8pm - o kokios spalvos kostiumelio ieskai?
Pas mane irgi valytoja šian, tai išsinešdinau iš namų, visokių reikalų daug.
mano vakar pirkti sportbatukai tai verstos odos, biškį platforma saikinga, skylučių visokių yr, vasariniai žo.
batų ir aš lb daug turiu, bet kas baisiausia, jie nenusidėvi, nesusinešioja, o aš dar naujų paperku, nu tai ir kaupiasi tie batai. Kokybė gera, hrien juos sunešiosi ten, kaip ir gailoka taip paimt ir atiduot bele kam., pardavinėt neužsiimu.
Va, 8.p.m.sakei pėdkelnių tau nereik, o tai į tokias konferencijas, prie kostiumėlių, etiketas leidzia nuogom kojom? Ar dedies tada?
labu.
Dar va tokį kombezą nusipirkau
http://unlabel.lt/prekės/rikke-romper/
gerai atrodo prie aukštų laisvalaiko platformyčių
Sveikos
Rasytee - kone galėčiau lažintis, kad batų aš daugiau turiu. Kaip ligonis koks esu tuo klausimu Nu bet nieko nepadarysiu, taip jau yra man, tokia jau silpnybė ta..
Blueta - gražus kombis
Vakar gulėjau vakare, žiūrėjau laidą, atkreipiau dėmesį į langus buto ir nusprendžiau, kad reiks nusivalyt savaitgalį būtinai. Jetuški apėję jau kone voratinkliais Žiauriai nekenčiu šito darbo, bet reikia. Aišku MB yra, bet jis irgi nekenčia
Blueta - fainas kombis. Man Unlabel rubai grazus. Tik man netinka kazkaip. Matavausi cia Klaipedos butike viena kita Unlabel daikta. Tai jezau, jezau, kibira i rankas ir karviu melzti😯 Visai ne mano.
Si kart pirkinys nepatiko 🙄
Blueta - fainas kombis. Man Unlabel rubai grazus. Tik man netinka kazkaip. Matavausi cia Klaipedos butike viena kita Unlabel daikta. Tai jezau, jezau, kibira i rankas ir karviu melzti😯 Visai ne mano.
Jo,jo, būna ir man taip 😃, kad apsirengiu ir aišku nie majo eto 😃
Si kart pirkinys nepatiko 🙄
Kažkaip prie tų šliopkių visai nesižiūri ir man. Bet gražiai užsirišus tą diržą prie aukštų batų visai kitaip žiūrisi.
sėdžiu pedikiure. Nors ne taip seniai dariausi, bet po kelionės ir vaikščiojimo po smėlį apdaužyti nagai visi.
Kaip gaila Mertino, tiek ilgai žmogus kovojo ir va....
Kaip man pedikiuro reiiiiik bet pasivelinau uzsirasyt tai eile nemaza , pirmadieni kulniuosi
Kaip gaila Mertino, tiek ilgai žmogus kovojo ir va....
Ne tas zodis. Visai jaunas zmogus... A.a.
Man tai aplamai kasikiniai rubai tinka labiau (ne apie banko kostiumeli as cia). Moteriski tokie, romantiski gal. Na, arba tiesiog dzinsai ir maikute kokia. Retai, kada kazkoks "navorocinas" rubas tinka. Atrodau kaip klounas, bandantis stiliu islauzti😂
Katee, va, ir man tokie "einami" , su jais geriausiai jaučiuosi. O tokie kombinezonai, linines kelnės ir pan.reikalingi kai skrendam atostogaut, laisvalaikiui.
Katee, va, ir man tokie "einami" , su jais geriausiai jaučiuosi. O tokie kombinezonai, linines kelnės ir pan.reikalingi kai skrendam atostogaut, laisvalaikiui.
Aha, skrendant reikia jaustis patogiai. Tada uzsidedu arba minktucius dzinsus (kietu ir nenesioju) arba kelnes irgi linines laisvas tokias turiu. Labai patogu👍