Labas vasarotojos
Atostogos man į pabaigą, tai radau kada prisėsti prie kompiuterio, pagaliau. Žiūriu, daugelis jau atostogavot, mes irgi!
Kretoje buvo fantastika, nerealiai gražu. Daug aplankėm, pamatėm, mažokai pleže pasivartėm, nes norėjosi kuo daugiau pamatyti. Konstatuoju faktą, kad visai nesigailiu, jog pasirinkau atostogas, o ne (.)(.). Rojus žemėj man ten buvo, ne kitaip, aš jau geriau negraži pabūsiu, bet vėl kažkur iškeliausiu kitais metais
Grįžus truputį buvo depresija apėmus, nes labai greit prabėgo ta savaitė, bet dabar kažkaip jau "įvažiavau" į vėžes - sode daug darbo - šiltnamis, gėlės, uogos, nuo ryt dar ir darban grįžtu, tai teks grįžt į ritmą visiškai.
Bandžiau žiūrėt fotki nuotraukas, bet kažkodėl man labai lėtai krauna,neturiu kantrybės laukt, kol kokią nuotrauką atidaro Vienai čia man taip tik?
Rasytee, smagūs rūpesčiai pas tave
Blueta - o kur jūs atostogavot, kokioj saloj? Aš tai jau svajoju, kur kitais metais, mąstau apie Tenerifę, arba Madeirą
Mes kai nevalgėm kavinėse, nes viešbutis buvo AI, tai nepakraupom kainom Kretoje, pirkom tik ledus ten, brangoki, apie 2 eur. Bet Nidoj pernai irgi ledai prie marių buvo po 2 eur...
Katee - kiek spėjau įmatyti - gražiai atrodei per atostogas
Almost - bet tai fainai, kad jus traukia atostogaut Lietuvoje, mačiau FB fainų nuotraukų
Mrs. - parodyk veidą. Kaip vaizdas pačiai, patenkinta?