Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Labas rytas,

ir, manau, nesąžininga džiaugtis, jog vaikai užimtumo turi dar visą mėn.

Kur tu čia tą džiaugsmą įžvelgei? 🤔

Viso labo, konstatavau faktą, kad mums nieko naujo, nes mano vaikai mokosi birželiais jau daug metų. Pripratę, kad aplink vaikai atostogauja, o jiems dar reik mokytis.  Psio.

 Ko man čia džiaugtis?

Almost, tai aisku niekas nenumirs, bet ir pacios prisiminimai nekokie. O dabar kruvis daug didesnis, nei anksciau. Tai speja jie pavargti tikrai. Kam to reikia? Taip ar taip ta programa speja pabaigti.<br />Tai gerai, kad uzsiminiau apie Jamam☺

Bet jeigu spėja programą pabaigt, tai ką jie tą birželį veiks?

pas maniškius, birželį, vykta visokie projektų pristatymai, aikido stovyklos savaitė, menų savaitė, jau kitokia veikla nei per mokslo metus. 

Dukra atsimenu, irgi iki birželio viską pristatydavo, išeidavo temas, , atsiskaitydavo, tai leisdavo jai jau neit į daug užsiėmimų, o ne tai, kad visi privaloma tvarka varo.

Atsakyti

Nu pritreenkei, tiesą sakant. Tau žaisti per daug neleisdavo, tai tegu ir kiti taip pat nežaidžia, ane?  :D​ 

Ne nu prie ko čia ir kiti lai nežaidžia? Aš nemeluosiu, kad man būdavo smagu, jog aš mokausi, o kiti žaidžia - aišku, kad ne  :D  :D Lygiai kaip ir dabar, kai kiti atostogauja - aš dalinai pavydžiu, nes reikia dirbti. Nu natūralu  :rolleyes:  :D Bet kad tegul kiti nežaidžia, tai nesakiau  :rolleyes: 

Būtent dėl to, kad galėjau lygintis su vaikais lauke, man tie daliniai ne kokie prisiminimai. O jie būtų puikūs, jeigu nebūtų su kuo lygintis ir tiek  :D​ 

Atsakyti

Įpras ir bus gerai. Sūnus 6-ti metai mokosi birželiais. Aišku, tie mokslai kombinuoti su lauku (pvz.vyksta 1-2pamokos po medžiais) derinama su aktyviais lauko žaidimais ir pn., nu bet faktas tas, kad birželį turi lankyt mokyklą i psio. Nu i nieko, gyvas 😃 Kiti tėvai tai net džiaugiasi, kad užimtumas mokyklų yra birželį, gi ne visi gali ir turi kur tuos vaikus kišt tris mėnesius, juolab atostogaut su jais visą vasarą. O pradinuką vieną palikt tai irgi be ryšio. Šiemet mokslo metų pabaiga pas mus per jonines. Uk gi irgi neatostogauja 3 mėn, ką? Daug kur neturi 3 men.atostogų. Patranka, su praėjusiu 🌹 Labas penktadienį. biškį vaizdų atostoginių įmetu. 20 metrų gylyje koralai, ryškios žuvytės ir kitas grožis, Karibų vakariniame pusiasalyje.

 

Perskaičiau gerai :) Nebūtina iš kart taip atsainiai rašyt. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 26 gegužės 2017 - 10:26

Prie ko čia tas atsainumas? Ar mano "džiugsmas" 🤔

Taip, ir dar kartą galiu tą patį parašyt, yra dalis tėvų, kiurie džiaugiasi, kad vaikai turi užimtumą mokykloj, nereik sukt galvos kur juos dėt, organizuot priežiūrą, kol jie darbe.

atsimenu pati, koks galvos skausmas būdavo, kai dirbau, o joms tris mėn.atostogos.

Atsakyti

Niekur nerašiau, kad džiaugiesi TU. O parašei atsainiai, mano atžvilgiu, man taip pasirodė. Ok, nesikabinėju. :) Peace.

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 05 25, 13:49)


Gaily, papasakok paskui, ką veikėt, kaip įspūdžiai smile.gif

Grupė mažuliukų 1-2 metukai, šiuo metu 6 sąrašiniai vaikai, tai būna dar mažiau. Aprodė grupę, viskas erdvu, daug vietos, dienos režimą isiaiškinau, viskas atitinka kaip ir S dabar. Dėl maisto pasiaiškinom, galima rinktis ar viską valgo, ar ne. O mažė pamatė vaikus, visa patenkinta aukėtojoms ranką davė ir nuėjo smile.gif prabuvom gal pusvalandį, pražaidė, aš dokumentus supildžiau. Vienas minusas, kad jie daugiabutyje, būtų nuosavas namas, tada jau tobulai smile.gif bet šiaip aš labai pozityviai vakar nusiteikiau!

Labas iš kirpyklos smile.gif
Atsakyti

Blueta - nzn, ka veiks birzeli. Bet girdejau, kad gal pavasario atostogas prailgins. Tiesa pasakius, jau nuo geguzes vidurio daugiau visokiu ekskursiju buna. Bet vis tiek, namu darbus uzduoda. O kiek.testu visokiausiu!😮 Ir pats tas kelimasis rytais, ejimas i mokykla... zodziu ta prievole - nuo to jie pavargsta. 

Atsakyti

Labai skanus! Valgiau singapure, tie juodi ledai yra juodo sezamo, o vaflis sokoladinis  :wub: 

Almost, yra juodu makaronu pas mus pomodoro. Ziauriai skanu..

As tai uz ta mokslu prailginima, daugybe europos saliu vaikai mokosi iki liepos 1, ir neina vaikai su kancios perkreiptais veidais, per daug tu 3men. Sunku paskui isivaziuot, atsimint viska.

BET musu svietimo sistema reikia is esmes reorganizuoti, o ne siaip, kad vietoj atostogu sedetu mokykloj. Visa mokymosi struktura, dalyku isigilinimas yra atgyvenes tragiskai. Paskirstyti dalykus logiskai per tuos 10men mokslu. 

Imti pavyzdzius is privaciu ir uzsienio mokymosi istaigu.

Taciau musu valdzia neigali sukurti protingus istatymus, o ne tam, kad kurt ir iteisint. Tai lai lieka kaip yra, kol atsiras zmines priimantys logika ir visuomenes poreikiais pagristus sprendimus.

Atsakyti

As jau visai netiketai JAMAM nuolaida oasinaudojau. Nusipirkau basutes storu padu👍 Neplanuotai visai gavosi.

 

O aš nusipirkau nuo saulės akinius. Už labai gerą kainą :D

 

 UK, Amerikoj - žinoma kitaip, bet tai ė, kodėl bandom lygiuotis su užsieniu tik tokiais dalykais? Ten ir pragyvenimo lygis juk kitas... 

 

 

Aš tai labai nesilygiuočiau į JAV mokyklas (na nebent itin geras privačias). Yra gi studijų, kur europiečiai lenkia amerikiečius mokslo atžvilgiu. Išsilygina viskas universitetų lygmenyje (JAV turi daug iš geriausių pasaulyje).

 

Beje, geriausios mokyklos berods yra Suomijoj, kur vaikai praleidžia mažiau laiko mokyklose.

 

 

Blueta - ledai geruliai! Aš pamenu, kai mes Sardinijoj per medų ėjom į kavines ir MB vieną kartą pasiėmė juodų makaronų. Koks gėris  :wub:  :wub: Nesibritkiju tokio maisto visiškai  :rolleyes:  :D

 

 

 

Juoda paelja (su sepija) išvis irgi nerealu...

 

Vyras užsakė naują telefoną (keičiam kompanijas), vakar sėdžiu vonioj, mažė maudosi, o aš žliumbiu, nes viskas man taip nepatogu po apple. Mano dukra kviečia tėtį ir sako: mama verkia, ir vis sako "stupid phone." Šiandien jau nurimau.

 

 

Atsakyti
8 p.m, nu prajuokinai 😂

Mano plaukai dar trumpesni 🙈
Atsakyti
I vakara Klaipedoj saule pasirode. Silta. Pasportavau kaip reikiant. Dabar laukiu vyro su vaikais (kazkur vaikstineja ir pramogauja) ir varysim i Agluonenu sodyba. Pavakarieniausim ir parelaksosim.
Atsakyti

gaily - pasirodyk☺

Atsakyti