Nuuu
Dabar galvoju, kad nelabai man ta vezima reikejo veziotis. Nes jei su vezimu, tai pestute. Be to, kleckas isejo anksti i darza (1,9m), todel vezimas mazai naudojamas buvo.
Mano iki šiol naudoja. tinginukė
Grįžau iš po pardžių, dukrą dar spėjau į mokyklą užrašyt. Mokėsim šįmet . Geriu kavą, dukrai kiaušinius verdu.
Nu kainos LT už vaisius/daržoves jomajo (palyginus su atlyginimais). Pas mus 0,5 kg braškės - $1/1,90, ekologiškos - $ 3,99. Mango - $1, avokadai: 3,99 (už keturis ekologiškus), paprasti - $1 (mano anyta turi medį tai per sezoną neperkam ).
Aga juodas, su sparnais auksniais maciau as ji facebooke.
Tavo irgi grazus pasirinkimas
Aciu reiks uzvaziuot, nes pardej tai tikrai nekazka.
Aha tas pats 😁
Bet visu geru vezimu kainos dabar buvau nustebinta , tik tiek kad veliau parduot galima
Dabar galvoju, kad nelabai man ta vezima reikejo veziotis. Nes jei su vezimu, tai pestute. Be to, kleckas isejo anksti i darza (1,9m), todel vezimas mazai naudojamas buvo.
Matai man siokiom dienom irgi nebus problemu , bet galvoju apie savaitgalius , mes kaskart vaziuojam kazkur , tai vezimas , daiktu kruva bet gal as cia tik taip baisiai isivaizduoju
Apsviesiu
kol nesilaukiau as ir tokiu nezinojau , dabar jau vezimu kainose gaudausi gerai
va sitas brangusis [attachment=244006:IMG_2082.JPG]
As tai nieko nepatarsiu del masinos. Nes vaziuoju su lengvaja ir jokio diskomforto nejauciu. Nes bernams jau keduciu nereikia. Tik paaukstinimus turim. Tai puikiai jie susidelioja gale visi 3 - kleckas kedutej, ir dvyniai ant paaukstinimu. Pagal ugi R jau ir be paaukstinimo gali vaziuoti. Vezimas puikiai telpa i bagazine. O jei vaziuojam kur visa seimyna, tai vyras irgi 5-vieti turi ir dar 2 papildomai issilanksto.<br /><br />Ziauriai subjuro nuotaika. Gali buti, kad vyras negales skristi su mumis jau si sestadieni i TR. Darbe netiketumai. Dar ne 100%, bet jauciuosi slyksciai. Visai nenoriu niekur.
Gal dar viskas issipres
o jei nepavyks vyrui gal keliones draudima turit ? Ar savo teti pasiimk vietoj vyro?
Katee, gal dar viskas susitvarkys. Bet, įsivaizduoju, kiek tau nervų dabar. O tu su vyresniais tik ar ir mažiuką vešies?
baisus vežimas, neskoningas ir "rėkiantis" .
labas rytas.
Labas rytas! Mano vaikas nuo 1 metų pradėjo ilgiau miegoti
Aš už 3000 mašiną geriau nauką pirkčiau
Katee, tau tai carteris, jei ir viena skristum, nebūtų lb sudėtinga, ten gi viską visur sutampo turkučiai tik pora eurų duok i psio. Šiaip tik gi jgal nefaina be vyro ir liūdnoka.
Galiu "paguost", man dar blogiau Maniškis va guli su 39/40 tempa antra para ir irgi neaišku ar išskrisim. Bliaka, paskutinį martą su tokia tempa gulėjo prieš 21 metus. Nu kaip tyčia.
O mum tai skrydis su persėdimais, visą dieną Rode ir vakare keltu dar pora valandų plaukt. Bet aš ir šiaip viena nenoriu o ir negalėč jo palikt. Nu žo.
Galily, tokius vežimus perka tie kas su naujom maškėm važinėja, o ne už paskutinius 😆 Bet man jis in general nefainas, toks iš auksinių kranų "operos", bet tikiu, kad turi savo pirkėją, žmomės įvairiais būdais kraustosi iš proto 😀