Pagalvojau, kad jei Almost bendradarbiai nesiskundzia, kad nuo jos naminiais kotletais nesa, tai nieko tas grilis nedumina😁
Tai va, galima ir steika su krauja bus issikepti😁
O ir grill darzoves dievinu😍
Man grilintos cukinijos yra vienas skaniausiu patiekalu ai bendriau dabar nelabai rasi kas man neskanu
Labas vakaras,
Blueta, įmesk, prašau tą nuorodą, kur šokoladus perki Mulate, ačiū
Antras sakinys geras!
Man nesimiega.. turbūt nostalgija.. ryt pupai metukai!! Guldžiau miegot ir sakau - užmigsi kūdikis, atsikelsi vaikutis ))
Aš į kompaniją šian ir batus pirkau. Nu pirkau anksčiau, bet šian gavau
Džyzis, nesuprantu, kaip tuos conversus avėt galima. Kiek matavausi, tai turbūt patys nepatogiausi tokio tipo batai. Sunkūs ir kieti.
Arab aš popa lialia
As irgi tada popa lialia
Pas mane bendradarbiai is viso niekuo besiskundzia 😂 Prisivalgo savaitgaliais cesnakiniu reikalu ir patys dvelkia kaip priklauso
Reikia ziuret amerikieciu atsiliepimus (jeigu tokiu yra ). Jei kur keliaujam, ka perkam ir pan. visad MB skaito savo krastieciu ivertinimus. Nu nes tipo europieciai nelepus, jiems mazai kas kliuna
Jus sportbacius perkates, o as narsau klasikiniu rubu internetines parduotuves ir deliojuos komplektus dviem konferencijoms. Ale, kad kostiumeliu spalvos vasarai labai nekokios man kaip blondinei
Labas rytas ,
kas pusryciam 😁?
Pas mane kolkas kava ir Zmones
As ir vakar shopinaus truputi , bet pirkau dzinsus ne batus 😁. Batu tiek turiu kaip koks simtakojis kad buciau
Laba.
Batu ir pas mane daug. Reikia gal "pravalyti" jau Yra tokiu, kur tikrai retai uzsidedu, bet jie reikalingi butent tiems retems atvejams☺Zodziu, nei ismest, nei neismest. Sportbaciu/keduku irgi nemazai. Tik odiniu jau neturejau. Visi medziaginiai.
Siandien ateina tvatkytoja. Ji dirbs, o as spintu revizija zadu padaryti ir lentynas spintoj nyvalyti.