Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Laba.<br />Vakar nuvedziau klecka valandai i darza ir pasiemiau. Nes suzinojau, kad grupej vienas vaikas apsiveme. O sestadieni - dar du. Tai naciort. Gal pavyks isvengti viruso. Kol kas viskas gerai. Mums pries kelione dar to betruko. Praeitais metais tuo paciu laiku visi (apart vyro) gulejom kaip lapai. Tai palaikysiu kelias dienas namie.<br /><br />Klaipedoj vejas saltas.

Bet iki kelionės dar pora gerų savaičių. Tai visą tą laiką ir nori palaikyt namie?

jau tos vėmimo ligos tai načiort kaip man baisu. Kad tik nesusirgtų 🎈

Mano mazgė šian nuo 4-ių prikėlė, kėlesi sysių ( ko niekad nebūna, max kartą metuose), tai nelabai po to ir užmigau. Pati biškį kalta, liepiau išgert špinatų/braškių kokteilius vakare 😶

Atsakyti

Skaitėt, Mančestery prakeikti teroristai pasiautėjo koncerte 19 žuvusių, virš 50 sužeistų.

božė, nežinai kur tavęs mirtis laukia 😕

Atsakyti

Labas rytas ,

kaip mane griauzia sazine , kad negeriu ir nedarau seimai kokteiliu  :unsure: bet nelenda man jie dabar nors tu ka  :tomato: 

gal prasides savi spinatai tai kazkaip prisiversiu . Dar ir plaktuvas uzlinko , reik nauja nusipirkt

Atsakyti

Blueta, nzn gal jau ir nebevesiu. O ir liko mums tik savaite. Birzeli jau nelankys darzo. Jo, iki keliones dar yra laiko. Bet esme tame, kad tas brudas gali pasireiksti tik po savaites, paskui sergi savaite kokia ir dar silpnumas po visko kuri laika. Tai geriau pasaugosiu. Gal pavyks isvengti.

Praeitais metais grynai tokiu laiku susirgom. Bernai net nedalyvavo sventeje pirmos klases baigimo proga. Dabar, va, sekmadieni irgi svente jiems nusimato su klase Malunu kaime.

Atsakyti

Skaitėt, Mančestery prakeikti teroristai pasiautėjo koncerte 19 žuvusių, virš 50 sužeistų.

božė, nežinai kur tavęs mirtis laukia 😕

Neskaiciau, bet masinoj per radio ryte isgirdau, kai dvynius i mokykla veziau. 

Tikrai, kad nezinosi kur kas laukia. Kartais baiminames vieno, o nutinka visai kita. Dabar visur nesaugu.

Atsakyti

As kiek supratau , kad Patranka dar nesidare proceduru

Atsakyti

Labas rytas...

Rasytee,taip,teisingai...Blueta juk sakau,kad dar nedraugauju su veidu😉

Baisu kas vyksta ant svieto..

Atsakyti

Blueta juk sakau,kad dar nedraugauju su veidu😉

Buvai minėjus, kad pirmadienį skrendi, antrad.numatyta procedūra, tai už tai ir paklausiau. Maniau, kad praeitą sav.čia viskas turėjo vykt.

katee, jooo, šitas virusas tuo ir šlykstus, kad kažkaip laiko pratūnojęs gali susargdint.

pamenat gal, pasakojau, kaip mums buvo.  Sūnus buvo mažas, gal kokių 8 mėn., tai tais metais skridom su vyru atskirai atostogaut, kad vienas liktų su mazgium ir aukle.

iš pradžių išskridau aš su vyresniaja dukra, jie liko, už poros dienų sužinau, kad auklė susirgo rotu, vyras ją paleido sirgt ir kad maziaus neužkrėstų ir tas 10 dienų tvarkėsi vienas namuose su kūdikiu ir jaunesniaja dukra. Sudėtinga jam buvo, nes jis gi dar ir reikalus tvarkyt turėjo, neplanavom, kad iš namų negalės išeit, manėm, dienom auklė bus.

parskridau mes, už poros dienų jis su jaunesniaja dukra išskrido atostogaut. Grįžo į darbą "pasveikus" auklė. Mhm, pasveikus. Už poros dienų man mazgius krito su aukščiausia tempa, vėmimais kas valandą ir viduriavimais, ujjj, plia "linksma" man buvo dieną naktį, net dbr prisiminus nupurto. Gajus tas virusas, ilgai žmogus gali būt nešiotojas, nesvarbu, kad "jau pasveiko".

Atsakyti

Aha, Blueta, prisimenu tavo pasakojima. Tai va, as irgi jau zinau, kad jis klastingas labai. Tai naciort. Geriau palaikysiu. Rytoj turejo kleckas eiti i spektakli su grupe. Nevesiu. Nes ten is darzo prieis visos grupes. Pasirodo, antram darzelio aukste paruosiamukai jau antra savaite kaip "krenta" nuo to viruso. Tai ir iki musu grupes atejo. Yra vaiku, kur turi seseru/broliu paruosiamuku. Tai taip ir nesiojasi tas virusas.

Man vakar pazistama ryte sms parase su klausimu ar viskas gerai mano vaikui. Klausiu, kas yra? Tada pasake, kad sestadieni jos abu vaikai apsiveme (jos dukra paruosiamuke ir sunus is mano vaiko grupes). Is karto skambinau i grupe, paklausti kaip reikalai. Ir aukletoja pasake, jog ka tik dar vienas vaikas apsiveme. Tai nulekiau pasiimti savojo. Ir supykau, kodel ta mano pazistama man sekmadieni nepasake visko. Nebuciau vakar vedus visai.  Nu zo... Atsiprase ji, kad nepranese savaitgali. Na, ziuresim kaip cia bus.

Atsakyti

As nelabai bijojau tu virsusu iki tol kol patekom i ligonine  :unsure: 

aisku maniskiai buvo bakterinis susirgimas ne virusinis , bet eina sau kaip vaikas gali greit nusilpt 

Atsakyti

Labas rytas  :) 

Ką veikiat? Kepat saulėj, mėgaujatės gerais orais? Aš tai ofise užsidarius be langų kavą gurkšnoju ir ruošiuos eit viršun dirbt  :D​ 

Atsakyti
[quote name="Almost." post="71642890" timestamp="1495610912"]Labas rytas &nbsp;<img data-cke-saved-src="https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif" src="https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif" class="bbc_emoticon" title=":)" />&nbsp; &nbsp; Ką veikiat? Kepat saulėj, mėgaujatės gerais orais? Aš tai ofise užsidarius be langų kavą gurkšnoju ir ruošiuos eit viršun dirbt &nbsp;<img data-cke-saved-src="https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif" src="https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif" class="bbc_emoticon" title=":D" />​[/quote]<br /><br />Kapoju saltiena☺ Isleidau dvynius i turizmo sodyba su klase, o mes su klecku i parduotuve/turgu nuvaziavom apsipirkti. Tik grizom. Klaipedoj tik 16C, bet sauleje net karsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 24 gegužės 2017 - 10:54