Almost, nu matai, su metais ne tik veido ovalas drimba bet kartais ir atsiranda daugiau galimybių keliaut. 😀
Bet psio, tyliu daugiau. Ainu ir atostogų nuotraukas ištrinsiu kad tavęs neerzint 😀
Blueta,va tame ir reikalas,kad jis man sako skruostikauliais gali pakelt....siūlai gerai bet aš tipo jiems dar per jauna ...žodžiu nežinau.....susitarus,bet su automatu niek neverčia.....ką daryt?!!!!!...man mano panos irgi sako kad būsiu po op kaip pastoviai iš po pagirių
Aš linkus abejot tokiu sprendimu, kaip sakiau. Nu logiškai pagalvok kiek reiktų privaryt į tuos skruosttikaulius, kad pakelt veido ovalą? Ir kaip jie tara atrodys? Kaip pas mongoloidą 😐 Na bEt čia mano nuomonė.
del siūlų tai vėlgi nesiutikčiau su jo pareiškimu kad per jauna. Jie kaip tik skirti spręst nedidelį odos paglebimą, didelio siūlai "nepakels" l
. Labai gali buti. Pas tave veidas kaip ir putlus, ir jei dar privarys po oda kazko, atrodysi istinusi. Pvz, kai veidas "sausas", zandai idube, tai visai tiktu tas uzpildymas riebalais. Bet pas tave taip nera. Cia jau labai "tinkama procedura" reikia pasirinkti, kad neprivelt nesamoniu. O plastikos chirurgas ka dar siulo apart riebalu?
Tau kaip tik netiktų. Padarytų "pilow face", nei tą natūralų įdubimą po skruostikauliais užpildytų, sudaerkytų gražius veido bruožus.