Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

As be to stikliuko ant tel net neisivaizduoju kaip reiketu. Is karto uzdejau. Juk ir pasibraizo ekranas be jo.

 

 

Labas rytas.

 

Nu nezinau, man gyvenime ekranas pasibraizes ner. Bet as visad "case" perku gal del to. Siaip mano telefonai visi drausti, ieina i mobilaus kaina, kaip ir pakeitimas ju i naujausia modeli kas metai. Nereikalingas dalykas, toks vartotojiskumas, kad baisu  :unsure:

 

Sedziu viesbucio prabangiam kambary, darbas i konferencija issiunte. TAi puse pirmos nakties, miegas neima, o ryt anksti keltis  :huh2:

 

Terezza, geros keliones!

Atsakyti

As tai nesuprantu, kam ta tel keisti kiekvienais metais, jei jis dar geras. Vytis tu nauju modeliu, mados - nesamone.

Atsakyti

Katee...o ko nesinaudoti tuom,jei sutartis tokia,kas du metus atnaujinti modelį?

labas rytas.....

Atsakyti

Sveikos  :) 

katee - iš dalies pritariu, nes jei telefonas veikia, tai kam jį naujinti. Bet pvz. tarkim čia tai nu kartais pigiau pasikeist telefoną į visiškai naują modelį ir mokėt tą patį abonento mokestį kas mėnesį, nei kad sėdėt su kokiu 5metų aparatu ir mokėt tiek pat vis tiek  :D 

Terezza - nuostabios, įspūdingos ir ypatingos Tau kelionės  :4u: 

aš esu savo naują iPad apsidraudus Apple Care+ draudimu. Šiaip gi visiems Apple gaminiams pvz. priklauso 1metų garantija, o po to jau tik pačiam nebent draustis per kažkokią kompaniją. Pas mus jų kelios yra, man neseniai teko pasinaudot viena jų telefonui savo, tai po to labai greit priėmiau sprendimą planšetę apsidrausti tiesiogiai per Apple.. Paskui jau bus matyt, ką darysiu, kai baigsis  :) 

O apskritai, tai kiek mums teko dabar čia su draudimais susidurti - niekados nebenorėčiau ir niekam nelinkėčiau. Labai greiti paimti pinigus, o kai kažkas nutinka - lauk nelaukęs.. :rolleyes: 

Atsakyti

Ai, ne, kai sutartis tokia, jog gali pasikeisti ta tel uz ta pati mokesti - kitas reikalas.  Is kitos puses, as cia pagal dave sprendziu. Kadangi man visiskai vienodai sviecia koks pas mane tel ir vaikstau su vienu, kol suluzta, tai man taip ir atrodo. As su sago S4 jau trecius metus vaikstau ir dar ketvirtus zadu, ir penktus, jei tik laikys :D O kitam gal svarbu tie nauji modeliai. Kaip sakant, kiekvienas su savo tarakonais. As ju irgi turiu. Tik kitokiu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 09 gruodžio 2016 - 13:20

Cia tas pats kas sneket apie religija ar politika  :D vienos tiesos nera ir nebus !

Atsakyti

Oi, tai čia vienos tiesos ir net nereikia manau  :rolleyes:  :) Tiesiog kiekvienam savo.. Vieni noriai perka ir bando, naudoja naujausią technika, o kitiems bele tik veiktų. Mes tokie su MB - jam tinka ir sugedęs telefonas, bele skambina ir rašo sms, o man norėtųsi naujo jau  :D  :D 

Atsakyti
Labas, merginos, bandziau siandien Regitroj laimę biggrin.gif Nepavyko. Bet labai nedaug truko. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas, katee, mes su suneliu sveikinam Jus su mazyliu su treciuoju gimtadieniu, aukit sveiki ir dideli :4u:  :wub:

Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 12 11, 09:35)
<p>Labas rytas, katee, mes su suneliu sveikinam Jus su mazyliu su treciuoju gimtadieniu, aukit sveiki ir dideli 4u.gif  wub.gif</p>

Labas 4u.gif

Prisidedu prie sveikinimų ir aš bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas...

Fėja...sekantį kartą pasiseks..

katee,su gimtadieniu jus...

Atsakyti

Labas rytas ,

Katee , su gimtadieniu ! Mamai tai ypac sventiska diena 😍!

Feja , kita kart bus daugiau drasos ir pavyks !

as po vakarykscio vakarelio, kasmetinio "mergvakario" mano gimtadienio proga . Labai dziaugiuosi , kad kasmet susirenka gausus burys , net atstumai nepamaiso . 

Atsakyti