Aš tai nenorėčiau viena miegot. Lova mūsų plati, gal net per plati, nes mes vistiek abu per vidurį susiglaudę miegam, o kraštai tušti.
Kvepavimas į nugarą, o juolab knarkimas tai siaubas, aš gatava užmušt. Bet mano dieds neknarkia, praktiškai, tai ner ko smurtaut, užtenka į kauliuką įspirt jei kokį garsą išleidžia 😃
Po to, kai nusipirkom tempur čiužinį absol nesijaučia jei kitas verčiasi, nejuda čiužinys kitam judant, tai netrukdo. Aš pati maluos tai ant nugaros, tai ant pilvo.
Lauke grožis nerealus, miškas fantastiškai atrodo, tie apšerkšniję medžiai, božė, koks vaizdas. 😍
Pūchavykų nemėgstu, turiu pora ilgų šiltų, bet išskritinai retai rengiuos. Negražu man 😊
Aišku, reiktų kokioj stotelėj pastypčiot, tai rengčiausi ir nežiūrėčiau grožio, bet kai iš mašinos/į mašiną tai rengiuos lengvus paltukus.
Labu.
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2016 11 29, 09:17)
<p>
As butent del ilgio ta palta ir pirkau. Noriu, kad galeciau su suknelem vaiksciot. O tai paltukas iki puses slaunu, puskailiniai vos uzpakali dengia. Dar turiu megzta kasmyro palta/chalata, bet per ji vejas kosia kiaurai, o ir susisega jis tik viena saga. Tai tikrai reikejo ilgo silto drabuzio.
</p>
Va,va, aš irgi visus paltus perku iki kelių arba čiut čiut žemiau būtent dėl šitos priežasties. Negražu man jei kokius 5cm išlenda "padalkos."
Rudenį nusipirkau va šita "jobtvajuką"
Švarkas tai nešioju irgi prie šiltų vilnonių suknelių/sijonų. Bet šiltų jau tokių, tvirtų, vienspalvių audinių. Ir batų virš kelių.
Skaiciau apie katastrofą, siaubas.