Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

As, va, cukiniju is principo neperku, nors man jos labai patinka. Maxej 1vnt 1,99eu. Kosmosas.
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2017 06 05, 22:05)

Agirdz, koks cia vežimukas uz 3 štukes????... blink.gif

Nuuu biggrin.gif
Atsakyti

Dabar galvoju, kad nelabai man ta vezima reikejo veziotis. Nes jei su vezimu, tai pestute. Be to, kleckas isejo anksti i darza (1,9m), todel vezimas mazai naudojamas buvo.

 

Mano iki šiol naudoja. tinginukė  :D


Grįžau iš po pardžių, dukrą dar spėjau į mokyklą užrašyt. Mokėsim šįmet :bijau2: . Geriu kavą, dukrai kiaušinius verdu. 

 

Nu kainos LT už vaisius/daržoves jomajo (palyginus su atlyginimais). Pas mus 0,5 kg braškės - $1/1,90, ekologiškos - $ 3,99. Mango - $1, avokadai: 3,99 (už keturis ekologiškus), paprasti - $1 (mano anyta turi medį tai per sezoną neperkam  :laugh:). 

Atsakyti

Aga juodas, su sparnais auksniais  :D  maciau as ji facebooke.

Tavo irgi grazus pasirinkimas  :rolleyes:

Aciu reiks uzvaziuot, nes pardej tai tikrai nekazka. 

Aha tas pats 😁

Bet visu geru vezimu kainos dabar  :blink:  buvau nustebinta , tik tiek kad veliau parduot galima 

Atsakyti

Dabar galvoju, kad nelabai man ta vezima reikejo veziotis. Nes jei su vezimu, tai pestute. Be to, kleckas isejo anksti i darza (1,9m), todel vezimas mazai naudojamas buvo.

Matai man siokiom dienom irgi nebus problemu , bet galvoju apie savaitgalius , mes kaskart vaziuojam kazkur , tai vezimas , daiktu kruva  :hmm: bet gal as cia tik taip baisiai isivaizduoju

Atsakyti

Apsviesiu  :D

kol nesilaukiau as ir tokiu nezinojau , dabar jau vezimu kainose gaudausi gerai  :D

 

va sitas brangusis [attachment=244006:IMG_2082.JPG]

Atsakyti

As tai nieko nepatarsiu del masinos. Nes vaziuoju su lengvaja ir jokio diskomforto nejauciu. Nes bernams jau keduciu nereikia. Tik paaukstinimus turim. Tai puikiai jie susidelioja gale visi 3 - kleckas kedutej, ir dvyniai ant paaukstinimu. Pagal ugi R jau ir be paaukstinimo gali vaziuoti. Vezimas puikiai telpa i bagazine. O jei vaziuojam kur visa seimyna, tai vyras irgi 5-vieti turi ir dar 2 papildomai issilanksto.<br /><br />Ziauriai subjuro nuotaika. Gali buti, kad vyras negales skristi su mumis jau si sestadieni i TR. Darbe netiketumai. Dar ne 100%, bet jauciuosi slyksciai. Visai nenoriu niekur.

Gal dar viskas issipres  :hmm: 

o jei nepavyks vyrui gal keliones draudima turit ? Ar savo teti pasiimk vietoj vyro?

Atsakyti

Katee, gal dar viskas susitvarkys. Bet, įsivaizduoju, kiek tau nervų dabar. O tu su vyresniais tik ar ir mažiuką vešies?

baisus vežimas, neskoningas ir "rėkiantis" .

labas rytas.

Atsakyti
Laba.<br /><br />Tikiuosi, kad susitvarkys. Bet nzn...<br />Blueta, mazylis irgi turi skristi. Kaip cigone, ***, su tiek vaiku ir cemodanais😨<br />Jo, galvojau apie teti. Siandien agente pasuks operatoriui ir paklaus, ar galima dar butu asmeni keisti irnkiek tas kainuotu.<br />Rasytee - draudimo neivykusiai kelionei neemiau, nes net negalejom isivaizduoti, kad gali tokia nesamone buti.<br /><br />Vezimas ir man "rekiantis". Lyg paaukstotas butu. Mazam princui ar princesei😁<br />Uz 3000eu vezimo nepirkciau. Tai yra visiska nesamone.
Atsakyti
Nei viena ne Palangoj? biggrin.gif kaip orai?

Labas rytas! Mano vaikas nuo 1 metų pradėjo ilgiau miegoti biggrin.gif

Aš už 3000 mašiną geriau nauką pirkčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 06 birželio 2017 - 07:00
gaily - bent jau Klaipedoj giedra, nei debeselio ir vejo nera. Zada diena +20C. Dabar +14C.
Atsakyti

Katee, tau tai carteris, jei ir viena skristum, nebūtų lb sudėtinga, ten gi viską visur sutampo turkučiai tik pora eurų duok i psio. Šiaip tik gi jgal nefaina be vyro ir liūdnoka.

Galiu "paguost", man dar blogiau   Maniškis va guli su 39/40 tempa antra para ir irgi neaišku ar išskrisim. Bliaka, paskutinį martą su tokia tempa gulėjo prieš 21 metus. Nu kaip tyčia.

 O mum tai skrydis su persėdimais, visą dieną Rode ir vakare keltu dar pora valandų plaukt. Bet aš ir šiaip viena nenoriu o ir negalėč jo palikt. Nu žo.

Galily, tokius vežimus perka tie kas su naujom maškėm važinėja, o ne už paskutinius 😆  Bet man jis in general nefainas, toks iš auksinių kranų "operos", bet tikiu, kad turi savo pirkėją, žmomės įvairiais būdais kraustosi iš proto 😀

Atsakyti