Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Mes tai dabar su vyru pasiskorste klasem , nes gi abu toj pacioj mokykloj  :D vos speju gaudytis kur kas vyksta

Tai ir pas mus tas pats. "Dalijamės" vaikais kas pas kurį eis.😃

Atsakyti

Labas, damos  :) 

Po sportų, noriu tik sėdėt, nes kojos nebeneša visai  :D Šiandien ryte kaip kokia piktoji katė buvau, nieko nenorėjau, MB jau sakė irgi geriau niekur neit, pailsėt iki darbo, ale susikaupiau, susidėjau viską ir išvariau į salę. Kaip gerai jaučiuos dabar  :yahoo:  :) 

Dar išbandžiau baltyminę kavą pasidaryt darbe, tai eina sau koks gėris  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
O man tai nepatinka kai per daug reikia tame mokyklos gyvenime dalyvauti. Na, buna susirinkimai, kazkokios sventes. Tai ateini, pabuni ir tiek. Bet jei reiketu dar spektaklius kokius statyti, tai nepatiktu man😊 Vaikai patys ka paruosia su mokytoja, ta parodo. Uztenka man tu svenciu kazkaip. Jei nutu daugiau, tai jau butu per daug. O ir biciuliuotis su visais nematau reikalo. Nebent naturaliai su kazkuo is tevu susibendrauji.
Atsakyti
Oras pasaka. Grizom ka tik su dvyniais namo. Is juros. Siandien sporto diena. Visu mokyklu/ darzeliu vaikai suvaziavo prie juros. Estafetes visokios vyko, sportiniai zaidimai. Mano R begime (tarp visu 2 klasiu) uzeme I vieta, Alanas - II vieta. Tai taip va du broliai draugiskai pasidalino prizines vietas tarpusavy😁 🏁⛳🏃Parsiveze diplomus. As is pradziu su klecko darzelio grupe pabuvau truputi. Paskui pabegau pas dvynius. I kita papludimio puse☺ Ir dar kokia valanda po visko su tevais pasedejom ant smelio, pabendaravom, o vaikai pazaide.   Neseniai grizom. Vaziuosiu i agentura tuoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 19 gegužės 2017 - 12:47

Pas mus ir mokykloj labai daug veiklos tevam , visokoos sventes , vaidinimai , turim rengt pasirodymus vaikam . Daznai mamos eina kavytes ir tt . Va ir siandien ryte valanda praleidau mokykloj . Pirmam susirinkime direktore pakomentuoja , kad turim pazinoti vieni kitus ne tik mokyklos teritorijoj....sunaus klase tai isvis superine , su nemazai tevu bendraujam artimai . Bet as vistiek nezinau apie visus tevus ir ju santykius . Vieni yra issskyre , bet sventese dalyvauja kartu  , taip kad  jei nepazinociau ju tai net neitarciau , kad gyvena nedrauge  :hmm:

 

Cia gal kulturiniai skirtumai islenda. Nes amerikieciai laisvai kalba apie skyrybas, pvz. dukros balete vyras atvezineja mergaites sokti. Viena diena ju mama atvaziavo, ir kalbedama apie vyra pasake: mano eks-vyras. Zodziu jei neistekejus, sakys partneris/mano antroji puse, jei issiskyre irgi nevadins vyru. Ir taip dukros klasej: jei pasakos, tai sakys, vyras ten ir ten. Na itrauks i pokalbio tema visada, nes siaip as su jom mazai ka bendro turiu, tai seimos tema visada uzpildo tyla :D Ir labai atviri jie apie tai. 

 

 

Tas pats ir pas mus, visokios asamblėjos, veiklų aptarimai ir va, kaip Rasytė sakė, žaidimai ir pasirodymai su vaikais/vaikams. Man tai biškį per daug ten to bendravimo, su vyru keičiamės kuris kada eis 😃, nors dažnai ir abu einam.

 

labu. Rytas nuostabus, svtgalį žada puikų, gyvenimas gražus 😊

 

O jetus, man net silpna galvot apie tas privalomas valandas. Neturiu kada as ju ikisti kur. 

O man tai nepatinka kai per daug reikia tame mokyklos gyvenime dalyvauti. 

 

Tas pats ir man.

 

 

Laba. 

Atsakyti

Labas rytas ,

as pati pabambu kartais del tu privalomu dalyvavimu , iskylu . Bet kai palyginu darzeli ir dabar tai matau koooks skirtumas , kokios gaunasi tos sventes kai tevai nuosirdziai prisideda, isvykos , sporto sventes visai kas kita. Ir tikrai buna smagu

Atsakyti

Labukas. 

Atidaret deginimosi sezona?  :vacation1: 

Is zieminiu paltu tiesiai i maudomukus  :laugh:  

Atsakyti
Attic - atidarem, atidarem sezona plezinimosi👍 Neseniai grizom is plezo. Dabar vesiu vaikus i Gimtadieni. O paskui vaziuosim i terasa saslykus valgyti👍
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 20 gegužės 2017 - 14:24

[attachment=243418:D51BE4CA-7085-4827-9CBE-3998D9155881.JPG]

 

Ne tik deginimosi, bet ir maudynių. 😊

Visą diena su maudomu vaikštau, dbr pirtį kūrenam, šoksim ežeran. 

 

Jau ne pirmas sezonas taip, kad vos ne iš pūkinių paltų į basankes iškart.

 

labu.

Atsakyti

Kažkodėl apverčia nuotrauką. Vanduo gaunas viršuj, debesys apačioj. Nu ir ok, let it be 😃

Atsakyti

Labukas. 

Atidaret deginimosi sezona?  :vacation1:

Is zieminiu paltu tiesiai i maudomukus  :laugh:

Taip , atidarem  :bigsmile: 

Atsakyti

Labas rytas.

Atsakyti