Aš vakar kirpykloj buvau, o penktad pasėdėsiu salone panašiai nuo 11 iki 16 - manikiūras, antakiai, blakstienos. Viską taip susirašiau
Kaip nefainai su tais pinigais, šlykštūs žmonės
Labas!
Aš tai savaitgalį pajūry praleidau, vyro sesuo puikią gimtadienio programą man suorganizavo. Dieną užbaigėm Levickio koncertu -tai buvo kažkas nepaprasto 😍 Man jis taip patinka, o čia taip sutapo, kad koncertavo Klaipėdoj 😊
Grįžom, išsipakavau, susipakavau iš naujo, nelabai spėjau net susigaudyt ir jau kurorte. Antra diena mėgaujames saule, silta jūra ir dar šiltesniais baseinais, nes jie šildomi. Ir puikiu maistu, be abejo 😊 Sveikos. Linkėjimai!
Blueta erzinies ! bet taip smagu skaityt !
Prašom ten viska apžiuret ir labai lauksiu ataskaitos
Katee , man ta situacija kazkaip nestebina , tu neisivaizduoji kaip zmones vagia o prieš šventes iš vis per akis neša . Po švenčiu manau bus koks 1000 nuostolio del vagysčiu ir vagia ne tik kazkokie neaiškus tipai... labai žiuret reik senyvo amžiaus , kad ir kaip baisiai skamba
Sveikos. Su sventem
Musu sventes puvo puikios ir labai jaukios Per Kucias mano mama, tetis ir pamote atejo pas mus. Padengiau stala. Labai jaukiai pasedejom.
Ryte, pirma Kaledu diena, visi radom dovanu po egle. Kol ispakavom, kol susiruosem... Ir isvaziavom pas vyro teti i Siaulius. O ten tai su toookiu stalu mus pasitiko! Vis pilva panesiau Labai linksma buvo. Nes senelis megsta su garmoske pagroti ir uzdainuoja dar Juokiausi tiek, kad zandai vakare skaudejo! Kad man tiek energijos 77 metu. Mazylis susirado kazkoki odini daikta, kur arkliui ant kaklo dedasi, su varpeliais ir pritardamas seneliui, grojo, kojomis tripsejo Labai juokingai atrode
Vakare grizom i Klaipeda ir nuvaziavom tiesiai i papuosta senamiesti, kur karstas vynas liejosi ir kvapas imbierinis svaigino