Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Tai jei būtų vien papų fotkės be galvų tai dzin, kas ten ką atpažintų.

bet čia oooo, vaikyti, vardas pavardė, ak, adresas, ką ir už kiek operavo, kokius implantus dėjo, visa info.

Man tas vat labai baisu. Visa situacija kraupi. Ir abejoju, ar kas daug bus padaryta.

As nesuprantu kokia cia panika del to asmens kodo ?

kad ta informacija ir taip sekmingai nuteka .

Gerai, kad tu tokia. Man pavyzdziui butu labai nemalonu, net jei pvz. kokia voku operacija su mano duomenimis butu nutekinta. Tokiu atveju ne del nuotrauku, bet del duomenu. As labai pavydi savo duomenu atzvilgiu :D

Uzsakiau mamai geles internetu. Mokedama gavau zinute is banko, kad visa info gali but nesaugi :mad2: 

Atsakyti

La Roche Posay mano odai - super liuks  :) Bioderma, Skincode irgi liuks  :)

Papietavau, nusipirkau geriamo vandens su levandų ekstraktu. Įdomus reikalas sakyčiau  :D

Susiradau, kur arti darbo motorolerį servise gali apžiūrėt. Ot nusipirkau skausmą galvos - kadangi čia tokių nėra, tai garantija neperkeliama iš Lietuvos. Tvarkau ne su garantiniu. Ir apskritai tokį tik vienas servisas apsiima tvarkyt, aišku, brangiausias  :D Visai netyčia kažkaip atkreipiau dėmesį vakar namo važiuodama (nors matydavau absoliučiai kiekvieną dieną), kad čia prie pat darbo yra servisas kažkoks, kur ir motorolerius tvarko. Susiskambino MB su darbuotoju, nu ir pasakė atvežt antradienį ryte. Kaip tik prieš darbą ir nulėksiu, kaip super - tikiuos galės viską sutvarkyt man, nes vis kažko ožiuojas transportas  :rolleyes: 

Pati isbandai , issirenki ar prasai kosmetologes patarimo?

o tai gal verta ji pasikeisti i toki , kurio servisas butu patogesnis ?

Atsakyti

Pati isbandai , issirenki ar prasai kosmetologes patarimo?

o tai gal verta ji pasikeisti i toki , kurio servisas butu patogesnis ?

Pati bandau  :) Aš pas kosmetologę esu buvus tik kartą, padarė valymą, masažą, pasakė, kokio tipo oda, į kokias priemones atkreipt dėmesį ir po to karto didelių problemų neturiu.

Kad dabartinį pirkau nepilnai prieš metus, tai kol kas nesvarstau dar keitimo tikrai  :) Aišku perkant įvertinom, kad gali kilti problemų, tai dabar tenka tiesiog su tuo susitaikyti  :) Čia pasiimti ne kinišką (kokią Vespą ar pan.) į naują neįkibt man (kainos nežmoniškos), keist į kinišką realiai susiduri su tom pačiom problemom, su kuriom ir aš dabar tvarkausi. Tai realiai ir skirtumo didelio nėra  :)​ 

Atsakyti

[b]naryvajessia na grubast...[/b] [b][/b] [b][/b] [b]

Skaityt išmok,parašiau kad nereikia čia piktumų,jei kas ko nesuprato ar ne ta koja iš lovos išlipo...  

ir aš tau ne intrigantė,įsidėmėk.[/b]

Nejuokink, gerai😁  Beje,  grubOst☺

Skaityti moku. Metai cia namiokus kazkokius. Cituoju: "Neįvardinau ne vienos,nors gal reikia..."

O isidemeti man nieko nereikia. As zinau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 27 balandžio 2017 - 16:40

Pati bandau  :) Aš pas kosmetologę esu buvus tik kartą, padarė valymą, masažą, pasakė, kokio tipo oda, į kokias priemones atkreipt dėmesį ir po to karto didelių problemų neturiu.

Kad dabartinį pirkau nepilnai prieš metus, tai kol kas nesvarstau dar keitimo tikrai  :) Aišku perkant įvertinom, kad gali kilti problemų, tai dabar tenka tiesiog su tuo susitaikyti  :) Čia pasiimti ne kinišką (kokią Vespą ar pan.) į naują neįkibt man (kainos nežmoniškos), keist į kinišką realiai susiduri su tom pačiom problemom, su kuriom ir aš dabar tvarkausi. Tai realiai ir skirtumo didelio nėra  :) 

As pora metu ta pacia linija naudoju , dabar kaip tik sutapo , kad kelios priemones baiginejasi tai gera proga pasikeist i nauja . Nors realiai tiko ir patiko , bet man smagu ir pakeist , pabandyt kazka naujo.

zodziu neturejo Almost problemu .... nusipirko motoroleri 😁

Atsakyti

As pora metu ta pacia linija naudoju , dabar kaip tik sutapo , kad kelios priemones baiginejasi tai gera proga pasikeist i nauja . Nors realiai tiko ir patiko , bet man smagu ir pakeist , pabandyt kazka naujo.

zodziu neturejo Almost problemu .... nusipirko motoroleri 😁

mano draugė airiška baisiai gyrė Yon-ka priemones. Nu man darė su jom procedūrą veido, patiko, bet nepirkau paskui - kažkaip man puikiai kol kas užtenka LRP produkcijos  :) Skincode man siuntė kaip PR pavyzdį, kelis produktus, tai labai patiko irgi, ypač serumas jų. Kristianoj ir Kosmadoj pirkt yra.

Ai nu žinai - su visu transportu taip būna  :) Tik vienam lengviau dalis gaut, o kitam - sunkiau ir priežiūros daugiau reikia.. Bet iki šiol neatsidžiaugiu aš prisijaukinus būtent tokį transportą  :) Nenorėčiau keist į nieką, išskyrus nebent motociklą kažkada  :)​ 

Atsakyti

As norejau praeita vasara su rieduciais ismokti vazinietis. Bet vasaros nebuvo😃 Tik lietus ir vejas ledinis. Gal sia pavyks. Aisku, pirmiausia reikia tuos rieducius nusipirkti :D 

Atsakyti
Katee,butinai pirk.Rieduciai-jega thumbup.gif
Atsakyti

mano draugė airiška baisiai gyrė Yon-ka priemones. Nu man darė su jom procedūrą veido, patiko, bet nepirkau paskui - kažkaip man puikiai kol kas užtenka LRP produkcijos  :) Skincode man siuntė kaip PR pavyzdį, kelis produktus, tai labai patiko irgi, ypač serumas jų. Kristianoj ir Kosmadoj pirkt yra.

Ai nu žinai - su visu transportu taip būna  :) Tik vienam lengviau dalis gaut, o kitam - sunkiau ir priežiūros daugiau reikia.. Bet iki šiol neatsidžiaugiu aš prisijaukinus būtent tokį transportą  :) Nenorėčiau keist į nieką, išskyrus nebent motociklą kažkada  :) 

Na ziuresiu ka ryt kosmetologe man parekomenduos , nes dvi linijas jos siulytas sunaudojau po du metus , tiko ir patiko  :angel2: 

kazkada minejo kad carita nebloga , seniau buvo kristianoj , o dabar tik prof. 

Atsakyti
Labas rytas! Visoms šampano nuo manęs smile.gif))

Ir Patrankos sūnui sveikinimai, puiki diena gimtadieniui smile.gif)

Šian reikalų milijonas - į sportą, tada nuvešiu S pas tėtį, lėksiu džinsus nusipirkt, pas manikiūrininkę ir t.t.
Atsakyti

Labas rytas , Gaily , grazaus ir linksmo gimtadienio ! ot drauge man "paslaugele" padare !!!vakar po pamoku pasieme mano berna pas juos i svecius . Jau grįžes pasakojo ir pats bande daryt kokteili , nes sake toookiu skaniu vaišino . ryte isplaku pusryciam kokteili ir jau rauko nosi maniskis ,rasau draugei klausdama ka ten tokio dejo , kad vaikas pamirst negali . Tai spekit ???👿😡😳😁  ingridiantai buvo 3 ! braskes  cukrus vanduo 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 28 balandžio 2017 - 06:51

Gaily, sveikinimai :4u:

Rasyte, uzpilk braskes apelsinu sultim ir isplak. Neispasakytai skanu.

Atsakyti