Kažkaip neįdomu man ta eurovizija, politika ir gėjų paradas. Toli ten nuo tikrų dainų konkurso. Pastaruosius keletą metų jau net nebežiūriu.
Katee, matai kartais Šiaurės Korėją per tv, nu tai ji man labai mano vaikystės laikus primena. O kai papasakoja, kas dar geriau viską matė - tai tip top. Nevažiuotum tu i Turkija, dėka tu, ant kuriu kapu gėliu dar nenunesei
http://zmones.lrytas...pojuti-1074390/
"demonstruoja puikų stiliaus pojūtį" 😃
Tai jau tikrai. Ypač toj muotraukoj, kur maudomukas ne tik papo bet spenio (!) nedengia.
http://zmones.lrytas...pojuti-1074390/
"demonstruoja puikų stiliaus pojūtį" 😃
Tai jau tikrai. Ypač toj muotraukoj, kur maudomukas ne tik papo bet spenio (!) nedengia.
apsiverGsiu
Fėja*, 09 Geg 2017 - 13:47, parašė: Nu bet vis tiek - dainuoja jie ten tikrai Katee, matai kartais Šiaurės Korėją per tv, nu tai ji man labai mano vaikystės laikus primena. O kai papasakoja, kas dar geriau viską matė - tai tip top. Nevažiuotum tu i Turkija, dėka tu, ant kuriu kapu gėliu dar nenunesei
Mano vaikyste buvo puiki. [attachment=243064:18157568_1055112061288967_2860080126593358241_n.png.jpg]
Neisvaziuotu puse LT dirbti i uzsieni, jei taip gerai butu laisvoj Lietuvoj. Rezultatas pats uz save kalba.
Turkija... Kas is to, kad teoriskai gali skristi? Daugelis sau vis tiek negali to leisti, laive turint.
<p>Mano vaikyste buvo puiki. [attachment=243064:18157568_1055112061288967_2860080126593358241_n.png.jpg] </p>
<p>Neisvaziuotu puse LT dirbti i uzsieni, jei taip gerai butu laisvoj Lietuvoj. Rezultatas pats uz save kalba.</p>
<p>Turkija... Kas is to, kad teoriskai gali skristi? Daugelis sau vis tiek negali to leisti, laive turint.</p>
Ką žmonės turėjo?? Atėmė žemes, namus, gyvulius..... Kaip gi žmonės išvykt galėjo- NIEKAIP. Ką čia kalbėti..... Kas pabėgo tas pabėgo, o paskui ... Apie emigraciją tik pasvajot.
Žinau kokia diena tik kad neminima Lt
Žodžiu, taip vakar susivožiau kojos pirštą, kad laukiu ligoninėj prie rentgeno
Papildyta:
Jo pagyvensi pamatysi ))
Feja - tai jo, dabar begti lengviau is LT 😂 Sienu neber. Tai ir bega keturiom is cia. Tada bego, nes puole, o dabar net nepuolami bega. Cirkas.
gaily - jergus, kur čia pirštą sugalvojai susivaryt?
Atviros sienos ir galėjimas keliaut kur nori yra afigienai gerai 👌
Katee, bet tai jog tie, kurie nepragyvena/neužsidirba atostogoms, gali išvykt padirbėt yra pliusas.
Pasaulis kosmopolitiškas, žmonės migruoja, bando įleist šaknis kitur, kas čia blogo?
Aš niekad nesuprantu kai gyvenantys čia varo ant emigrantų kad bla bla vos ne tevynes išdavikai 😱 Mačiau ne vienoj diskusijų laidoj,skaičiau ne kart.
Nu koks kieno reikalas kas kur gyvena,žmonės bando kur jiems geriau, ar už tai smerkt reikia? O kuo jau čia likę geresni? Kažkokią tulžį pila. Gal pavydi kad patys neišdrįsta.
Nieks nieko neprivalo, tam ir yra atviros sienos, kad žmonės turėtų pasirinkimą.
Ne, netiesa. Ne visi bėga ir taip nėra, kad cia neimanoma. Vyksta tai, kas vyksta visame pasaulyje. Ir pas mus atvyksta dirbt, ir musu tautiecoai isvyksta. Taip yra visur, visose salyse.