Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Blueta.... biggrin.gif Nu tai aisku, kad nėr taip- pasakai ir eik tu ant triju raidziu... biggrin.gif biggrin.gif Pasakai, kad vaziuosi, tada ziuri, kas iseina. Bet dar nebuvo, kad neiseitu.



Atsakyti
Laba.<br /><br />Del tu vestuviu, tai net nzn. Mes 5 metus gyvenome iki susituokem. Iki to vis pakalbedavom, kad gal jau reiketu. Bet vis atideliodavom. Ir tiesiog kazkada atejo tas laikas, kai nusprendem svente padaryti. As norejau tiesiog susirasyti. Bet vyrui buvo labai svarbu tuoktis baznycioje. Nes antspaidas pase jam nieko nereiskia. Na ir susituokem baznycioje. Kazkaip nebuvo abejoniu jokiu.<br /><br />Kad moteris turi didele itaka vyrui, tikiu ir zinau. Del uzknysimo irgi pritariu. Namie turi buti gera, kad noretumei i juos gristi. Su metais supranti, kad norisi ramybes, o ne santykiu aiskinimosi del sudniekio kiekvieno, tos kovos niekur nepriveda. Bet tai nereiskia, kad viens dabar turi uzlipti ant galvos, o kitas uzsimerkti ir nematyti to. Abu turi rupintis viens kitu. As, aisku, labai emocionali, uzsidegu kaip degtukas. O mano vyras labai ramus. Jau tikrai pasistengti reikia, kad ji is kantrybes isvesciau☺
Atsakyti
Ir beabejo, visad parasau, kai kur keliauju viena. Na, bet tai jau sakiau.

Man labai nepatiktu, jei skambintu kas kiek laiko - kaip tu, kurtu, kada tu....
Bet kitam tas butina, jei to nedaro gal nemyli biggrin.gif Mes kai su puske isvaziuojam, tai jie su vyru skambinėjasi. Man ramu-mes ne. Jei butu reikalas paskambinciau Kiekviena pora savo modeli turi. Svarbiausia, kad jiems gerai butu. Ir niekada nereikia lyginti "KAIP ČIA TAIP, VIRŠŪNĖ " ar kažkas tokio. Visi skirtingai gyvenam, svarbiausia, kad yra sutarimas, kad laimingi, kad gyvena draugystėj. Cia as nebutinai apie save, as apskritai... Visos poros labai individualios.

Atsakyti

Oi, nu neeee, jei nuolat skambinėtų, tai užknistų ir mane ir aš jį. Nes čia jau kaip kažkokia kontrolė, tikrai. Nors, sako, kiti 10 kart susikambina, nes jiems to reik. Nu ir ok, bile gerai.

Atsakyti

Sveikos  :) 

Pas mus irgi toks gražus rytas šiandien buvo  :wub: Pranešė šiek tiek lietaus, bet ai dabar jau nebeaktualu - šiltai po stogu sėdžiu  :D 

Tokią treniruotę turėjau, kad paskui net nusipraust negalėjau normaliai, rankos drebėjo  :unsure:  :D Nu bet smagus tas jausmas, smagus tikrai..

Dabar gi reikia kibti į darbus - visokios veiklos nemažai nusimato  :rolleyes: 

Kalbant apie santuokos temą, tai mes kartu irgi ilgai buvom iki susituokėm. Susitikinėjom apie 3 - 4m lyg, paskui kartu apsigyvenom tik išvykę, tai buvo baisu tikrai abiems, kaip čia seksis, kaip čia kampai gludinsis. O paskui kažkaip abu ir nusprendėm, kad gal jau laikas toms vestuvėms. Dar tas didelis sprendimas iš mano pusės buvo, kad, nors aš ir žinau, kad visaip gerai, bet būtent mano asmenine nuomone aš noriu, kad mūsų vaikai gimtų santuokoje. Tai irgi buvo šiokia tokia paspirtis tuoktis  :) Norėjosi jau to kito žingsnio, norėjosi platesnio, daugiau talpinančio pavadinimo, nei tik vaikinas (nors čia vadina partneriais vieni kitus ir galvos nesuka). Žinau sprendžiant iš aplinkos (bent jau įspūdį tokį susidariau), kad labai didelę įtaką šitam mano požiūriui ir supratimui padarė mano šaknys, tas aplinkos spaudimas ir t.t., nes pvz. airiams tai dzin baranka - jie gali iš viso nesituokt ir nuostabiai gyventi šeimoje nuo - iki  :) Bet man reikėjo šeimos. Ar kažkiek vyrą paspaudžiau tam? Turbūt. Nes jis toks žmogus - jam svarbiausia, kad būtų gerai. Tiek jam pačiam, tiek man. Jis žinojo, kad tai man suteiks daugiau laimės ir tos vidinės ramybės - tai man ir suteikė  :)​ 

Atsakyti

Sveikos,

oi busiu balta varna sia tema... Santuokos nesiekiau, isvis apie ja nemasciau. MB santuoka buvo itin svarbu, tad ziedas buvo netiketas.

Del to, kad vyra reikia lepinti - tiesa. O tekejau jau zinodama, kad zmogaus sio nenoriu keistis, nes jie nepasikeicia. Ir manes niekas jame neerzina. Ir man sekmingos santuokos esme yra tnkamas zmogus ir kompromisai. Kuriu nuolat siekiam.

Ryt isskrendu i konferencija, po to atostogos. Sedziu darbe ir nerimstu, kaip laukiu pertraukos :D

Atsakyti

Kiek laiko atostos, kur lėksit?

mums dukros vis siunčia fantastiškus vaizdus iš Meksikos, šokinėja nuo uolų į ežerus, tuo šiurpindama mus( kažką panasaus Terezza kėlė. Tik nepamenu ar ten buvo Meksika)

Atsakyti

Kiek laiko atostos, kur lėksit?

 

mums dukros vis siunčia fantastiškus vaizdus iš Meksikos, šokinėja nuo uolų į ežerus, tuo šiurpindama mus( kažką panasaus Terezza kėlė. Tik nepamenu ar ten buvo Meksika)

 


Savaites. Leksim i Naujaji Orleana keliom dienom, paskui dar cia busiu. Sesuo atvyksta, tai nusiemiau nuo darbo :D

 

Faina tokios keliones :wub:

Atsakyti

Labas

Katee, aciu tau labai! As kai zalia apie tuos visus sportinius papildus man gelbeji. Pasidomesiu apie sita irgi. Biski bijau kepenims pakenkt, tai noriu issamiau pasigilint.

As tai neturiu ka pasisakyt apie seima, santuoka  :D  isleidziu visur, neseku ir nekontroliuoju absoliuciai, visiska laisve, jei nenori gali net nepasakot. Deja, to negaliu pasakyt apie kita puse. 

O "papushinti" i viena ar kita puse pavyksta lengvai, pats nejucia daro kaip man norisi, aisku, jei tai racionalus ir teisingi pasiulymai. 

Pavydziu atostogu viesiems visiems. Bloga man jau nuo nesibaigianciu projektu. Bet jau lyg zybsi sviesa tunelio gale  :unsure: 

Atsakyti

Labas rytas ,

o as neturiu anei recepto kaip cia geriau ta seima zaisti , anei savo kazkokios labai jau patirties , darau taip kaip buvo mano seimoje , kaip liepia sirdis ir tt 

geras tas mano vyras su savais trukumais  :D 

dziaugiuosi , kad sugebam islaviruot santykiuose , prisitaikyt viens prie kito . Ir kartais dar labiau susikibt kai aplink vien draugu seimu skirybos  :huh2: 

Atsakyti

Su tais isleidimais , tai nebuna taip , kad neisleistu ar as neisleisciau , bet aisku visada apsitariam . Bet dazniausiai mes visur kartu .

namie pykstuos tik as 😁Uz tvarka karstais veja uzkeliu , o siaip ramybe pas mus , visi gyvena kaip kam patogu

Atsakyti
Rasytee - net nusijuokiau😃 Viens prie vieno pas mus. Pykstu tik as. Del netvarkos stroinu 😁<br /><br />Laba.<br />Vakar velai grizom, tai kritau i lova.<br />Vaikams prasidejo visokie diktantai, testai ir kontroliniai. Itampa jauciasi, kruvis. Jau pavargo. Bet nieko. Rytoj pamoku nebus. Vaziuos su klase prie juros. Kita savaite irgi treciadieni pamoku nebus. O 30d. - jau paskutine. Tai nedaug beliko.
Atsakyti