blemb.... rado nestumo diabeta
Uj. Linkiu, kad viskas kuo lengviau praeitų
Jeeee, vaziuisim visa seimyna kartu!!!!👏👏👏
Nu super
Jeeee, vaziuisim visa seimyna kartu!!!!👏👏👏
Sakau, kai nori vyrai viska gali
Katee, liuks.
Skaitet, mire Rokas Zilinskas. ...tik 44m
O kažkokie tau požymiai yra? Man net nedarė tyrimo. Mano mamai su sese buvo... nebegalėsi bandelių valgyt o šiaip viskas ok, nepergyvenk!
Katee, puiku!
Katee, liuks.
Skaitet, mire Rokas Zilinskas. ...tik 44m
Kątik sužinojau. Labai gaila.
As ir ka tik pamaciau per zinias... siaubas, toks jaunas vyras...
Eina sau. Labai gaila. Sunkus jo gyvenimas buvo. A.a.
Bet pažėkit kokia maža dalis gali, daugumoj vistik dominuoja tos pigios prekės vežimuose, liūdna lb dėl to.
Rasyte, o kaip ten matuojama? Durt reiks? Te, mieloji 🎈, gerai, kas nedaug liko.
bliaaaa, kokie kamščiai! Valandą į mokyklą važiuoju. Prie šviesoforų postus rašyt galiu 😕
Del kamsciu tai uzjauciu , man nervai ima juose stovet 👿
Aha badytis pirstus reik .
O kažkokie tau požymiai yra? Man net nedarė tyrimo. Mano mamai su sese buvo... nebegalėsi bandelių valgyt o šiaip viskas ok, nepergyvenk!
Katee, puiku!
Tarp tu isvardytu pozymiu man atitinka , kad troskina ir i wc dazniau lakstau . Bet nu , kad tai del cukraus nesugalvociau
Rasyte, o ir po gimdymo, maitinant, reikia sekt, matuot, ar jau po to galima ir pavalgyt ?
Attic - grazios foto! Gamta😍 O pati tu man labai skirtingai nuotraukose atrodai. Kur su suniuku pries veidrodi, labai i Milita panasi. Lyg seses butumet.
Sicilijos gamta tikrai nuostabi. Leksim dar karta, butinai.
As ir realiai viena diena atrodau kaip 15mete, kita kaip 30mete priklauso ka apsitengiu, pasidazau, kaip susisukuoju.
Pas mane veido bruozai pasikeite, kai pradejau sportuot, atsirado skruostikauliai , veidas kauletesnis tapo idomu, cia, siaip, su metais ar sportas.