Almost, žinau apie ką tu. Deja, deja, custumer service pas mus labai dar pažemy
Nu bet, žinau, kad greit dar kitaip nebus, dėl to stengiuosi nuotaikos nesigadint, pati bendrauju maloniai ir su šypsena ir kartais tai padeda. 😊 Žėk, ima kartais ir nusišypso. 😃
Kai gyveni čia, pripranti. Bet kai grįzti po ilgesnio laiko iš "malonaus aptarnavimo"šalies, lb jaučiasi skirtumas.
Attic, ačiū, puikiai. Biškį dar kosmose, bėgu visur automatizmu, bet ai, kelios dienos ir back to normal 😊
Patinka man graikai labai. Panasiai kaip ispanai. 😃 Bardzo malonūs, svetingi ir nuoširdūs žmonės. Lb stengiasi dėl turisto. Ir nuoširdžiai taip. O gal mūsų kely tokie pasitaikė 😊
Taip taip, būtent apie tai ir kalbu. Žinok man per tuos šešis metus gyvenimo čia, kiek kartų grįždavau, dar niekados nebuvo taip liūdna iš akibrokšto, kad aš kely apsiverkčiau drebančiom rankom. NIEKADOS. Mane buvo nustebinę, papiktinę, sukėlę juoką, bet kad šitaip pasakyčiau, jog mano Klaipėda, mano mylimiausia Klaipėda tampa mužikų kraštas - niekados..
Bet lygiai taip pat niekados dar nėra buvę tokio žiauraus holiday blues - šiandien pasakodama darbe apie atostogas net gumulą gerklėj jaučiau. Ryte sakiau MB, kad davai susitaupom iki sausio 1 pinigų ir viską metę važiuojam. Bet kur - ar į Kanarus, ar į Lietuvą. Man nesvarbu. Viską metam ir su visam. Bet sveikas protas nugali - bet kur reikės lygiai taip pat dirbt ir gyvent ir bet kur kankins tokios pat poatostoginės
Jau tas bendravimas su klientais mūsų padangėj e-laiškais kaip ir turėtų nebestebint - kalba kaip su draugeliu, jokio oficialaus mandagaus bendravimo. Aišku ko tada tikėtis ir gyvai aptarnavimo srityje.. Jeigu rezervuoju datą paslaugai, negaunu 2sav jokio atsakymo ir pati turiu eit ieškot, ar mane užrašė, ar, vis tik, ne.. Žodžiu
Bet vis tiek grįžti buvo labai gera. Labai. Smagu turėti pas ką grįžti, su kuo susišypsoti ir ką apkabinti
Mano įspūdžiai apie graikus irgi tokie po poilsio Kretoje. Ypač vilų komplekso administratorius nerealus graikas pasirodė tikrai O dar kai mes buvom apsistoję kaimuky mažam, ne masofkėj, tai ten ir užeigų savininkai su darbuotojais labai paslaugūs, laimingi pasirodė, ir šiaip žmogeliai draugiški