Laba diena....grįžau užvakar,ryt išskrendu vėl....naujas veidas patinka,dar biski geltonas po mėlynių,bet matau bus gerai...
Ryt einu tattoo 😎🤗
Gerų atostogų atostogaujančioms!
Mrs,
Pavydziu atostogaujantiems, pas mus toliau lyja lietus...
Gaily... pasirodyk po visko... as ir noriu tattoo...
Sveikos ,
pasikeitem vietom su Gaily , mes jau kelios dienos pajuryje , silumos ner , bet man pats tas , tik siandien vejas buvo baisulinis . Bet tinkamai apairengus mes vistiek smagiai leidziam laika .
o ir siaip taip keista tiesiog tinginiaut , as taip nepratus 😁Bet net pilvukas lengvesnis tai tempa sumazinus
Įkėliau, nieko mandro ))
Labas! Kada atšils
Sveikos, ciocės! Kur sulindę visos???
Mes du Kate, tai atostogaujam, o kur visos kitos? A? Aaa? Fėja, Almost, Terezza, Drugelis ir visos kitos?
referuoju, sala mums labai patinka, tokio švaraus vandens kaip Egėjo jūroj nesu dar niekur mačius.
Plaukėm į visos dienos ekskursiją laivu, stodami gražiose įlankėlėse paplaukiot/panardyt, tai neatsistebiu, didžiausiam gyly dugną matau.
atostogos įpusėjo, persikelėm į kitus apartamentus, dabar gyvenam mažam kaimuky/įlankoj, pačiam pleže, tai grožimės ta turkio spalvos jūra nuo ryto iki vakaro. Aplink kalnai, laksto laukinės ožkos būriais, nebailios, ima iš rankų maistą,kisa snukius pačios, tai vaikams atrakcija maitint 😃.
oras nuostabus, dienom 28-30, naktim ~23, bet kadangi nuolat bryziukas pučia, tai gan gaivu ir karščio nesijaučia. pasiilgau. Linkėjimai 🌞
Rasyt, kaip sekasi kontroliuot tą diabetą? Neskauda badytis?
Šitas atostogas kažkaip lb aktyviai leidžiam, kaip išsimalam po pusryčių tai vakare grįžtam. Na, bet, kadangi sala, tai visos kelionės vyksta laivais, aplankėm bene visus gražiausius salos kampelius ir paplūdimius.
Bet čia net ir norint pasipležint, reik vandens taksi imt. Nors atstumai nedideli, nuplukdo per 15-20 min iki norimo paplūdimio, bet vistiek pėškom nenueisi.
kur 8.p.m? Attic? Prikėliau nuotraukų į albumą 🎈
Sveikos, ciocės! Kur sulindę visos???
Mes du Kate, tai atostogaujam, o kur visos kitos? A? Aaa? Fėja, Almost, Terezza, Drugelis ir visos kitos?
referuoju, sala mums labai patinka, tokio švaraus vandens kaip Egėjo jūroj nesu dar niekur mačius.
Nežinau, kaip kitos, bet aš tai iš pavydo tyliu. Dirbu, o jos atostogauja mat
Oras pas mus puikus, mano gėlynai bujoja:
Ir užsikabinau už šitos dainos: https://www.youtube....h?v=lnYan4E3FTM