Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Na taip, but namie ir neturejau omeny butinai tiesiogiai. Nuvaziuodavau ir as sportuot, ir apsipirkti, ir valgyt darydavau, ir su vaiku uzsiimdavau, daug parkuose laika praleisdavau. Nu bet po kurio laiko (t.y. itin greitai) mane tokia rutina uzkniso.

 

Man viskas po kiek laiko atsibosta, bet darbe, bent pas mane, viskas labai keiciasi, "gaisrai" buna, ivairiausios uzduotys, tad niekad ir nezinau ko tiketis.  :D

 

Mano vyras visad sako, kad as - moteris, kuria visada reikia ant pirstu galu laikyt, ir siurprizus daryt. :huh2:  :hmm:

 

Kaip sakant noreciau labiau but stabili, ir kad nereiktu man tu nuolatiniu issukiu, kad jausciaus laiminga. :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 14 gruodžio 2016 - 23:51

Labas rytas.

8pm - tai kodel tu nori but "stabili", jei butent tie issukiai tave ir daro laiminga?

Atsakyti

Laba,

 

reiks daryt kavos, pas mus koks rukas :wub:

 

Katee, ner lengva tu issukiu surast gyvenime, visus susigalvotus jau pasiekiau.  O paskui labai sunku gyventi be to jausmo adrenalino :hmm:

 

Tai ka panos mastot vyrams dovanot. Zinau, Blueta vis klausia, niekas neatsako :D As buvau sugalvojus banaliai, kvepalus, bet niekur cia nerandu jo noretu Zegna, kazkokie kitokie buteliukai  :blink:  Dar masciau baidare, bilietus i vyno ir maisto festivali, grili.

 

Be ideju simet. :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 15 gruodžio 2016 - 16:13

Sveikos :) 

Man šįmet dėl vyro dovanos visai viskas liuks - tas motociklas pagelbėjo dalinai  :D Tai dovanosiu jam šįmet kvepalus (prašė, YSL "L'homme de la nuit"), diržą su dviem sagtim keičiamom (kaip tik pirkau išparduotuvių miestely, kai buvau nuvykus ne per seniausiai), kuprinę specialią motociklų firmos važinėjimui mieste, kad neperšlampama būtų, talpintų saugiai kompiuterį ir t.t. ir kamerą važinėjimui dėl saugumo (pati turiu, žiauriai geras ir motociklininkams tikrai reikalingas daiktas). Šiaip tikisi tik kvepalų, tai tikiuos nudžiuginsiu jį  :)​ 

Atsakyti
Sveikutes,

siunciu linkejimus is sauletos tenerifes wub.gif Oras fantastinis,vanduo siltas:vacation1:
Atsakyti
Labas...

Almost... vyras tikrai apsidziaugs... mirksiukas.gif

Sambuka... gero oro jums...

Mano vaikis vakar nuo pietu praveme, o as kazkokia bacila pasigavau... unsure.gif smurgius bega, gerkle skauda... iki svenciu pasveiksiu... rolleyes.gif
Atsakyti

sambuka - super!

tigriuss - mano mazylis vakar nakti veme. Kas pusvalandi keliausi, valiau, rubus jam keiciau. Vakar diena temperatura pakilo. Per gisa diena tik 3 duoniukus buvo suvalges. O siandien jau gerai viskas. Bet vesiu i darza nuo pirmadienio.

Nzn, ar cia virusas ar mandarinu padaugino. Nes darze niekas nesiskinde del vemimo. Vaiksto tie patys vaikai. Mums irgi neprikibo niekas.

Atsakyti
Labas rytas...

Ramus rytas su kava... vyrai mano isvaziavo, as i sale neisiu, nes prakosejau visa nakti... uzsibrezta tiksla pasiekiau greiciau, tai leidziu sau pagulineti namie su arbatom... rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaip tavo kleckiukas, Katee? 4u.gif

Rasytee, o jums kaip sveikatos? 4u.gif


Papildyta:
QUOTE(tigriuss @ 2016 12 16, 08:14)
Labas rytas...

Ramus rytas su kava... vyrai mano isvaziavo, as i sale neisiu, nes prakosejau visa nakti... uzsibrezta tiksla pasiekiau greiciau, tai leidziu sau pagulineti namie su arbatom...  rolleyes.gif

O, Tigriuk, aisku pasilepink smile.gif
Atsakyti

Labas rytas ,

Feja , ačiū , kad klausi . Jau gerai  :yahoo: pagaliau visi savo "darbeliuose" . Tik tiek , kad ir man ir vaikam visko prisipaupe per ta laika , tai dabar biski "ant tempo" .

diskutavot apie darbus,visos su savo nuomonem  :rolleyes: ar tai vyras ar moteris nesvarbu , visi turi nuolat tobulet , turet tikslu ir siekiu . 

Bet siaip pazystu daug moteru , kurios rupinasi tik namais ir vaikais ...nenoreciau keistis vietom.  :rolleyes: man reik pergaliu , kartais ir pralaimejimu , tai tik stiprina mane  :angel2: 

Atsakyti

Niekas NETURI tobuleti, tureti tikslu ir siekiu, jei jis to nenori. O ir tikslai zmoniu skirtingi. Nebutinai su darbu/karjerom  susije. Yra zmoniu, kurie viska meta ir iseina basomis pas samanus gyvenimo prasmes ieskoti. Vidines harmonijos iesko. Ir tai jo tikslas.

 

Labas rytas

Feja - dekui. Kleckas jau gerai. Viena diena tik silnokas buvo. Siandien jau as su Rustamu silpni. Nepasakyciau, kad labai blogai, bet jauciasi kazkas. Bet isvare vaikas i mokykla, kontrolini rasyti ir diktanta. Paskui pasiimsiu.

Rytoj varzybos. Nzn, ar gales dalyvauti. Alanui kol kas nieko....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 16 gruodžio 2016 - 09:35

Aš manau, jog geriausia, kai moteris GALI RINKTIS kaip jai gyventi. T.y. nori dirbti, tobulėti, siekti, daryti karjerą vuolia pirmyn! Nori gyvent ramiau, matyt kaip keičiasi metų laikai, auga vaikai ir gamint jiems naminį, kokybišką maistą-mėgaujies tuo.

o ne tai, kad TURI, PRIVALAI.  Žmonės skirtingi, skirtingi jų prioritetai, siekiai, vertybės. Vienam svarbu karjera, pripazinimas, daug pinigų namų, vasarnamių, automobilių ir jis varovarovaro su tvinksinčiias smilkiniais nejausdamas saiko kol atsipeikėja jau "nuvarytas arklys" ir jau nieko nebenori tik būna vėlu.

Todėl labai svarbu JAUSTI gyvenimo skonį, o ne lėkt per jį 😊

 

 

Labas rytas.

Einu kept duoną, dukra paprašė, sako mama iškepk savo ruginės duonos ir idėk, kad U kad man atskraidintų, net silpna kaip noriu.

Atsakyti