8pm - reiskia, bloga trenere buvo😊
Del kelioniu👍
Sakai? As manau, kad beda manyje, nes treneriu turejau .... hmmm...5
Jo, keliones yra mano aistra Europj gyvendama nuolat keliavau, dabar viska labai apriboja darbai, vaikas ir pan.
Jo, keliones yra mano aistra Europj gyvendama nuolat keliavau, dabar viska labai apriboja darbai, vaikas ir pan.
Turbūt, vistik DARBAI VAIKAI apriboja, pagrinde. O ne tai, kad Europoj ar Jav.
Vaikai tikrai lb apriboja tokius dalykus, nes gyveni jų ritmu, mokyklos grafikais.
Mūsų studentė, pasibaigus mokslo metams, nutarė mėnesį pakeliaut po Meksiką.
Vaikai tikrai lb apriboja tokius dalykus, nes gyveni jų ritmu, mokyklos grafikais.
Mūsų studentė, pasibaigus mokslo metams, nutarė mėnesį pakeliaut po Meksiką.
Dar ir kaip apriboja. Vis sakom su vyru, kad anksciau del pinigu negalejom daug keliauti, nes reikejo viska kurti nuo nulio, o dabar del vaiku😄
Pora valandų kopėčiom laipiojau ant langų, nuiminėjau užuolaidas, skalbiau, po to kitas kabinau. Kažkaip užėjo netikėtai noras užuolaidas svetainėj pasikeist 😊 kaip pirštų pagalvėlės sugrubo nuo tų segtukų segiojimo Bet atrodo, net oras, kitas.
Oi, kai isskalbtos uzuolaidos, tikrai kad oras kitas namie. Gaiva. Nes jos gi neitiketinai daug dulkiu surenka.
As praeita savaite irgi isskalbiau ir pakabinau svarias. O dar ir langus nuplove ta diena👍
Man tai rankos nutirpsta, kol segioju.
Na taip, bet JAV nera sureguliuota, kiek atostogu gausi. Nuo darbdavio priklauso. Vieni pvz. duoda 5 darbo dienas i metus ir i jas isipaiso tavo ligos dienos. Tai ir be vaiku nelabai pakeliaut iseitu.
kai noras yra labai gerai keliaujasi ir su vaikais
Cia irgi nuo vaiku priklauso, pvz. man su dukra ner lengva keliaut. Sunku maisto atzvilgiu, ji nenori tolimu atstumu eiti, kur man idomu - jai ne ir pan. As megstu aktyvias, istorines, ir pan. keliones.
Na taip, bet JAV nera sureguliuota, kiek atostogu gausi. Nuo darbdavio priklauso. Vieni pvz. duoda 5 darbo dienas i metus ir i jas isipaiso tavo ligos dienos. Tai ir be vaiku nelabai pakeliaut iseitu.
Nieko sau
Aš užuolaidom ryt užsiimsiu. Šiandien patalynę keičiau.
8.p.m., o tai kaip ligos atveju? Nu rimtesnės kokios, kai suserga pora sav./mėn? Atleidžia iš darbo ar kiap?
Nu bet tai amerikė tik jauniems, sveikiems, darbingiems, taip išeina 🤔
Dėl atostogų tai iš vis bliambutis kažkoks, nepagaunu, tai kai vaikams vasarą atostogos, kur jie dedasi, jei tėvai dirba? Kalbu apie 7-8 metų vaikus.
Pasimesčiau, jei jaunikis imtų varkt pamatęs 😊