O Dieve...nekelsiu,neidomu,neplautinsiu ir t.t....bet pačios visgi Lindot ir smalsavot...matau bręsta konfliktas ,o kaltas pms 100% Dekui Sambuka.
Nesupratau biškį. Aš čia ką tavo asmeninė sekretorė, kad piktinies kad nuorodos nepateikiau? Gi pasakiau kur pati mačiau. Nori tai eik ir žiurėk. Ar tu manai, jog aš ją išsisaugojau ir kėlinėsiu kada kas paprašys?
žinai, kai nėra argumentų, lengviausia pereit į asmeniškumus apie pms ir pan. Tai itin nemandagu.
nesuprantu,Bluet, ko tu cia puoli.Nei man tavo nr. idomus nei tavo papai Tiesiog duomenys visi yra ir viskas.
Puolu? Kur čia puolimas? Kad paklausiau kodėl bandai išsiaiškint mano telefoną viešam forume? Nu pšieprašiem, tada jo, puolu.
Rasyt, vat tu būtum pas juos susitvarkius pvz.kokią ten tarpvietę po gimdymo, norėtum, kad tavo vardas, pavardė, adresas, asmens kodas, nuotraukos TOS VIETOS, būtų viešoj erdvėj? Kad matytų tėvai, draugai, bendradarbiai? Nieko tokio?
o aš lb atjaučiu tas moteris, kurios pateko į tokią situaciją. Netgi labai suprantu.