Nu fainuolis jau toks pilvukas! Bet nepasakok kaip storėji, visa tokia pat, tik pilvas auga čia kaip ir aš "storėjau"
Nu parašykit aparato pavadinimą pagooglinsiu
Nu i be reikalo nesijauti! Gerai atrodai, pažėk, kaip veidas spindi.
A man tai negaila buvo sau rūbus pirkt neštukiškus. Net į GN namus nusipirkau gražų komplektą po gimdymo. Man negaila sau. 😊 Galvodavau, bleeeemba, ir taip jaučiuos kaip banginis, tai nors gražūs rūbai, geri kvepalai šiek tiek reikalą pataisys 😃
Tai as nevaikstau su vienom kelnem... ir siaip "problemeliu" turiu su rubu kiekiu 😎 Bet kad ir orai keiciasi ir as pati augu . Ir ne taip lengva rast kad ir patiktu ir tiktu . Ana diena jau sukroviau i maisa isaugtas 5 kelnes...kurias pirkau jau besilaukdama , kazkaip man viskas nepatogu 👿
Sukneliu prikabinta , bet oru nesulaukiu 🙄
Nu fainuolis jau toks pilvukas! Bet nepasakok kaip storėji, visa tokia pat, tik pilvas auga čia kaip ir aš "storėjau"
Nu parašykit aparato pavadinimą pagooglinsiu
Didelis tas mano pilvukas , visai kitaip auga nei pirmi , tikrai greiciau pasirode 😍 Bet kol dar nesunku , nekarsta tai kaifas tas nestumas .
ne zinok tikrai as paaugau . I kelnes neilendu jokias senas . Uzaugo sedimoji , slaunys . As realiste sia tema ! Bet viskas bus gerai .
primink kiek tu priaugai , as vel pamirsau 😂
Tai as nevaikstau su vienom kelnem... ir siaip "problemeliu" turiu su rubu kiekiu 😎 Bet kad ir orai keiciasi ir as pati augu . Ir ne taip lengva rast kad ir patiktu ir tiktu . Ana diena jau sukroviau i maisa isaugtas 5 kelnes...kurias pirkau jau besilaukdama , kazkaip man viskas nepatogu 👿
Sukneliu prikabinta , bet oru nesulaukiu 🙄
aaaaaa, nu tai nėr kad neperki 😃Gal ne visai tinkamas nusiperki 😃
Aš fainų dalykų Benetton nėštukių skyriuj rasdavau. Ir tos kelnės gi reguliojamos šniūriukais/gumelėm būdavo, tai kažkaip ilgai man tikdavo.
aaaaaa, nu tai nėr kad neperki 😃Gal ne visai tinkamas nusiperki 😃
Aš fainų dalykų Benetton nėštukių skyriuj rasdavau. Ir tos kelnės gi reguliojamos šniūriukais/gumelėm būdavo, tai kažkaip ilgai man tikdavo.
Kaune ner ucb nesciu skyriaus . Bet vasara ne uz kalnu , nereik man tu spec rubu , visus virsutinius ir suknutes perku siaip didesnio dydzio , ilgesnius . O kelniu buvau hm papirkus , kiek cia panesioji tai nespeja jos nusinesiot
Labas vakaras,
Apžiūrėjau ir aš albumą
Rasytee - net nepanašu, kad būtum visa suapvalėjus, matau tai tik pilvuką gražų, veidas liesutis visai Gražiai atrodai
Tigriau - puikią kelionę apturėjot
Katee - graži, kaip visada, paltukas labai skanios spalvos
Man irgi to grilio norėtųsi, bet, kaip ir Rasytee, daug rakandų ir taip turiu, bijau užgriozdint virtuvę dar labiau, o tai ir Zylė nelabai naudojama stovi, skrudintuvas duonos irgi dulka tik, retai bepanaudojam...
O šiaip keptuvėje beveik niekada nieko nekepu, jei norisi kepto - orkaitėje, bet vėlgi - rankovėj, ar troškintuve, sveikiau, gi...