katee, iš akies dedu, nedarau saldžiai, vakar ant 5 kilų braškių supyliau apie kilą medaus. Sumaigiau, ištirpo, susimaišė su sultimis ir psio, supyliau į 0.5 litro indukus, šaldiklin.
pas mane va tokios šaldytos uogos eina,žinok, žiemą. Vis po induką išimu, atšildau, vaikams prie blynų, varškių, jogurtų ( neperku tų saldintų uogienėm jogurtų, nes ir krakmolų ir visokio velnio privaryta būna, perku natūralius, tai va, jei nori, įsideda ), aš į kokteiliu įsidedu del kvapo/skonio. Faina žiemą tos šaldytos uogos, kvepia 😍
Mes ir siandien tooooki bliuda braskiu surijom ! Ryte pririnkom galvojau kazin ar per pora dienu suvalgysim , o dabar pati pribaigiau
Oi, Blueta, as visada uzsaldau uogu ziemai. Su kose vaikai labai megsta. Kaip smagu issitraukti ziema is saldyklio uogas👍Ir melynes, ir avietes, ir braskes uzsaldau. Tik kad su medum nebandziau. Reikes pabandyti.
O atskirus saldiklius turit ?
maniskis sugedo , o vietuvej ten po saldytuvu tai juokas kiek ten gali idet tu induku
Oi, Blueta, as visada uzsaldau uogu ziemai. Su kose vaikai labai megsta. Kaip smagu issitraukti ziema is saldyklio uogas👍Ir melynes, ir avietes, ir braskes uzsaldau. Tik kad su medum nebandziau. Reikes pabandyti.
o man,vat, saldytos melynes kazkaip nelabai. Aisku, sunaudoju kokteiliams, bet nelabai man. Saldytos silauoges (cielos) labai jami!
Rasyte, aha, turiu,specialiai tam reikalui pirkau ir garaze pastaciau, nes virtuvej jau ir taip imontuot du saldytuvai, nebuvo vietos saldikliui.
Toki gera filma su dukra pazejom,daba miegai neima.
orai atsilo,tai ner kada prie pc sedet.
Vakar kibira savu braskiu priskyniau.Visi namai net pakvipo Silauogiu siemet irgi daug turesim.Dabar dar zalios.
Siandien savo studenta isveziau i miskus Dvi savaites gyvens palapinese,lakstys po miskus su 20kg kuprine ant peciu ir zaliai veidui issidaze
Laba diena, damačkos
Mes kaip iš medžio iškritę - nieko nei šaldom, nei vakuojam, nei dar ką. Nors aišku patys nieko neauginam, neturim šalia auginančių, kur tikrai žinotumę, kad geros, tikros tos gėrybės, tai viską perkam ir tiek
Šeštadienį per asmeninę treniruotę tiek išsitaškiau, kad iki šiol raumenis skauda. Bet šįryt vėl ėjau ryte, tai smagiai labai jaučiuos dabar. Tik nusprendžiau pradžioj nesiplėšyt taip, kaip prieš tai ir mažinsiu einamų dienų skaičių Turėsiu progos va ir pailsėt, ir prie tinklaraščio vėl grįžt
oj ne, gamint tai gaminu. kone kasdien. arba aš, arba MB. mes čia kai atvykom, tai buvo tas periodas abiems, kai valgėm kažką greito iš parduotuvės nusipirkę mikrobangėj pašildyto ir viskas. bet abiems skrandžiai, žarnos supyko labai greit, tai teko gamint, nori nenori o ir gaminam dabar vakarienes ir kažką kitai dienai pietums įsidėt tuo pačiu, tai patogu
Sveikos.
Aš vakar pusę dienos terasoj kapsčiausi. Pertvarkiau, persodinau, išrūšiavau. Tvarka dabar.