Almost - zinau, kaip nesmagu. Mano seseliai irgi taip suskilo kazkada. Nauji visai buvo.
As tai sunkiai paeinu. Body Pump(-e) naujas 101 takelis prasidejo. Pasikeite pratimai. Ir vel skauda viskas. Ypac uzpakalis👍
Visa laime nesinori man saldumynu , nes butu visai prasti reikaliukai 😳Svoris kyla akyse , valgyt noriu net silpna 🙄
Jei kokybisku maistu maitiniesi, tai nepergyvenk. Badauti - irgi ne iseitis. Kitas reikalas, jei kemsi nesveika maista. Tada suprantama is kur tas alkis.
Kiek kg + jau turi?
Skaičiau, siaubas ką? Ir jo Kristinutė, kuri "nieko nedarė, o jos krūtinę visada tokia buvo", acha, kam čia glušint žmones, kai akivaizdžiai matos padaryti papai,sakytų "taip, susitvarkiau" arba "nekomentuosiu". ir netgi jų jaunutė dukra 🙄
O tos ale "įžymybės" tai nei viena nenustebino, bo akivaizdžiai patiuningavimai matės.
užtat pikulė gali ramiai į kumštį kikent dabar, seniai viešai viską"deklaravo" nėr ko bijot. 😃
Nedariau nieko pas kaik., tik konsultuotis del papų pakėlimo buvau.
Jei kokybisku maistu maitiniesi, tai nepergyvenk. Badauti - irgi ne iseitis. Kitas reikalas, jei kemsi nesveika maista. Tada suprantama is kur tas alkis.
Kiek kg + jau turi?
Is tu nesveiku tai buna koks batonas , sumustinis ar savaitgali torto gabalelis . Bet siaip valgau iprastai .
turiu jau cielus 5 , jau pora simtu gramu link 6 ridenuos 😁