Katee, tau tai carteris, jei ir viena skristum, nebūtų lb sudėtinga, ten gi viską visur sutampo turkučiai tik pora eurų duok i psio. Šiaip tik gi jgal nefaina be vyro ir liūdnoka.
Galiu "paguost", man dar blogiau Maniškis va guli su 39/40 tempa antra para ir irgi neaišku ar išskrisim. Bliaka, paskutinį martą su tokia tempa gulėjo prieš 21 metus. Nu kaip tyčia.
O mum tai skrydis su persėdimais, visą dieną Rode ir vakare keltu dar pora valandų plaukt. Bet aš ir šiaip viena nenoriu o ir negalėč jo palikt. Nu žo.
Galily, tokius vežimus perka tie kas su naujom maškėm važinėja, o ne už paskutinius 😆 Bet man jis in general nefainas, toks iš auksinių kranų "operos", bet tikiu, kad turi savo pirkėją, žmomės įvairiais būdais kraustosi iš proto 😀
Tai vyrui gal angina pulinga ? Nuo jos tokia tempa kyla
del keliones kaip nefaina , visad del vaiku buna neramu , o cia dabar taip netiketai .
Skonio reikalas tie daiktai , o kad pirkeju yra tai faktas , drauge buvo uzsirezervavus , nenorejo is anksto pirkt tai kol atejo laikas jos vezimas jau buvo paskutinis likes parduotuvej .
o kainos as jum ir rasiau pries tai kad geru vezimu kosmines ! Maniau , kad su 1000 tikrai galima nusipirkt , bet ne velnio tenka dvigubai tiek paklot