Rasytee, kaip Dieva myliu, nezinau kaip jie ismasto taip. As nieko vyrui neparduodu😂 Bet taupyti tai jie megsta ir moka. Supranta, kad uz pinigus gali norima daikta nusipirkti, jeinpataupyti. Neisleidzia bet kam. Nesa bambalius priduoti ir deda pinigus i savo pinigines. Paskui gauna dovanu (Naujieji Metai, Gimtadieniai). Kartais mociute pameta po 10-20eu. Dabar yra sutaupe apie 800eu. Tai zada pirkti elektroninius paspirtukus. Nera taip, kad uzpakaliai pilni visko. Zino, kad nepirksim mes brangaus daikto vien del to, kad uzsimane. Tai tas noras patiems sutaupyti kazkokiam daiktui, matyt, ir gimdo tokias mintis, kur kaip uzsidirbti😃
As tokia taupykle buvau , aisku ir esu taupi .
ir dvirati pati pirkdavausi ir pirmaji mobilu pati isigyjau . Aisku tie pinigai visiek buvo is tevu , bet taipyti ir uzsidirbti . Ju vesle turejau uzsiemimu jau nuo kokiu 12 metu ir ne siaip kada uzsimanau , o turejau pareigas .
o va mano vaikam pinigai nelabai egzistuoja. atrodo ir tipo taupo ir kazka nusiperka , bet matau , kad jiems tai nera svarbu nera ir nereik... nezinau kodel taip . Nera kad as juos lepinciau , gal seneliai labiau
dabar gavo riedi uz sandori , kad pjaus zole pas senelius visa sezona . Siandien po pamoku mielai leke tai daryt .
sake pailses valanda ir eis pas mus nupjaut , bet namie aisku nieko negaus , nes tai jau jo indelis i namu ruosa