O pas mus lyja. Jau antra diena. Gerai nors, kad savaitgalis geras buvo.
Kaip laukiu šilumos
Pasižiūrėjau Drugelio foto, nu rimtai švyti visa.
Mes nesam su šeima niekur kitur apart LT atostogavę. Nusipirkau auto, dabar taupau remontui. Bet va, pamatau tokias foto ir mintis tik viena-tiek laimės tas remontas nesuteiks, o gal geriau kelionė
Rytoj man laisva. Varau į saloną plaukus dažysiu. Žilų bile kiek. Buvau gal gruodį Nepamenu..... O paskui turbūt į pležą su vaikais. Žada gerą orą, šilumą....
Beje, man fotki normaliai sukasi.
Gal pas ką sunkiai krauna, tiesiog aparatai kažkuo kitu labai apkratuti? Siūlymas perkrauti, gal senokai tą darėt....?
Ką čia į temą pasakyti 🤔 nebevyksta mano kalanetikos užsiėmimai, tai nesportuoju.. Ai, po mėnesio į darbą, tada bandysiu kelis kartus per savaitę rast. Dabar tik kartais į body balance ant stogo nulekiu..
Braškes valgom iš tėvų sodo namines 😍 dariau dar braškinį tiramisu, skanu.
Rasyt, tau rugsėjį kažkada gimdyt?
Labas! Visai pamiršau SM perskaičiau viską
Ką čia į temą pasakyti 🤔 nebevyksta mano kalanetikos užsiėmimai, tai nesportuoju.. Ai, po mėnesio į darbą, tada bandysiu kelis kartus per savaitę rast. Dabar tik kartais į body balance ant stogo nulekiu..
Rugjpucio paskutine diena 😁
Labas! Visai pamiršau SM perskaičiau viską
Rugjpucio paskutine diena 😁
Rasyt, tau rugsėjį kažkada gimdyt?</p></div></blockquote><p>Rugjpucio paskutine diena 😁</p>
Mano pusseserė gimus 😀
Draugė turi gimdyt 09.09, žiūrėsim kuri iš jūsų pirma bus 😀
Jau tiek pernesiot neleis man tikrai tai gal busiu pirma
Tai kad 10 d leidžia
Tai kad 10 d leidžia
Man diabetas tai neleis nei dienos
Labas rytas
Ką veikiat, visi sveiki, nieks "nenuskendot"? Internetai ošia, kad Lietuvoj oras belekoks, ale visad aplink Jonines lietaus būdavo, tai biškutį gal tiesiog susivėlino gamta? Aišku mačiau, kad skęsta mašinos - negerai, negerai..