Kaip man patinka vasara LT , nedaug rubu, ideges kunas, pilna uogu, vaisiu, salotu, darzoviu! jega .
Kasdien griztu prisipirkus kase braskiu, tresniu, abrikosu, kiekiai nerealus. Tarkim, braskiu perku kasdien 4 kg, tresniu 2-3 kilus. Ir suvalgom, zinokit , aisku, atrodo daug, bet kai isdalinu ant zmoniu kiekio, tai ai, visai normaliai
Graikijoj kaip kapojau ju jogurta, sviezias figas, grilintus kalmarus, salotas su feta, alyvuoges, boze, kaip kaip man juos skanu sitie dalykai.
Almost, adaptavaus pilnumoj, aik tu, dvi naktis panakvoji namie ir atrodo nebuvai niekur , tik idegis primena.
Va, dukra, niekaip adaptuotis negali, vargse. Nu bet pas ja ir laiko juosta, klimatas, viskas keitesi. Tai negali naktim zmogum, diena kaip trenkta vaiksto, lyg visusas kabinasi. Aisku, sitiek skrydziu keite, naturalu, kad imunas "pasest" galejo, nes is Meksikos skrido i Vasingtona, is ten, pasiemus lagaminus skrido per Islandija i Edinburga, Ednb palikus daiktus skrido i Vilniu su nusileidmu Airijoj, zo, labai susidejo jai nuovargio.
Vaikai mokykloj, varysiu kanopeles tvarkyt.
Zinok, kas mane labai erzina LT? kad zmones negerbia kito asmens privacios erdves ir megsta "prilipt" , eilej pvz.per arti stovi, as traukiuosi, o jie vel prilimpa. Arba pasnekovas lenda itin arti prie veido "prisikisa", mane ziauriai erzina, man lb svarbi mano privati erdve. Vat uzsieny, kazkaip, pastebejau zmones taip nedaro, jaucia gal.
Labu.