Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Labuka 4u.gif

Patranka, sveikinu 4u.gif

Rasytee, kaip nefaina, o tai negalima tas dvi valandas išeiti savais reikalais? unsure.gif

Man darė tą tyrimą su pirma. Tai išėjau į PC pasivaikščiot. Pamaniau, kaip bus gerai, smagumėlis. Nu ir ką - kaip pasidarė bloga blink.gif Sėdėjau ir nejudėjau tam PC ant suoliuko. Maniau vemsiu. Žodžiu, buvo ne kas. O tyrimas geras.
Tai su antra aš atsisakiau to tyrimo. Eina sau, jau antrą sykį negalėjau saves taip skriausti biggrin.gif
Tikiuosi, tau viskas OK 4u.gif

O dėl uodų tai pastebėjau, kad yra. Bet man pasirodė, kaip visada. Tuntai tongue.gif
Papildyta:
Tigriau 4u.gif

Gaily, papasakok paskui, ką veikėt, kaip įspūdžiai smile.gif
Atsakyti

Laba,

kovoju su maze visa savaite. 

Man gliukozes tyrima dare. Iskart po isgerimo ir kraujo paemimo nualpau  :D  Visi ten kaip reikiant supanikavo. 

Manes uodai LT niekad nekasdavo, o va cia matyt esu naujiena-svieziena, tai neatsiginu :D

Blueta, dukru fotkes fantastiskos.

Atsakyti

Labas,

 

 

Sveikinimai Patrankai :)

 

Uodai tikrai labai puola, net ir sode, kur anksčiau vos vienas kitas uodas praskrisdavo, tai dabar puola siaubingai  :unsure:  Gal kad ilgai šalta buvo, greit atšilimas - visi vienu metu "išsiperėjo "  :hmm:

 

Šiandien tokia darbinga diena buvo, suskiepijom mažę nuo erkinio encefalito, dabar tik po 5 metų sekantis skiepas. Dičkė egzaminą solfedžio išlaikė dešimtuku  :wub:  Dar su ja pas ortodontę važiavom, pati pas reabilitologę dėl procedūrų rankoms skyrimo. Žo, aplaksčiau beveik visur.  Dar ur į sodą trumpam užvažiavom, agurkus palaistyt.

 

Reik ir man tą misha jaučiu bandyt. Nusipirkau  Uriage emulsiją spf 30, šiaip tikrai labai patenkinta - lengva, nepalieka balto šydo, gerai susigeria. Bet be maskavimo, ant viršaus mineraline pudra veidą padengiu, bet vasarai norėčiau nenaudot visai pudrytės, nes visvien "nubėga" visas maskavimas.

 

Fui ta gliukozė, gėriau abu kartus, ir abu kartus buvo  :wacko:  :wacko:

Mano abi merginos laukia atostogų, neįsivaizduoju, kaip bus po "revoliucijos" mokslų, kada reiks visą birželį eit, išprotėjimas, ne kitaip. man gaila vaikų, netikiu, kad krūviai apmažės, tiesiog dar labiau vaikai išvargs.Tėvai irgi, o aš ypač, labai sunkiai keliuos paskutiniu metu, irgi pervargau jau. 

 

Atsakyti

As tikiuosi labai, kad persigalvos jie del to birzelio. Jau geguzes men jauciasi, jog vaikai pavargo, o jei dar birzelis...

Atsakyti

Tikrai vaikam sunku , gal ne tiek pervarge , bet nori buti lauke , pati atsimenu kaip sunku budavo pavasari eiti i mokykla  :rolleyes: 

Atsakyti

Eilinį kartą džiaugiuosi, kad mano vaikis mokyklą baigė prieš prasidedant šitiems briedams. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 25 gegužės 2017 - 22:53

katee, 25 Geg 2017 - 22:02, parašė: As tikiuosi labai, kad persigalvos jie del to birzelio. Jau geguzes men jauciasi, jog vaikai pavargo, o jei dar birzelis...
Įpras ir bus gerai. Sūnus 6-ti metai mokosi birželiais. Aišku, tie mokslai kombinuoti su lauku (pvz.vyksta 1-2pamokos po medžiais) derinama su aktyviais lauko žaidimais ir pn., nu bet faktas tas, kad birželį turi lankyt mokyklą i psio. Nu i nieko, gyvas 😃 Kiti tėvai tai net džiaugiasi, kad užimtumas mokyklų yra birželį, gi ne visi gali ir turi kur tuos vaikus kišt tris mėnesius, juolab atostogaut su jais visą vasarą. O pradinuką vieną palikt tai irgi be ryšio. Šiemet mokslo metų pabaiga pas mus per jonines. Uk gi irgi neatostogauja 3 mėn, ką? Daug kur neturi 3 men.atostogų. Patranka, su praėjusiu 🌹 Labas penktadienį. biškį vaizdų atostoginių įmetu. 20 metrų gylyje koralai, ryškios žuvytės ir kitas grožis, Karibų vakariniame pusiasalyje.
Atsakyti

Tai vat to ir gaila - Lt vaikai turedavo ilga, tikra vasara. O dabar bus vasara klasese.

Atsakyti

Nu o 10 sav.vietoj 12-13 jau ne vasara? Per akis tos vasaros ir poilsio jiems.

nu jau tas Trumpas koks juokdarys, božė, gėda už jį. Pažėjus tą filmuotą momentą, apima tas svetumos gėdos jausmas...

Atsakyti

Ne. :D

Kaip ir 2-ju savaiciu atostogos vietoj 3-ju - ne atostogos.

Atsakyti

Tai geriau i stovykla kokia isleisti, nei toj mokykloj tupeti. Jie tikrai tikrai pavargsta jau geguze ir nieko nenori

 As nzn, bet musu mokykloje tikrai didelis kruvis. Jokiu pamoku po medziais. Sokinejimo aplink vaika. Antro mokytojo, kutis padeda, jei kas neaisku, nera. Visada sakiau, kad privacios mokyklos - atskira respublika. Gal jiems ten tokias salygas sukuria, kad jie kaip namie, nzn.

Atsakyti
As jau visai netiketai JAMAM nuolaida oasinaudojau. Nusipirkau basutes storu padu👍 Neplanuotai visai gavosi.
Atsakyti