Primink, kada?
Praleidau klausima. Mes birzelio 10d isskrendam.
As kai su klecku nescia buvau ir bendravau nestukiu skyrelyje, tai ten buvo mamyte viena, kuri istekejo ta pacia diena ir tais paciais metais kaip as. Sunus jos gime tais paciais metais ir ta pacia diena kaip mano dvyniai. Ir dukryte jos gime ta pacia diena kaip mano kleckis😮 Va cia tai sutapimas. Negalejau ptiketi. Na ir dar abi mes is Klaipedos, ir abi pedantes.
As kai su klecku nescia buvau ir bendravau nestukiu skyrelyje, tai ten buvo mamyte viena, kuri istekejo ta pacia diena ir tais paciais metais kaip as. Sunus jos gime tais paciais metais ir ta pacia diena kaip mano dvyniai. Ir dukryte jos gime ta pacia diena kaip mano kleckis😮 Va cia tai sutapimas. Negalejau ptiketi. Na ir dar abi mes is Klaipedos, ir abi pedantes.
Simbiozinės 😀
Rimtai?😀 Geras😄
Nu, jo 😀 Vienos dienos skirtumu.
Nesu turėjus tokio džiovintuvo su tom šukom. Bet aš išvis beveik nenaudoju jokių džiovintuvų, itin retai.
pasidariau keratiną prieš pora dienų, mano gaurams lb tinka šita procedūra, ilgai laiko, tai dbr tiesūs kaip styga,
labu
Važiuojam su vyru į mano gimtinę, prisipirkau gėlių, noriu pasodint ant mamos kapo, mamos diena gi sekmadienį, tai noriu iš anksto pasirūpint. Nes sekmadienį mano pačios būrelis vaikų mane sveikins, plius vyro tėvai atvažiuoja, žo, kompanija gausi bus
Mes mano mama pasveikinsim sekmadienio ryta. Tada vaziuosim i Siaulius, vyro mamos kapa aplankyti.