Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

8pm - o kokios spalvos kostiumelio ieskai?

Atsakyti

Pas mane irgi valytoja šian, tai išsinešdinau iš namų, visokių reikalų daug.

mano vakar pirkti sportbatukai tai verstos odos, biškį platforma saikinga, skylučių visokių yr, vasariniai žo.

batų ir aš lb daug turiu, bet kas baisiausia, jie nenusidėvi, nesusinešioja, o aš dar naujų paperku, nu tai ir kaupiasi tie batai. Kokybė gera, hrien juos sunešiosi ten, kaip ir gailoka taip paimt ir atiduot bele kam., pardavinėt neužsiimu.

Va, 8.p.m.sakei pėdkelnių tau nereik, o tai į tokias konferencijas, prie kostiumėlių, etiketas leidzia nuogom kojom? Ar dedies tada?

labu.

Atsakyti

Dar va tokį kombezą nusipirkau

http://unlabel.lt/prekės/rikke-romper/

gerai atrodo prie aukštų laisvalaiko platformyčių

Atsakyti

Sveikos  :) 

Rasytee - kone galėčiau lažintis, kad batų aš daugiau turiu. Kaip ligonis koks esu tuo klausimu  :rolleyes:  :blink:  :B  :D  :D Nu bet nieko nepadarysiu, taip jau yra man, tokia jau silpnybė ta..

Blueta - gražus kombis  :) 

Vakar gulėjau vakare, žiūrėjau laidą, atkreipiau dėmesį į langus buto ir nusprendžiau, kad reiks nusivalyt savaitgalį būtinai. Jetuški apėję jau kone voratinkliais  :blink:  :blink:  :dry2:  :oh: Žiauriai nekenčiu šito darbo, bet reikia. Aišku MB yra, bet jis irgi nekenčia  :D  :D​ 

Atsakyti

Blueta - fainas kombis. Man Unlabel rubai grazus. Tik man netinka kazkaip. Matavausi cia Klaipedos butike viena kita Unlabel daikta. Tai jezau, jezau, kibira i rankas ir karviu melzti😯 Visai ne mano. 

Atsakyti

Si kart pirkinys nepatiko 🙄

Atsakyti

Blueta - fainas kombis. Man Unlabel rubai grazus. Tik man netinka kazkaip. Matavausi cia Klaipedos butike viena kita Unlabel daikta. Tai jezau, jezau, kibira i rankas ir karviu melzti😯 Visai ne mano. 

Jo,jo, būna ir man taip 😃, kad apsirengiu ir aišku nie majo eto 😃

Si kart pirkinys nepatiko 🙄

Kažkaip prie tų šliopkių visai nesižiūri ir man. Bet gražiai užsirišus tą diržą prie aukštų batų visai kitaip žiūrisi.

sėdžiu pedikiure. Nors ne taip seniai dariausi, bet po kelionės ir vaikščiojimo po smėlį apdaužyti nagai visi.

Atsakyti

Kaip gaila Mertino, tiek ilgai žmogus kovojo ir va....

Atsakyti

Kaip man pedikiuro reiiiiik  :blink: bet pasivelinau uzsirasyt tai eile nemaza , pirmadieni kulniuosi 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 04 gegužės 2017 - 13:20

Kaip gaila Mertino, tiek ilgai žmogus kovojo ir va....

Ne tas zodis. Visai jaunas zmogus... A.a.

Man tai aplamai kasikiniai rubai tinka labiau (ne apie banko kostiumeli as cia). Moteriski tokie, romantiski gal. Na, arba tiesiog dzinsai ir maikute kokia. Retai, kada kazkoks "navorocinas" rubas tinka. Atrodau kaip klounas, bandantis stiliu islauzti😂

Atsakyti

Katee, va, ir man tokie "einami" , su jais geriausiai jaučiuosi. O tokie kombinezonai, linines kelnės ir pan.reikalingi kai skrendam atostogaut, laisvalaikiui.

Atsakyti

Katee, va, ir man tokie "einami" , su jais geriausiai jaučiuosi. O tokie kombinezonai, linines kelnės ir pan.reikalingi kai skrendam atostogaut, laisvalaikiui.

Aha, skrendant reikia jaustis patogiai. Tada uzsidedu arba minktucius dzinsus (kietu ir nenesioju) arba kelnes irgi linines laisvas tokias turiu. Labai patogu👍

Atsakyti