Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Beje, vanduo ežere ne tik ne ledinis, bet pakankamai šiltas, kas labai nustebino. Tikėjausi šaltesnio, turint galvoj, kad pavasaris toks vėsus buvo.  Tai prisiplaukiojom kaip turi būt.

labas nuostabus rytas 😊

Atsakyti
Blueta - zinok, net juroj buvo siltas vanduo. Nustebau. Vaikai pliuskenosi vakar tolko tak. Vis mane kviete pabandyti koks siltas vanduo. Ir tikrai👍 O jau juros zydrumas ir ramybe vakar buvo😍<br />[attachment=243433:20170521_141453.png]
Atsakyti
O siandien jau saltas vejas prie juros. Nepagulesi. Zmoniu pakrantej nebuvo, visi sulindo i kopas. Tai ir mes pora valandu kopose pabuvom.
Atsakyti

Blueta - zinok, net juroj buvo siltas vanduo. Nustebau. Vaikai pliuskenosi vakar tolko tak. Vis mane kviete pabandyti koks siltas vanduo. Ir tikrai👍 O jau juros zydrumas ir ramybe vakar buvo😍<br />attachicon.gif20170521_141453.png

Maniskiai irgi pora valandu davesi vandeni  :D 

oras tobulas buvo ! Taip smagiai pasedejau ant kedutes po skeciu  :wub: 

Atsakyti

Jėėėėzzzz, kaip aš šiandien pavargau.... Nuo 9 ryto iki vidurnakčio ant kojų. Atšokom keliolika repeticių ir du pasirodymus. Plius lakstėm iš penkto aukšto į rūsį ir atgal. Tai nei rankyčių, nei kojyčių. Bet kartočiau. Su šypsena. 

Atsakyti

Labas rytas, damutės! Ruoskit skrybėlaites ir kremus su spf lauke vėl saulė 😃

Bet kaip geras oras nupūtė visas nuo divaisų 👍

Mes vakar vakare grįžom iš sodybos, bet vėlokai, jau tik į miegot. Tempėm gumą, svarstėm likt nakvot sodyboj ir šian ryte vaikus iš ten į mokyklą vežt, bet paskui galvojom, ai, stresuotas rytas tik bus, anksčiau kelt ir t.t. Bet lb nesinorėjo išvažiuot.

gražios dienos!

Atsakyti

Dukros savo atostogų nuotraukas siunčia. Dalinuos.

Atsakyti

Labas rytas ,

mes vakar gryze dar namus apsitvarkem , vis svarinamies nuo senu daiktu , o pirmadieniais veza siuksles tai turim grafikeli  , kada turim butinai pridet ranka .

vaikas zole nupjove tai siandien vakarop eisiu krastelius apdailint , bandom si sezona verstis be pagalbininko sode  :rolleyes: sunus jau didelis tai gali jau pats nuojaut , nupirkom nauja lengva vejapjove ir jam visai patinka . Dar svarstem gal pirkt robota , bet nusprenem lai varo vaikinas , nes taip tai man sunkoka jam prigalvot tu darbu  :hmm: 

Atsakyti
Blueta, vaizdai uzburiantys😍<br /><br />Rasytee, ir gerai padaret. Vaikai turi tureti savo pareigas, darbu. Ypac bernai tikrai gali namu aplinka sutvarkyti.<br /><br />Laba.<br />Oras tikrai fantastiskas😍 Vaikai jau viena koja atostogose. Kaip nors istvers dar viena mokslo savaite. Bet sia savaite jau namu darbu neuzduos👍
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 22 gegužės 2017 - 07:44

Maniskiai irgi jau zyzia , kad dar reik eit i mokykla , taip norejo likt pajuryje . 4tokam tai isvis jau semetrai isvesti , egzai islaikyti tai eina bele eina i mokykla , net knygu neturi .

kokius darbus namie jus duodat vaikams ?

Atsakyti

Sveikos  :) 

Savaitgalis ėjo ir praėjo, nieko nenuveikėm. Orai nebuvo itin stebuklingi pas mus - vis lijo protarpiais, bet ėjom pasivaikščiot, o šiaip namie ilsėjomės ir viskas. Jokių čia deginimosi sezonų neatidarėm dar tikrai  :D  :D 

Blueta - oh, kaip norėčiau pasivartyt ten ant to smėlio  :wub: 

Laukiu, kol ateis kolega į darbą jau, galėtų greičiau - noriu kavos  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Patranka, kaip jauties, kaip veidas?

 

neturim mes daug pareigų bernui, keletą pastovių pareigėlių:išnešt šiukšles į konteinerį, kartą į savaitę konteinerį nutempt į išvežimo vietą, partempt tuščią. Penktadienį, iš visų vonių sunešt skalbinius į skalbyklą, kieme iš trinkelių žoles išraut from time to time.

Bet jis ir pats linkęs man padėt kai reik, griebia kartu skalbinius išdėliot, išimtus iš džiovyklės, indus iš indaplovės iškraut. Stalą nurenka, trupinius po stalu išvalo, kai mato, kad aš ruošiuos "keliais šliaužiot", sako duok mama aš. 😃

Atsakyti