8.p.m., o tai kaip ligos atveju? Nu rimtesnės kokios, kai suserga pora sav./mėn? Atleidžia iš darbo ar kiap?
Nu bet tai amerikė tik jauniems, sveikiems, darbingiems, taip išeina 🤔
Dėl atostogų tai iš vis bliambutis kažkoks, nepagaunu, tai kai vaikams vasarą atostogos, kur jie dedasi, jei tėvai dirba? Kalbu apie 7-8 metų vaikus.
Pasimesčiau, jei jaunikis imtų varkt pamatęs 😊
https://www.facebook...95818610818322/
Yra toks posakis apie Rusija: umom Rasiju nepaniat. Tai man cia taip apie JAV. As niekaip nesuprantu sitokiu atostogu/ligos dienu. Ta prasme, turi nsupresti pries imdama atostogu, kad siais metais nebesirgsi. O jei susergi, velkies i darba ir vsio.
Taip taip, ir dar tokiems kuriuos darbas veza
Vaikams stovyklos specialios yra. Vidutine kaina apie 1000 dolcu savaitei. Arba bandyk per gimines/senelius ir pan. perleidinet.
Juokiuosi garsiai. As jauciu apsisukciau ir pabegciau nuo verkiancio jaunikio
Tylu, kiaušinius dažot?
8p.m., o tai tu nori pasakyti, kad tu atostogauji tik 5 dienas metuose? Siaubelis... O pvz. kokios tai neapmokamos atostogos egzistuoja?
Jo jo sokoladinius
As? A isvis atostogu teises neturiu, nes mano darbas yra pagal sutarti (laikinas). Jei imu laisvas dienas, man niekas uz jas nemoka. MB turi 2 savaites (nuo darbdavio priklauso kaip sakiau), po 5 metu tam darbe turetu 3. Pries kelis metus turejo darba, kur buvo tos 5 dienos atostogu ar ligos. Ir dauguma draugu taip turi.
Nusipirkau maudymuką juodos spalvos. Norėjau arba rudo, arba juodo. Niekad tokios spalvos neturėjau. Butu buves rudas, gal ruda buciau ėmus, bet tokio nebuvo. Juodas patiko. Kai krutinės nėra, tai ėmiau su dideliu push up. Lygtai labai patogiai nugulė ant kuno. Newyorker pardoj pirkau. Nezinau, kaip laikys, tikiuosi geriausio 😃 Dar vientisą Lidexe maciau. Bet nesimatavau. Irgi juodas
As labai grazu vientisa maudymuka (man) nusiziurejau, reiks prie progos eiti matuotis.