Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Kaži, kodėl Stiliaus ikona nepakonsultuoja mamos? Vis ne pagal küno konstrukciją apsirėdžius. Mano akimis.  

Jo, mama pastoviai nusirėdžius. Bet va ikonos suknelė tai man labai prie širdies.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ir man ta suknele prie sirdies. Pamegau laisvas. Kas galejo pagalvoti😁

Atsakyti

Valentaite gerai atrodo visada. Matosi, kad tokia ispuoseleta: veido oda (ypatingai svytinti visada), plaukai....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 07 balandžio 2017 - 10:29

As radau viena sukne linine su trupuciu medvilnes. Atrodo kaip medvilnine, kol nepaciupyneji. Laisva, siek tiek zemiau kelenu, su skeltukais sonose,su kisenemis, dryzuota (ale jureiviska). Labai noriu vasarai prie keduku tokios. Reikes vaziuoti pasimatuoti kuria diena, nes neturejau laiko ana karta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 07 balandžio 2017 - 10:36

Sveikos  :) 

Blueta - davei lazdų, tai ateinu, nors ir šiaip pasirodau, pasisakau. Bet, kaip ir Mrs. Patranka rašė, dažnai tiesiog neturiu ką pasisakyti į gvildenamas temas, neturiu kur įsiterpti  :rolleyes:  :) 

tigriau - klausei J.O. restoranų rekomendacijų, tai galiu parašyti tik savo nuomonę. Mes buvom kelis kartus Dubline esančiame (jei tiksliau - du), tai žinok daugiau ir nebetraukia. Turiu pripažinti, kad abu susidarėm nuomonę, jog kainos perspaustos, o maistas tai sakyčiau labai toks pusėtinas, nepasakyčiau, kad kažkas labai ypatingo. Po pirmo apsilankymo davėm antrą šansą ir sakėm daugiau nebeisim - yra kitų vietų daug, kur žymiai skaniau ir verta kainos..

Attic - aš kai buvau ant bangos, tai irgi variau po dvi klases sportkluby, bet paskui taip ir dingo visas noras judėt pirmyn.. Tai nepersistenk tikrai  :rolleyes:  :) 

Terezza - kaip smagu dėl pasirodymo būsimo!  :4u: 

katee - mh, labai brangi dantų priežiūra.. aš grįžus visad einu pas savo dantistę, tai irgi nemažai ima, bet patikima ji, žino mane nuo mažens, tai nieko kito ir neieškau  :) 

o aš iš savo varpinės nelabai ką turiu įdomaus papasakot..

darbais užsikrovus, patvirtino projektą man darbe naują, tai birželį iškart po atostogų eisiu į kursus, o paskui jau kibsiu į projektą pilnu tempu. jau pasveikau pilnai praktiškai, tai planuojuos sportus kitai savaitei - žiauriai pasiilgau  :wub: toliau prancūzų kalbos mokaus, vakar naujas semestras prasidėjo - likom iš pirmų 15 žmonių tik 7  :rolleyes: bet gerai, kai grupė mažesnė - mažiau to šurmulio, daugiau dėmesio kalbai skiriama ir mokymuisi, o ne klegesiams.

šiandien po darbo liksiu ofise, nes mėnesio vakarėlis bus, džino degustacija  :) tai pasibūsiu, pavakarosiu, kol MB pasiims mane. O rytoj ryte turim nuvežt motorolerį mano į servisą, reik, kad patikrintų ir pataisytų, nes pradėjo ožiuotis. Paskui reikės į ofisą atlėkt susirinkt daiktų asmeninių, nes kelių savaičių eigoj visas skyrius kelsimės į kitas patalpas, tai nenoriu visų savo batų temptis kartu  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Almost... dekui uz nuomone... 4u.gif mano pussesere yra jo gerbeja, tai sake nori nueiti gimtadienio vakarienei...
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2017 04 07, 08:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Terezza" data-cid="71556249" data-time="1491505466"><div><p></p><p></p><p>Ne, čia ne aš. Tik nuotraukas iš siuvėjos gavom.</p></div></blockquote><p>Tai va va, bo žiūriu iš šono, pilvas kažkoks labai jau ne "tereziškas" 😃</p><p></p><p

Tą patį pagalvojau biggrin.gif biggrin.gif

Turėdama laiko visada paskaitau.. O pasisakau kai turiu ką rolleyes.gif tik dėl šitos temos ir įlendu į sm..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 07 balandžio 2017 - 11:45

Almost... dekui uz nuomone... 4u.gifmano pussesere yra jo gerbeja, tai sake nori nueiti gimtadienio vakarienei...

išbandyti tai įdomu, tikiu ir suprantu - man irgi buvo įdomu, mes ir su MB iš viso tą pirmą kartą nuėjom pasipuošę šiek tiek, proga buvo vis tiek.. įėjom, o ten picerijos lygio restoranas  :D  :D net nepatogiai pasijutom šiek tiek..

Turėdama laiko visada paskaitau.. O pasisakau kai turiu ką rolleyes.giftik dėl šitos temos ir įlendu į sm..

:sutinku: 

ne į visas temas turiu ką pasakyt ir aš, taip ir gaunasi tylos momentai  :rolleyes: 

Atsakyti

Almost - o kur eini?

As i "Danes odontologijis klinika". Nu patiko man ten. Gydytoja labai faina. Supakavo mane, i kede isodino, akinius uzdejo, "fotosesija"padare ir psio😂 Kaip kosmose pasijutau toj kedej. Aplink aparatai visokie. Juk nepratus as. Nebuvau praktiskai niekada. 

Atsakyti

Almost - o kur eini?

As i "Danes odontologijis klinika". Nu patiko man ten. Gydytoja labai faina. Supakavo mane, i kede isodino, akinius uzdejo, "fotosesija"padare ir psio😂 Kaip kosmose pasijutau toj kedej. Aplink aparatai visokie. Juk nepratus as. Nebuvau praktiskai niekada. 

aš nuo pat vaikystės pas Biržienę. Ji turi kliniką jau kurį laiką Liepų g. atsidarius ir pusę dienos Jūrininkų g. poliklinikoj dirba  :) 

Atsakyti

aš nuo pat vaikystės pas Biržienę. Ji turi kliniką jau kurį laiką Liepų g. atsidarius ir pusę dienos Jūrininkų g. poliklinikoj dirba  :)

Aisku :4u: 

Atsakyti

Vaiku mokytoja paskambino ka tik. Nudziugino :yahoo: Vyko konkursas mokykloj "Graziausias rastas", kazkaip taip vadinosi.  Tai mano A laimejo I vieta! Dalyvavo visu mokyklu antrokai. Siuncia jo darba i Vilniu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 07 balandžio 2017 - 14:37