Labas merginos, retai parašau, nes "suvalgė' mane švenčių laikotarpis: repeticijos, koncertai, egzaminai vaikams mokykloj, koncertai tėvams ir t.t. be galo, be krašto. Nuo vakar truputį bent mokykloj darbo apmažės, nes išlaikė visi mano vaikai egzaminą. Po jo nusivedžiau visus į piceriją, tai, pasirodo, kiek mažai tiems vaikams reikia, kad laimingi būtų - picos ir kolos Sakė, kad smuiko pamoka - pats geriausias dalykas Stebuklinga picos galia...
Fėja, suprantu tave kuo puikiausiai, nes aš menu gerus laikus, kada tik orkestre dirbau, ot rojus tada buvo - ir namai tvarkingi, ir vaikai sužiūrėti, ir pati laiko pyragui iškepti turėdavau, apskritai daugiau laiko sau, poilsiui. Dabar tai viskas paknopstom. Va šiandien namie buvau visą dieną, tai ir apkepui varškės iškepti ūpas buvo, ir su dukra namų darbus ruošėm, dabar eisiu į darželį mažės pasiimti. O šiaip tai būna grįžtu visa nervuota ir nieko nenoriu, nei valgyt gamint, nei su vaikais būt. Bet stengiuos kažkaip visvien pozityviai nusiteikti, nes nu kitaip visvien jau nebus.
Terezzai ir Bluetai gerų įspūdžių kelionėse
Rasytei sveikatos glėbį O tigriukui - ramybės ir šiltų švenčių, kad netaptų jos liūdesio periodu, laikas visvien po truputį apgydys žaizdas