Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Labas rytas..

Blueta,skaitau tema,bet pastebiu,kad retai kur turiu įsiterpti ,o ir dirbu paskutiniu metu laaaabai daug,plius esu sudaužiusi savo ipada ir telefona,prie to pacio ir masina,tai galvoj visai kiti vėjai sukasi,rūpi tik ryte save sutvarkyti,dirbti,ir bent kelias valandas pamiegoti...

Atsakyti

Drugeli, is miltu priaugsi tik riebalu. O jie nieko gero organizmui neduoda. Mesos reikia augintis, mesos. O ji auga is baltymu.

Na, Drugelio atveju, tai namine ruginė duona ( aš nešneku apie baltų miltų mielines bandeles ar spugas nuo ko TIKRAI tik šikna auga ir tiek naudos) organizmui tikrai duotų GERO, bet aš tingiu leistis į diskusijas raštu apie mitybą, kam ką valgyt bla bla bla....tai tiek to.

Patranka, nu čia dabar 😳, šitiek visko sudaužyt vienu metu! Ar nelaboji užpuolė??? Te 🎈

Einu rengtis, tuoj vyras grįš, vaikus nuvežęs, šoksim mišku pralėkt. Rytinė gaiva pušyne 😍

 Paskui reik į miestą varyt, turiu biškį reikalų + bikini naujo reik pasižėt atostogoms, nes jau kitą savaitę išlekiam. 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2017 04 07, 05:04)
Bet Londone labai siulyciau apsilankyti Gilgamesh arba Shaka Zulu. Fantastiskas maistas ir nerealus interjeras tiek vienur, tiek kitur.


O kokia ten virtuve?...

Mrs. nauja masiniuka sudauzei?... unsure.gif
Atsakyti

Tigriuss, Shaka Zulu vakaru Afrikos, Gilgamesh Thai.

Atsakyti
Aciu Terezza uz rekomendacijas... mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba. As po dantisto su nejudancia lupa. Ir p po masazo jau.

Dar pramiegojau ryte. Nesupratau kaip, bet zadintuvas nesuveike. Atsikeliau 7.11val. O 8.00 jau turejau but stomotologo kedeje. Bet dar vaikus i mokykla/darzelius reikejo isvezioti gi. Klecka grupeje perrengti ir pan. Ale spejom👍Bernai saunuoliai. Visi 3. Pasakiau, lad veluoju, tai jokiu kaprizu. Tik sokt is lovos, nusiprause ir prie duru jau stovi apsirenge. Mazylis ir tas kareivelis😍 Tik padeti apsirengti reikejo truputi.

Ar rugine duona perku is pazistamos. Atveza siltutele. Su saulegrazom perku arba su alyvuogem. Pati nesu niekad kepus ir tingiu kol kas. 

Blueta, pirmaja tavo aprasyta uztepele as darau jau kuri laika. Skanu! Recepta isgirdau per laida Modnyj Prigovor is Evelinos Chromcenko☺ Reikes antra recepta isbandyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 07 balandžio 2017 - 09:17

Pipiec, moterys, kiek dantu gydymas kainuoja😮 As tik dabar pajutau. Nes gi iki siol neturejau jokiu bedu del dantu. Tik girdedavaubis aplinkiniu, kad kainos dideles. Tai rasiausi po kiekvieno vizito kiek sumokejau. Siandien paskaiciavau....Nu kosmosas, nu. O dar vienas vizitas liko. 700eu😯 

Dar sutapo, kad ir dvyniams abiems reikejo taisymo. Tai jofana kiek pinigu😯 I poliklinika juos nevedziau si karta, nes praeita karta padare taip, kad plombos visos iskito gana greitai. O ir talono 2men laukti. Nesamone.

Na, as soke. Kai dalimis moki, taip nesijaucia, bet bendra suma paskaiciavus...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 07 balandžio 2017 - 09:27

Rasytee - ziauriai greitai tas laikas bega. Jau puse kelio praejai👍

Atsakyti

Blueta,dėkui už balioną ....

tigriuss,taip,remontas ~1200,lygint sparno ir durelių nenoriu,laukiu nauju,dar priekinė fara ir veidrodelis...

Vsio,lekiu..geros dienos.

Atsakyti

Rasyte, oho, kaip lekia laikas!

katee, jo, žiauru. Dantys brūūūgus grožis, reik saugot. Mano mažoji dar neturi nei vienos skylutės, saugau, prižiuriu kaip valo. Sūnaus irgi dar netaisyti. Studentė nei vieno sugedusio neturi irgi dar, nors kol nešiojo breketus, maniau kajuk jos dantims bus.

Vaik dantys nusidavė į diedulio, ačiūdiev.

kaip žvengiau, vaizdelis buvom😃 Žo, išėjom su lazdom su vyru, namus užrakinau, bet išeidama netyčia trinktelėjau kiemo vartelius ir užsitrenkė jie. O rakto nepasiėmiau nuo jų, tai bliaka vyras kaip betmenas šokt per juos turėjo ( aukštis ~2 metrų), bet lipt ant tų lentučių negalima, nes išluštų, tai tik rankom prisilaikė. 

Atsakyti

Man paciai vaikystej pieninius teko taisyti. Bet nuolatinius tik dabar prireike. Ir nieko ten daug. 3-ju dantu beprasidedantis kariesas, nei skyliu, nieko. Tiesa, dar vieno kanalo uzdegima teko gydyti, tai keli vizitai buvo vien del to.

Pas bernus irgi aptiko kariesa keliu pieniniu dantu. Tikiuosi, pastovus dantys bus geri - i mano mama. 

Atsakyti

Pažejau Kuzm.svečių nuotraukas, Valent.atrodo puikiai, kaip visad.  

 

Šeimyninis kūprinimasis, štoli 🤔  

Neduoda nuotraukos įkelt. Apie 5 nuotrauką sneku.

http://www.delfi.lt/...-244080:7347358

 

Kaži, kodėl Stiliaus ikona nepakonsultuoja mamos? Vis ne pagal küno konstrukciją apsirėdžius. Mano akimis.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 07 balandžio 2017 - 10:08