10 kg per 3 men nemazai. 1kg per menesi skaitosi normalus svorio metimas.
Labas rytas.
Almost - nuo 9 iki 12 prabuvau salone. Manikiuruinuzsirasiau 9 val. Baige 10val. Bet i pedikiura uzrase administratore 10.30. Galejo 10-tai rasyti. Tai puse valandos teko laukti. Todel uztruko iki 12val. Buciau 11.30 isejus.
Siaip visada 2,5val uzima man+ped.
Bet Nail bare jau galima rinktis extra varianta. T.y. kai vienu metu daro ir man ir ped. Visai super! Tik kaina didesne.
Laba!
viena diena liko dirbti
cia tai toki express manikiura/pedikiura visad gausi, laikas pinigai - cia
As savaitgali nusilakavau. Raudonai. gal kiek per rysku, bet kaledos
Vakar nuvezem maze i ligonine. Sekmadieni sukilo temperatura iki 39,7. Numusam - ir vel sukyla. Tai nieko jai nerado, issiunte namo. Gausim paskui uz tas kelias valandas, n tukstanciu saskaita i pasto dezute
Na ir sistema pas jus, 8pm
Man tai nuovargis ir lakstymas jau duoda vaisius. Siandien nuejau iki bankomato pinigu nusiimti. U zmanes stovejo vyras eilej. As surinkau suma, pasiemiau kortele, o pinigus ne Cia pat stovejo ir berniukas mazas, savo darytas atvirutes pardavinejo. Kaina - kiek negaila. Nupirkau is jo atvirute su uzrasu Dosnumas. Ir prisiminiau apie pinigus. Pasisukau. To diedo jau nebuvo. Ir pinigu, aisku. Na ir zmones, atsiprasant.
Rasytee - ne, nedidele suma. 50eu (nors litais pagalvojus...). Reikejo uz gimnastika atsiskaityti. Tai nuvaziavau nusiimti, kol vaikai trenkej buvo. Bet vis tiek ziauriai nemalonu ir slykstu, kai is po nosies paeme, nes as salia stovejau ir rinkausi atvirutes is berniuko.
Feja, nemanau, kad praryjo bankomatas. Nes as nuejau, kai pinigus tik skaiciavo ir jie nebuvo dar islinde. Kortele tik atidave. Ir tas diedas tuoj pat priejo, nes uz manes stovejo. Tai jam tiesiai i rankas ir islindo greiciausiai pinigai.
Aisku, paskambinti galima pabandyti rytoj.