Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Blueta ,

gal galinparekomenduot kosmetologe savo mieste ?

drauge persikrauste ir sake baigia i slyva pavirst 😁

Atsakyti

Labutis 4u.gif

Blueta, kai fainiai bigsmile.gifbigsmile.gif

Patranka, idomiai tu cia susigalvojai.... Linkiu tik kad pasisektu, bet jei tai riebalais uzpildymas, tai neatrodo baisiai. Implantai man butu brrrrr unsure.gif

Ne visada tie implantai baisiai atrodo. Kartais net labai ju reikia. Ypac kai smakras pvz mazas. Tai toks jausmas, kad priekiniai dantys atsikise. Neproporcingas veidas pasidaro. Taip pat ir i skruostikaulius juos deda. Visokiu variantu buna.

Mrs. tai ju tikrai nereikia.

Blueta - grazu!

Rasytee - 😂 Ka ten padare tavo draugei?

Atsakyti

Va, kaip smakro implantas pakeite zmogu. Cia, aisku, dar nosies korekcija, matosi, buvo atlikta ir ausies galiuko: [attachment=242477:44c94cefd60d7.jpg]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 balandžio 2017 - 10:02

Kai smakras mazas, tai ir zandai nukrite atrodo.

 

As jau po sales. Tik proteina isgeriau ir lauksiu 14val. Tada tik pietausiu☺ Drauge pakviete pietu 35-cio proga. Nieko nesvencia, tik artimiausias drauges pietu pakviete. Pasedesim truputi ir tiek. O ji greit i Ispanija leks ta proga.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 balandžio 2017 - 09:58

Sveikos  :) 

Vakar darbe pakeitėm kabinetą su komanda, tai dabar sėdim atskirai nuo visų, turim savo kabinetą. Kokia tyla, eina sau, net keista  :blink:  :rolleyes:  :D Bet smagu visai penktadienį pradėt naujoj vietoj..

Lėksiu vakare į treniruotę po darbo, jau taip laukiu! Porą dienų poilsio turėjau, tai jau pasiilgau pajudėt. Bet kažkodėl labai blauzdą dešinės kojos skauda, tai net nesuprantu, kas čia dabar  :unsure: 

Blueta - verkia mano akys rauda..  :B  :D​ Gražu! 

Atsakyti
Katee, labai tą vyrą gražiai sutvarkė. :bokalai:


Buvau albume, apžiūrėjau 8pm dukters gimtadienio foto wub.gif Kaip išaugus dukra bigsmile.gif draugų gausa bigsmile.gif Ir torto dydis bigsmile.gif ir grožis bigsmile.gif wau bigsmile.gif

Atsakyti
Labas. Buvau šian į darbą nulėkus, paderinau sugrįžimą daugmaž... smile.gif
Dar užsirašiau tattoo daryt, laukt iki birželio 13 🙊

Antakių nesidarau, nors vis pagalvoju, bet pagalvoju apie ombre...
Atsakyti

Labas. Buvau šian į darbą nulėkus, paderinau sugrįžimą daugmaž... smile.gif
Dar užsirašiau tattoo daryt, laukt iki birželio 13 🙊

Antakių nesidarau, nors vis pagalvoju, bet pagalvoju apie ombre...

Kada zadi begt i darbuka ?

Atsakyti

8pm - niek sau tortas😮Kokio didumo! Maze fainuole😍

Nu plem, ka priedziau. Vos kojas pavelku😂 Po velniskai skanaus zuvies patiekalo uzsisakiau sokoladini pyragaiti. Na, taip raese meniu. Kai atnese, pamaciau, kad ten ne pyragaitis, o vos ne tortas pagal dydi😃 Netilpo net visas. 

Atsakyti

8 pm ta tavo egzotika 😍 Bet siaip jei nebutu tamsi tai man tavo kopija ! 

Ziuriu poniu laikotarpis 😁

Gerai cia ta gimtadienio tema uzejo, man reik savo panelei kazka uzsakyt , nes jos gimce per mokyklos isleistuves ir viskas buna uzsakyta 😳

Atsakyti

Labas vakaras,

 

Katee, draugė aš tavo, ryt vakare svečių turėsim, tai rytojui kepiau citrininius keksiukus  - deja, visus surijom... šiltus, su pienu...tai teko iš naujo tešlą maišyt ir dabar jau nebe keksiukai, o keksas kepa....  :rolleyes:

 

8p.m. - gražus gimtadienis buvo, prieš tai nemačiau foto, užsislėpę buvo kitam psl. Aha, ponių manija ir pas mus buvo. Nors dar ir dabar vis pažaidžia mažoji.

 

Mrs. Patranka - oho, kokia rimta procedūra laukia, sekmės ir gero rezultato  :bigsmile:

 

Blueta - gražu  :vacation1: O dar diskutavot čia, kad jau su vaikais tai nepakeliausi niekur įdomiai. Nu... keliaujat ir dar kaip  :super:

 

Pas mane viskas tas pats, gavau atsakymą iš ginės, kad jokių pakitimų, tai ramuma dabar. Ryt lekiu darban, bet jau nuotaika geresnė, nes vis mažiau lieka tų mokslo metų, artėja šviesa tunelio gale  :clap_1:

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 21 balandžio 2017 - 21:00


 [b]Katee[/b], kepiau citrininius keksiukus  - deja, visus [i]surijom... [/i]tai teko iš naujo tešlą maišyt

 

  [b]Blueta[/b] - gražu  :vacation1: O dar diskutavot čia, kad jau su vaikais tai nepakeliausi niekur įdomiai. Nu... keliaujat ir dar kaip  :super:

 

gavau atsakymą iš ginės, kad jokių pakitimų, tai ramuma dabar. 

😃

As tai turejau omeny tokias keliones, kaip Terezzos, pvz. Su vaikais ten tikrai neta ka veikti. Nebent ant kupros i kalna nesti... O siaip, po apylinkes aisku pasivazineeji su vaikais. Bet ne tiek aplakstai, kiek vienas budamas ar su vyru. O ir su mazesniais vaikais jau ziuri, kad skrydis butu neilgas. Nes skristi 10valandu tam, kad pleze paguleti ir tolkom salies nepamatyti arba labai pavirsutiniskai ir uz tai dar dideles babkes sumoketi - nesamone visiska.

Nu super!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 21 balandžio 2017 - 21:14