Mano vaikai tėčiui dovanojo- mažė savo pieštus piešinius, sūnus nupirko juodo šokolado už savo babkes, dukros atsiuntė video sveikinimą nufilmavę.
Va, si. Jei vel foto nedings.
Nesižiūri man ta suknelė. O dar akrilas, tai iš viso fui.
Aš šiandien kultūrinausi. Buvau Mikelandželo ir Sebasiano parodą apžiūrėt. Ir į gėlių turgų bijūnų užsukau.
O Trafalgaro aikštėj sikhai piketuoja prieš terorizmą.
Aš irgi bijūnus bais myliu! Jau antra kart, važiuodama nusipirkt braškių, turguj nusiperku ir prisimerkiu visur, man jie taaaip gražu 😍
Bet pas mus jie brūūūngūs, sakyč. Jei gaunu pas babulka tai po 0.5-1€ už žiedą prašo, o jei pas tuos gėlių perpardavinėtojus tai po 3€ 😱
Net perklausiau ar gerai nugirdau 😃 Ir nepirkau ten. 😁
Mano didydis bijunas jau nuzydejo , bet vienas po kito prazysta mazesnieji
Blueta, braskes lenkiskos? Siais metais dar nesu pirkus.
Perku jau pora savaičių, kasdien grįždama prasuku pro turgų, tai iš pradžių buvo graikiškos, paskui ispaniškos, o pastaruoju metu atsirado jau ir lenkiškos. Man tai lenkiškos geriausio skonio, bet ir brangiausios šiuo metu. Graikiškos tai lb primena agurkus, ner saldumo ir apskritai skonio.
išveziau vaikus į mokyklą, varysiu sportuot.
labu.
Laba.<br /><br />As jau is kosmetologes grizau. Ir is turgaus. Paemiau lenkisku braskiu. Tokios kietokos gal. Taip pasitaike. Siaip man lenkiskos irgi skanios labai. Bijunu nera😯
Nu vat kaip pasitaiko...
As stengiuosi per sezona atsivalgyt braskiu, lb jas megstu, o ir gelezim, mineralais pasikraut noriu, tai perku kasdien ir visiem kisu
Sestadieni uzsiragiau svieziu agurkeliu dideli, 5 litru stiklaini, tai sian ziuriu gal du like tarp lapu, nes tiek as tiek vaikai, vis praeidami issitraukiam. Lb faini tie malasolni.
Sveikos ,
darbus aplekiau , braskiu , tresniu prisipirkau
guliu lovoj ir valgau , lele duodas pajutus gliukoze