Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Katee, tas indelyje perku maximoj, iki, degalunese, bet ju man ten per mazai. Skanios labai.

Atspalviai ten yra 13, 21, 23 ir 28. Tu pirkai rinkini tai ten keliu spalvu bus. Jie siaip sviesus, su pilksvu atspalviu, prie odos prisitaiko.

Aha, ten 3 atspalviai. Emiau sviesesnius. Tai ant tu klasikiniu meginuku bus numeriukai, taip suprantu, ir kuris numeris triks labiau, toki ir didesne pakuote reikia imti to BB kremo, ane?

Atsakyti

Ačiū už rekomendacijas :)

Attic, o kokia tavo oda?

Nes mano tai mišri, jei kremas netinkamas, tai kaip ir Terezzai -  baisiai užkemša poras. Sunku man išsirinkti kažką tinkamo.  :hmm: Gaila, kad to tavo įmesto BB nėra išbandyt mėginukų. 

Ilgą laiką naudojau Maystar kremą, tiko, patiko, bet jis rūgštinis, tai truputį keist jau reikia. Dabar dar žiūriu Comfort Zone kremų liniją.  Bet brangoki, eisiu mėginukų paprašyt, nes kaip tik netoli mano darbo mačiau jų ofisą.

Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 05 01, 11:47)
<p>Kaip padsedau ant tu baby morkyciu😯 Vietoj obuoliu. Galiu visa maisiuka suesti.</p>
<p>[attachment=242844:20170501_114729.png]</p>

Aš ir lb mėgstu, tik būtent šios nematytos smile.gif

Guliu paslika visą dieną su aukščiausia temp rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gaily, aš irgi sergu. Įlindo kažkokia zaraza. Laužo nugarą, kosulys atsirado, sloga prasidėjo..... Vaistus nuo skausmo kas 4 val visas dienas geriau. Tiek laužo..... Daržely vaikai serga, snargliuojas, temperatūros, jaučiu ir man įčiaudėjo..... Didžioji dukra irgi su temperatūra unsure.gif

Kažkada bandžiau pereiti prie morkų vietoj obuolių, ar šiaip kažko kito. Nepriėmė organizmas. Tik užvalgydavau jų - pilvui šakės biggrin.gif Kažkaip man ten blogai buvo. Galiu suvalgyt žalią morką, bet labai nedaug ir ne kasdien.
Arba čija sėklos... Pradžioje smagiai sau jas valgiau. Rytais po šaukštelį su kefyru. Bet po kokio mėnesio vos ne vėmimą sukeldavo jos. Kol supratau, nuo ko čia man taip unsure.gif Kol atsigaudavau-darbe aš jas gerdavau unsure.gif
Žodžiu, man keist mityboj kažko matyt, visai nereikia. biggrin.gif
Atsakyti

Nesu bandžius azijietiškos. Gal reiktų išbandyt tą Attic rekomenduotą.

beje, kaip tavo atostogos?

Visad naudoju apsaugą su spf 50 veidu atostogų metu, mieste tai i30  dažnaiusiai. Nebūnu gi ilgai ant tiesioginės saulės.

 Man Sesderma spf 50 su spalva lb liuks, tikrai apsaugo, plius suteikia spalvą.

Gal bandėt kas šitas pėdkelnes?

https://www.heist-st...oducts/the-nudežiūriu, jos be tos siūlės prieky. Kartais, po prigludusiom  suknelėm  reik tokių man, nes ta siūlė kažkaip matosi ir mane erzina.

savaitgalis buvo ilgas ir puikus.

labu.

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2017 05 02, 06:48)
Labas rytas 4u.gif

Gaily,  aš irgi sergu.  Įlindo kažkokia zaraza.  Laužo nugarą,  kosulys atsirado,  sloga prasidėjo.....  Vaistus nuo skausmo kas 4 val visas dienas geriau.  Tiek laužo..... Daržely vaikai serga,  snargliuojas,  temperatūros,  jaučiu ir man įčiaudėjo..... Didžioji dukra irgi su temperatūra  unsure.gif

Man ir laužo.. ir gerklę skauda.. šian be temp, bet jėgų nulis... valgyt nieko neprisiverčii antrą dieną.. vakar gerai kad mb mama S žiūrėjo, nes šakės būtų buvę visai..

Labas rytas!
Atsakyti

Aš aną savaitę užsikimšusia nosim pravaikščiojau. Tokia ant ribos buvau - be temperatūtos, bet visai ant ribos. Tai arbatmedžio inhaliacijas dariausi, kojas su druska kaitinau. Ir šiandien jau visai sveika jaučiuosi. 

Atsakyti

Tas niekaip neateinantis pavasaris ir permainingi orai susargdina.

 Fėja, Gaily sveikit!

Gaily, su praėjusiu 🎈

Atsakyti

gaily, Feja - sveikit!

Blueta, nesu macius tokiu pedkelniu. Ten ir liemuo aukstas, formuojantis? Bet o ta siule zemiau liemens nesimatys po suknele? :hmm: 

Atsakyti

gaily, Feja - sveikit!

Blueta, nesu macius tokiu pedkelniu. Ten ir liemuo aukstas, formuojantis? Bet o ta siule zemiau liemens nesimatys po suknele? :hmm:

gali but su paaukstintu,gali but su pazemintu, matei, ten du pasirinkimai yra.

Apie tas nude sneku, kur lb plonos, nesimato, kad yr ant kojos. Nu nzn kaip bus su tuo liemeniu, bet man aktualu, kad nera tos siules,kur nuo liemens iki putkos eina (pedkelniu susiuvimo vieta), nes kartais, kai suknia prigludus, plona, ta siule isipaudzia/"persisviecia". Nzn ar supratai apie ka sneku :unsure: :D

 Nu pazesiu, uzsisakiau pora poru, brunngios bliaaadzes. :P

Atsakyti
Oj dėkui už sveikatą. Reik. Labai 4u.gif

Pasidarysiu kraujo tyrimą šiandien. Matysis, ar cia virusas, ar cia uzdegimas.


Blueta, kokios fainos pėdkelnės, atrodytų bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos  :) 

Blueta - nesu bandžius ir net mačius tokių pėdkelnių  :blink: Bet labai sudomino ir mane  :D Papasakok paskui, kaip patiko, kad jau užsisakei  :) 

katee - nėr už ką! Gavau žinutę, kad tas Private Sale bus iki gegužės 7 (dar visą savaitgalį vyks), tik ten reikia užsiprenumeruoti naujienlaiškį ir gaus tą QR kodą. Manau tikrai apsimoka su juo pirkti, jei ir šiaip nuolaida gera, o dar galioja papildoma  :) Aišku žinau, kad mažiau galvosūkių būtų vietoje nusipirkti, bet jeigu jau gali sutaupyti tikrai nemenką sumą, tai gal verta pagalvot  :) 

gaily, Fėja - sveikatos, merginos  :4u: 

Aš šįryt pridaviau savo motorolerį į garažą prie darbo, tikiuos sutvarkys viską ir bus baigtas kriukis  :)​ 

Atsakyti