Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

QUOTE(8 p.m. @ 2016 11 28, 21:28)
O man eglute kaifas - vakarais atsisedu su arbata/taure vyno, isijungiu sviesas ir taip gera ir jauku  wub.gif  wub.gif

Su tuo miegojimu atskirai: kazkada anksciau gyvenime buciau slovinus toia minti (netgi siuliau), dabar jau su MB ne ne ne. Bet jauciu karma man, nes itariu MB nepriestarautu,  nes as tai blaskaus po visa lova, neramiai miegu, o jis jautrus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Man vaidenasi, kad ji visa dulketa po keliu savaiciu biggrin.gif Ir visos tos dekoracijos mane pradeda "dusinti". Atrodo, net erdve sumazeja. Kokios 2 savaites - man pats tas. Bet jei ilgiau, tai pradeda varginti.

Vat as jautriai miegu. Man jokios kompanijos nereikia, kai as miegu. Jokiu apsikabinimu ir prisilietimu. Man reikia erdves. Ir daaaug. Labai bjauri esu siuo klausimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 lapkričio 2016 - 20:58

Vat as jautriai miegu. Man jokios kompanijos nereikia, kai as miegu. Jokiu apsikabinimu ir prisilietimu. Man reikia erdves. Ir daaaug. Labai bjauri esu siuo klausimu.

Vo, mano drauge. Man irgi reikia erdves. Ir kad niekas lovos nejudintu. Ir kad i nugara nekvepuotu. O uz knarkima po ausim is viso papjauti galiu. :D

Labas rytas.

Arba man vaidenasi, arba Bluetos uzrodyta priemone is tikro veikia vos po vieno panaudojimo. :hmm:

Labas rytas. :4u:

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2016 11 29, 09:02)
<blockquote
<p> </p>
<p>Arba man vaidenasi, arba Bluetos uzrodyta priemone is tikro veikia vos po vieno panaudojimo. hmm.gif</p>
<p> </p>
<p>Labas rytas. 4u.gif</p>

Priklijavo plaukus prie galvos 😃

Labas! O grožis už lango!
Atsakyti
Labas,koks rytas nuostabus wub.gif Isejau pries 7,apejau savo didiji rata,grizdama dar masinuka nusivaliau.Namie jau lauke garuojancios kavos puodelis smile.gif

thumbup.gif jungiuosi prie Katees ir Terezzos.Jokio knarkimo ir kvepavimo i nugara bigsmile.gif Musu lova 1.80,o as vis bambu, kodel tokia siaura pirkom.

Terezza,jau "čimodanas" supakuotas? smile.gif
Palčiokas wub.gif Siunteisi ar pardej pirkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sambuka**: 29 lapkričio 2016 - 08:38

Priklijavo plaukus prie galvos 😃

Labas! O grožis už lango!

Aga :D

Pas mus jokio grozio nera.... :unsure:

Atsakyti

Terezza,jau "čimodanas" supakuotas? smile.gif
Palčiokas wub.gifSiunteisi ar pardej pirkai?

Ciumodanas pamazu kraunamas jau gera menesi. Beliko paskutines smulkmenas susidet.

O palcioka siunciuosi. Tai dar nieko neaisku nei su dydzio atitikimu, nei su kokybe. Dienas skaiciuoju, kad ateitu pries man iskrendant.

Atsakyti

Sveikos, Terezzos pirkiniai faini tikrai.  :wub: 

Miegu tai aš žiauriai nepatogiai. Miegam ant sofos lovos, šiaip ji gan didelė, bet viduryje yra toks tarpas per sujungimą ir kažkaip stebuklingai aš visada atsiduriu tame tarpe, kažkaip nusiridenu kasnakt... :hmm: 

Šiandien tiek planų turėjau, o visą naktį mažė viduriavo, tai nei sportuot, nei į darbą nenueisiu jau, tik kad žinių ir palaiminimo iš koncertmeisterės dar negavau, parašiau sms ir laukiu...

Ta proga apsitvarkysiu namus, reik grindis išsiplaut, nes jau net gėda, neatsimenu, kada tą dariau :huh2:  

Atsakyti

Blyn, nukrito is Bolivijos skrides lektuvas. :unsure:

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2016 11 29, 09:02)
Vo, mano drauge. Man irgi reikia erdves. Ir kad niekas lovos nejudintu. Ir kad i nugara nekvepuotu. O uz knarkima po ausim is viso papjauti galiu. biggrin.gif</p>

Arba man vaidenasi, arba Bluetos uzrodyta priemone is tikro veikia vos po vieno panaudojimo. hmm.gif</p>

Papjauti lotuliukas.gif
Jei neissimiegi nakti, tai jokio kaifo diena. Bunu pasiutus kaip velnias. Kam to reikia? Neisivaizduoju, kaip miegojimas atskirai galetu pakenkti santykiams (daug kas taip galvoja). Kai kuriais atvejais, sakyciau, atvirksciai.

Tikrai pirksiu ir sia priemone veliau biggrin.gif

Labas rytas.

Aj, Terezzos paltas fainas. Man patiko ilgis.
As buvau radus viena grazia striuke. Bet iki vidurio slaunu. Kaip ir nieko. Bet zinau, kad ziema noresiu ilgesnes ir gailiesiuos, jei nupirksiu dabar ja. Nors labai labai man patiko. Ir spalva tamsiai melyna wub.gif
Zodziu, senstu biggrin.gif Bo ilgu paltu zvalgausi, kepuriu ir batu su kailiu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2016 11 29, 10:11)
<p>Blyn, nukrito is Bolivijos skrides lektuvas. unsure.gif
</p>

O, siaube unsure.gif Reikia pagooglinti unsure.gif

drugelis. - sveikatos dukrai 4u.gif
Atsakyti

As butent del ilgio ta palta ir pirkau. Noriu, kad galeciau su suknelem vaiksciot. O tai paltukas iki puses slaunu, puskailiniai vos uzpakali dengia. Dar turiu megzta kasmyro palta/chalata, bet per ji vejas kosia kiaurai, o ir susisega jis tik viena saga. Tai tikrai reikejo ilgo silto drabuzio.

Atsakyti
Aš tai nenorėčiau viena miegot. Lova mūsų plati, gal net per plati, nes mes vistiek abu per vidurį susiglaudę miegam, o kraštai tušti.
Kvepavimas į nugarą, o juolab knarkimas tai siaubas, aš gatava užmušt. Bet mano dieds neknarkia, praktiškai, tai ner ko smurtaut, užtenka į kauliuką įspirt jei kokį garsą išleidžia 😃
Po to, kai nusipirkom tempur čiužinį absol nesijaučia jei kitas verčiasi, nejuda čiužinys kitam judant, tai netrukdo. Aš pati maluos tai ant nugaros, tai ant pilvo.

Lauke grožis nerealus, miškas fantastiškai atrodo, tie apšerkšniję medžiai, božė, koks vaizdas. 😍

Pūchavykų nemėgstu, turiu pora ilgų šiltų, bet išskritinai retai rengiuos. Negražu man 😊
Aišku, reiktų kokioj stotelėj pastypčiot, tai rengčiausi ir nežiūrėčiau grožio, bet kai iš mašinos/į mašiną tai rengiuos lengvus paltukus.

Labu.
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2016 11 29, 09:17)
<p>As butent del ilgio ta palta ir pirkau. Noriu, kad galeciau su suknelem vaiksciot. O tai paltukas iki puses slaunu, puskailiniai vos uzpakali dengia. Dar turiu megzta kasmyro palta/chalata, bet per ji vejas kosia kiaurai, o ir susisega jis tik viena saga. Tai tikrai reikejo ilgo silto drabuzio.
</p>

Va,va, aš irgi visus paltus perku iki kelių arba čiut čiut žemiau būtent dėl šitos priežasties. Negražu man jei kokius 5cm išlenda "padalkos."

Rudenį nusipirkau va šita "jobtvajuką"
Švarkas tai nešioju irgi prie šiltų vilnonių suknelių/sijonų. Bet šiltų jau tokių, tvirtų, vienspalvių audinių. Ir batų virš kelių.

Skaiciau apie katastrofą, siaubas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 29 lapkričio 2016 - 09:26
Labas rytas...

As jau po sporto, lekiu i manikiura, paskui su drauge susitikti kavos atsigerti...

Pas mus irgi balta, grazu, saule sviecia...
Atsakyti