Mano mamai leido... Gal pasikeitė per 9 metus )
Bus matyt , bet tikiuosi tiek neuzsibus nes brolis su sese po 38sav pasibuvo , tai jau jausciausi kaip dramblys 1,5 metu nescia 😁
kaip vilnietes? Neužpylė jūsu?
Pas mus diena biski palijo, dabar vel niaukiasi dangus.
Si savaitgali gali lyti, bet kita prasau grazaus oro . Lekiam i Sel koncerta, i Klaipeda.
kaip vilnietes? Neužpylė jūsu?
Pas mus diena biski palijo, dabar vel niaukiasi dangus.
Si savaitgali gali lyti, bet kita prasau grazaus oro . Lekiam i Sel koncerta, i Klaipeda.
Beveik
Gero koncerto! Mes buvom turbūt prieš 3 metus Klp atlėkę į koncertą jo ir šią vasarą planavom, bet paskui pamačiau, kad ir Vln bus, tai eisim čia.
Labas ! Lakstom nuo ryto, vežiau mažiukę pas akių gydytoją, dabar į baseiną atlėkėm, paskutinis kartas, reiks paskui nuo rugsėjo vėl imt abonementą
Labas rytas!
Pas mus antrą dieną iš eilės lyja, pilka, bet ai dzin - jokio skirtumo, kai darbe sėdžiu Dar geriau, nes ta saulė nevilioja taip į lauką lėkt
nuo ryto lyja, niuru. Turbut visa diena tokia bus
Isgeriau kavyte ir lekiu iki darbuko.
Laba.
Klaipedoje nelijo. Tik 2 lasai nukrito. Uztat silta👍Plikom kojom ir trumpom rankovem ryte varinejau su maziuku po turgu ir senamiesti. Kaip visada braskiu parsinesem 2kg. Saldzios kaip saldainiai😍 Rytoj ryte vaziuosiu jau uzsipirksiu 10kg trinimui. Turesiu darbo biski☺ O siandien vakare vyrui paliksiu mazyli, pati leksiu laukais palaidais plaukais😃 Va taip va😎
Kur Blueta?📣
Esu, esu, paskaitau. Kažkaip visai neturiu ką pasakyt. 😊
Lakstau, užsiėmus. Čia į kelis seminarus/mokymus ėjau, kažkaip to laiko vis mažai. Vyras sako, kad labai manęs jam trūksta, pasiilgo bendravimo. Nu bet va, nuo kitos savaitės jau laisviau bus.
Sveikos.
Oras pajuryje tikrai nusisekes sia savaite
bet jau reiks traukt namo , kita savaite visko prisirasius ir pas gyd dar reiks
Esu, esu, paskaitau. Kažkaip visai neturiu ką pasakyt. 😊
Lakstau, užsiėmus. Čia į kelis seminarus/mokymus ėjau, kažkaip to laiko vis mažai. Vyras sako, kad labai manęs jam trūksta, pasiilgo bendravimo. Nu bet va, nuo kitos savaitės jau laisviau bus.
Sveikos.
Ką mokaisi?
As irgi va ka tik is intensyviu mokymu grizau. Mazai miegojau, daug suzinojau, dukra ir vyras labai issiilge.
Drugelio nuotraukos grazios. tokia visa laiminga
Rasyt, tai visai laiko mazai belike.
Almost, as irgi tik dirbu dirbu dirbu. Tiesa, i LT nusipirkom bilietus, grisim lapkricio gale.
Labu.