Tai ten ir sulauksit 24val ?
Prie savo vardo paziurek ten ikineles kelios yra
Oj ne ne. Namie tuo metu busim
Feja , kaip tavo vairavimas ? Mokais dar ?
Mes tai eisim pas mano tevus per Naujus! Ten bus ir tevo sesers seima. Zodziu, artimuju rate sutiksim. Man daugiau nieko ir nereikia Vis daugiau laiko su artimaisiais noriu praleisti.
Laba.
sambuka - prie tavo vardo 2 ar 3-cia ikonele nuo galo paspausyk (su rodykle lyg ji pavaizduota). Tada krauni kelias is karto foto(man kazkodel neleidzia paskutiniu metu) arba po viena foto (pati paskutine eilute paspaudus).
Mokaus, nepasiduodu.
Sutvarkė MB mano Jazz'o reikalus-registra, tech apziura, draudimus (beje, kasko man su 0 stazu 400 Kalbėjom kadaise, kokios kainos. Aisku, dar ir nuo masinos modelio priklauso) ir vazinėju su M zenklu. MB kankinu, nes jis mano instruktorius Ir dar vaziuoju su profu instruktorium. Keiciau savo sena i kita. Jauciuos gatvėj visai gerai. Kita savaite einu vėl i Regitra. Ketvirtadieni.
Sambuka, as su mobiliu atsidarau savo albuma, tada kairej yra "add photo" ar pns. O tada pasirenku paskutini, ta kur po viena kelia, nes kitaip man nekelia. One file at a time. Ir vualia
Labas rytas.
sambuka - labai grazios foto! Pati kaip mergaite. Taaaip jaunatviskai atrodai, liux!
Cempionas koks grazuolis, sakes
Na, o mazelis tavo visai ne mazelis jau Kaip azuolas salia taves, tokios trapios! Grazu ziureti i tokius tvirtai nuaugusius sunus salia mamkos
A jums jauciasi, kad Naujieji arteja? Man visai ne. Nes ir oras slykstus. Butu sniegas ir saltukas, butu kitaip gal.
Labas rytas ,
man ir visai nesijaucia , o ir svest ner jegu !
mes dabar kitom mintim gyvenam . Dar anksti bet prisipazinsiu mes turesim leliuka
Rasytee - jeeeeee! Busi daugiavaike tuoj. Nu super naujiena Ryzaisi vis del to
P.S. Nesigavo man taip tyliai pasidziaugti kaip Fejai