Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Eina sau. Labai gaila. Sunkus jo gyvenimas buvo. A.a.

Nu, man irgi gaila jo labai. Geras ir nuoširdus atrodė, taip atvirai apie tą santykį su alko atsimenu per interviu papasakojo. 

Sunku pas mus kitokiems.

kažkaip, taip nelaiku tie vyrai išeina....va, Mertinas ką tik, dbr šitas.

Atsakyti
Attic - manau, kad ne del sporto tas veidas keiciasi. O su metais. Moteriskeja.<br /><br />Blueta, tikrai vyrai anksti "iseina". Bet seniai jau zinoma, kad moterys istvermingesnes, lengviau susidoroja su stresu ir ilgiau gyvena.
Atsakyti

O dar silpnaja lytim tituluoja. Patys jie silpni 🌬

Atsakyti

Pas mane veido bruozai pasikeite, kai pradejau sportuot, atsirado skruostikauliai , veidas kauletesnis tapo  :laugh:  idomu, cia, siaip, su metais ar sportas. 

Nu tai natūralu. Riebaliukas ir nuo veido nudegė, va ir pasimatė skruostikauliai.

O dar silpnaja lytim tituluoja. Patys jie silpni 🌬

Taigi iš baimės ir pavydo jie mus taip pravardžiuoja. :D​ 

Atsakyti

Rasyte, o ir po gimdymo, maitinant, reikia sekt, matuot, ar jau po to galima ir pavalgyt ?

Sicilijos gamta tikrai nuostabi. Leksim dar karta, butinai. 

As ir realiai viena diena atrodau kaip 15mete, kita kaip 30mete  :D  priklauso ka apsitengiu, pasidazau, kaip susisukuoju. 

Pas mane veido bruozai pasikeite, kai pradejau sportuot, atsirado skruostikauliai , veidas kauletesnis tapo  :laugh:  idomu, cia, siaip, su metais ar sportas. 

Ech kaip smagu paskaityt apie keliones  :rolleyes: 

po gimdymo mazdaug po dvieju savaiciu isnyksta tas diabetas , nes ji sukelia hormonas , kuri gamina placenta

Atsakyti

Labas rytas!

Attic - aha, jau grize mes, siandien trecia diena. Laikas kaip paseles lekia, visai nenoriu, kad baigtusi atostogos :unsure: 

O ka veikiam? Nieko, atostogaujam  :D vakar oras lyg uzsakytas mums pasitaike, lygiai kaip ir pries tuos du metus. Tai tradiciskai nostalgiskai nulekem vakare i Pusis desertui ir burbuliukams, paskui Kunigiskese palydejom saule ir c'est tout. O pries tai nieko - vazinejom, valgem, tingejom ir tiek  :D Siandien oras pabjuro, tai ir toliau nieko neveiksim. Smulkus visokie planai. Savaitgali tik i kurorto puse trauksim, nes bike show - MB nori pamatyt, pasmirinet :) ir antradieni planuojam i Vilniu saut - TV bokstas, senamiestis, griztant i Kauna draugus aplankyt :) si karta kazkaip jokiu konkreciu planu daug nekuriau, nes MB prase poilsio  :D 

Atsakyti
Labas rytas...

Subjuro oras... lyja nuo pat ryto...

Katee... kiek mezo proceduru veidui dareisi?... patiko?...
Atsakyti
Laba.<br /><br />Pas mus krapnojo. Vejas didelis, bet silta. 19C. Po pietu turi pragiedreti.<br /><br />tigriuss - as kursais darausi. Pvz, 5 kartus pasidarau (kas menesi), paskui pertrauka 3 men. Tada vel kartoju. Patinka man si procedura.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 06 07, 08:24)



As ir susigundziau pabandyti... vakar pirma procedura padare... kiek pas jus Klp kainuoja?...
Atsakyti
tigriuss - as moku 60eu.
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 06 07, 09:41)
tigriuss - as moku 60eu.


Viena procedura? blink.gif nepigiai. Pas mus kaimuke 35.
Atsakyti
tigriuss - jo, viena procedura. Ir tai nera auksta kaina palyginus. Kitur po 80eu.<br /><br />As vis zadu i Taurage nuvaziuoti. Yra pas jus viena rubu konstruktore. Parduotuve savo turi. Man labai laisvalaikiui (o kai kurie ir sventei) tie rubai prie sirdies. Tyyysalai tokie. JURKA pasivadinusi. Gal zinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 07 birželio 2017 - 15:56