (vis maišausi laiko juostose) dress kodas, meniu, programa šventės?
Sveikos, paršutinu ir aš
katee - norėjau paklaust, kaip reikalai vizos tvarkosi, bet jau paskaičiau labai esu išsiblaškius šiandien, nes prastai ir mažokai miegojau, o dar darbe anksti reikėjo būt, tai iš viso
Terezza - bateliai labai gražūs
Grįžau į sportinį ritmą jau lyg ir, taip kaip smagu, kaip gera tą raumenų skausmą jausti
Terezza, graziai atrodai
Katee, kur pirkai vaikams kuprines? Kokias? Vaziuoju savaitgali i Klaipeda, noreciau pasiziurineti kokia cia pirkti.
Pasiemem siandien gydytojo pazyma i mokykla, dabar rami toliau atostogausiu.
Praeita sav dar nebuvo tos muges kl akropolyje. Bet ji man rodos charlot parduotuves buna ...as pegase pirkau sunui , labai patiko mum , jau pora metu tampo . man ir reik jau viska supirkt, nes valar gyd biski pagasdino mane siandien su sunum vilniuj dirbom/pramogavom , pasilepinau pirkiniais dar mazylei rubeliu papirkom , bet jau kainos kudikiam
Gal kas turit Miele skalbykle? noriu pirkt, bet del modelio nzn.
Labs.
Koks buvo jusu biudzetas?
Merginos, o i ka atkreipti demesi perkant kuprine pradinukui ?
Koks buvo jusu biudzetas?
i svori. T.y.kuo lengvesne. Jei reiks nesiotis reikmenis. Na ir dar kad nugarele speciali butu.
8pm, su liepos 4-ąja Koks buvo-bus (vis maišausi laiko juostose) dress kodas, meniu, programa šventės?
Aciu aciu, dress cod'as tik dukrai buvo, pati issirinko, imesiu nuotraukas. O meniu tradicinis: barbekiu, mesainiai sventes privaloma programa: fejerverkai. Tai tiek
Gal kas turit Miele skalbykle? noriu pirkt, bet del modelio nzn.
Labs.
Vilniuj gyvendama turejau. Hands down, geriausia gyvenime tureta skalbykle. Bet buta tas seniai, pries 7 metus.
O jau plepumas