Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Aha, jie penktadieni isvaziuoja visada is LT. Ir sekmadieni jau Dubline buna.

Atsakyti

Aha, jie penktadieni isvaziuoja visada is LT. Ir sekmadieni jau Dubline buna.

o "jie" tai kurie? nes gi pilna skirtingų tų vežėjų yra  :) 

Atsakyti

Bet lyg visi savaites gale isvaziuoja is LT.

Atsakyti

Bet lyg visi savaites gale isvaziuoja is LT.

oj ne ne, visaip yra žinok  :) žinau vieną, kuris išvažiavo gruodžio 7d. (trečiadienį), dar matau vieni antradienį išvažiuoja  :) 

Atsakyti

Aaaa, cia reiskia man taip pasitaike, kad visi, i kuriuos kreipiausi, penktadieni isvyksta is LT.

Atsakyti

tylu ramu cia jau kuris laikas .

as begau lekiau visa diena , jau kelias dovaneles prigriebiau , jau visai nemazai turiu  :yahoo: 

Atsakyti

Aha, pastaruoju metu labai pritilę visos.  

Aš tai jau beveik visiems viską turiu. Vis dar neturiu vyrui ir sūnui. Ir net idėjų neturiu :(

Rasyt, ka dovanosi vyrui? O sünui? 

Ką kitos?

labu.

Atsakyti

Sunui roges pirksiu , daug cia visokiu ideju turejo , bet pavaiksciojom po parduotuves ir       sake labiausiai nori rogiu .

vyras pats uzsiprase zvejybai tokio varikliuko i laiva . Tai siemet nereiks varkt  :rolleyes: 

o tu laiska seniui parasei ?

Atsakyti
Labas rytas...

Jungiuosiu su kava...

As tik kelias dovanele teturiu... nesugalvoju ka mamai ir uosvienei nupirkti... unsure.gif

Vyrui nupirkau megztuka ir dirza... sunui nupirkom drona... prase senelio salcio... smile.gif

Pati uzsiprasiau ivairiu grozio proceduru...

Siandien dar vaziuosiu kelias nupirksiu, dar pas kunigeli turiu nuvaziuoti... jau tuoj metai... verysad.gif
Atsakyti
Mes dovanėles tik vaikam pirkom. Ir tai vos ne 150€ gavosi. Suaugusiems nebent sokolado, kavos ar arbatos. unsure.gif Ziauru tos sventes. As ju laukiu vien dėl to, kad ilgėt dienos po truputi prades, o siaip tai man... unsure.gif jos visai nepatinka. Ir pernai as tokia visiska Grinčė buvau. Atrodo, kad nekenčiu aš jų. Nenoriu nei kept meduoliu, nei nieko nieko. unsure.gif Pernai pamenu miegu per naujametį. Šaudo fejarveekus vidurnaktį. As net neatsikėliau, pralaukiau lovoj, kol nurims-tipo, o ko aš ten nemacius. Miegas nugalėjo, tsakant.
. Manau, kad kaltas darbas. Aš visgi, rinkčiausi nedirbti. Visai kitaip šeimyną žiūrėjau, ir pati dėl šeimos, vaikų daug daugiau dariau, kai nedirbau. Kitokios nuotaikos buvau .... Geri laikai buvo...
. Bet algą dabar gaunu. Tas irgi nusveria labai daug ką. unsure.gif Teisiu tikrai nesilaikyciau ir mašinos tikrai nepirktume man.... As tokio savarankiskumo igausiu, kai galėsiu pati pavaziuot, vaikus nuvezti... Taigi ....
Atsakyti

Labas rytas, damos  :) 

Jau kaip aš laukiu Kalėdų, tai ne tas žodis! Noriu labai pamatyt reakcijas artimiausių, kai išpakuos dovanas - taip man norisi nustebint, nudžiugint, kad tiktų, patiktų  :santa: 

Fėja - man atrodo, kad tas šventinis etapas toks daugumai turbūt šiek tiek miksuotais jausmais apdengtas.. Mane pvz. nenormaliai erzina, kaip žmonės lekia dabar lyg akis išdegę - vairuoja kaip bepročiai, pėstieji į gatves eina neapsižiūrėję, kiek avarinių situacijų sukeliama, nu siaubas. Bet visi tie namų puošimai, ruošimaisi šventėms mane džiugina  :wub: Nes o ko gi pykti ir būti irzliems?

O Tu pernai dirbai per šventes? Nežinau, mano šeimyna visados irgi dirbdavo per šventes, bet vis tiek tas laukimas, ruošimasis būdavo pilnas džiaugsmo.. Man atrodo, čia nuo žmogaus požiūrio priklauso, nes jei Tu nenorėsi, kad Tau jaustųsi šventės, tai jų ir nesijaus  :) 

O ir dėl darbo - kai žmogus dirba tai, ką jis myli, ką mėgsta (nu pvz. aš, nes negaliu apie kitus kalbėti), tai ir nuotaikos visai kitos  :) Aš tai žiauriai mėgstu savo darbą ir savo komandą, kolegas :wub: 

Atsakyti
Almost, as gal is charakterio rugena... ax.gif

Darbas labai patinka, pamenu pradzioj, vos savaitgali istempdavau, kaip laukdavau pormadienio. biggrin.gif Dabar jau ramiau. Dirbu jau Metus ir du mėnesius.
Bet vis tiek, jei kas alga duotu-nedirbciau. ax.gif
Atsakyti