Laba.
Kaip gerai pasijuokiau is pat ryto😂😂👍Kas rusu.k. supranta:
Laba.
Kaip gerai pasijuokiau is pat ryto😂😂👍Kas rusu.k. supranta:
Sakai mėnesiuko užtenka, kad normą viršyt?
Labas rytas. Sėdžiu nulakuotas kojų nagainas atkišus ir kavą geriu. Intensyvi diena nusimato.
Tai aš nežinau, kada tu tą tyrimą dareisi, jei po kokio mėnesio dbiejų po kelionės, tai taip.
aš irgi su antra kavos puodu terasoj. Nuogas leškas saulei atkišus 😃
Tai aš nežinau, kada tu tą tyrimą dareisi, jei po kokio mėnesio dbiejų po kelionės, tai taip.
aš irgi su antra kavos puodu terasoj. Nuogas leškas saulei atkišus 😃
Jo, buvau kokie trys mėnesiai po kelionės. Bet va aną penktadienį kartojau. Reikės palygint.
Pas mus apsiniaukę. Drėgmė tokia po naktinio lietaus.
Pas mus irgi reto nuostabumo oras, degintis galima. Sėdžiu lauke su knyga. Beje, rekomenduoju perskaityt, labai daug geros info apie maistą.
Laba diena...
drugelis,nesmagu dėl tlf,maniškis mažiukas snd pametė pinigine,keli svarai buvo ir banko kortele,reikia skambint i banką dėl naujos,dar oysteris,irgi reiks naujo...
As pi darbu,snd pailsiu,ryt pusryčiams kinas,paskui namie,nes nuo pirm vėl laukia bėgimas...šeštadienį didelis baltus laukia,pirm išskrendu antr op..
Iki piet non stop valgiau.Kava, sūrelis, datulės, duona su mozzarela, vėl datulės, žo....košmaras.
Lyg ne Rasytė, o aš nėščia būčiau 😃
Paskui vežiau sūnų į miestą, tai su maže užsukom į turgų. Beperkant braškes užmačiau labai gražias vazonines gėles, prisipirkau tiek, kad į bagažinę netilpo, salone dėjau. Eisiu sodint dbr, gal nebus jau šalnų 😃