Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

QUOTE(Terezza @ 2016 11 27, 19:38)
<p>Kur visos prašapę? blink.gif </p><p></p><p>Gavau šiandien Bluetos išgirtą purškalą nuo plaukų slinkimo. Išankstinė gimtadieno dovana suo sūnaus  rolleyes.gif .</p>

As Bluetos purskalo dar nepirkau. Bet tikrai zadu isbandyti veliau.
O tada nupirkau toki komplektuka (buvo labai gera akcija, 38eu. Iprasta kaina apie 60eu), irgi labai isgirta. Ir ka galiu pasakyti. Liux! Jei kiek ir slinko plaukai, tai dabar vos keli iskrenta. Nors stipraus (to baisiausio) slinkimo ir nebuvo pas mane. Tik plaunant daugiau iskrisdavo. O dabar visai nieko praktiskai nera vonioj.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

As Bluetos purskalo dar nepirkau. Bet tikrai zadu isbandyti veliau.
O tada nupirkau toki komplektuka (buvo labai gera akcija, 38eu. Iprasta kaina apie 60eu), irgi labai isgirta. Ir ka galiu pasakyti. Liux! Jei kiek ir slinko plaukai, tai dabar vos keli iskrenta. Nors stipraus (to baisiausio) slinkimo ir nebuvo pas mane. Tik plaunant daugiau iskrisdavo. O dabar visai nieko praktiskai nera vonioj.
982d5d0ba807.jpg

Užsirašau.

Atsakyti
QUOTE(katee @ 2016 11 27, 12:34)
Apie miegojima atskirai. Visiskai sutinku ir man tiktu biggrin.gif Nebuciau pries ir savo atskira miegamaji tureti ax.gif
http://lesichka.ru/p...t-razdelno.html

Nesutikčiau niekada biggrin.gif
Atsakyti

Nesutikčiau niekada biggrin.gif

As ir  :D 

Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2016 11 27, 20:19)
Nesutikčiau niekada  biggrin.gif

gaily su Rasytee net rusiskai skaityti ismoko is to pasibaisejimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 27 lapkričio 2016 - 19:52

Su ta rusu man sunkiai sunkiai  :hmm:  as kaip tos babulkos , kurios visa gyvenima gyvena Lt , bet nemoka kalbet 😄Taip ir as , visi aplink moka rusiskai , o as tik akis pavartau  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 27 lapkričio 2016 - 20:47
QUOTE(katee @ 2016 11 27, 20:51)
gaily su Rasytee net rusiskai skaityti ismoko is to pasibaisejimo lotuliukas.gif

Deja biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas ,

siandien eisiu sportuot !

parasiau ir dabarbjau negaliu atsiimt zodziu  :D ot tie tarpai negerai...as taip tynnnnngiu ! Sugalvociau 10 priezasciu del ko negaliu eit . Bet zinau , kad nuejus veliau dziaugsiuos ir vel atsiras tas noras 

Atsakyti
Labas rytas.

Balta balta uz lango wub.gif
Vaikai jau apie egle vis klausia biggrin.gif Reikia bent 2-2,5sav dar istempti ax.gif Nes paskui atsibosta ji.
Atsakyti

Labas rytas, suraitytas  :rolleyes: 

Pusryciams arbata ir maskarpones tortas. :tomato: 

Labas rytas.

Balta balta uz lango wub.gif

*****  :oh:  galetu dar ziema truputi palaukt pajury, kol stoga baigsim. 

Atsakyti

Kur dingot visos?

Grizau is pumpo ir i lovyte. 

Terezza, tavo paltas labai liuks, tas ilgis. Uzskaitau.

As siandien savo wellensteyn parka atsiemiau, negrazu, bet kaip siltaaa. 

Dar sistemini fotika nusipirkau, kad nereiktu didelio tampytis. Va ir neber algos  :D 

Atsakyti
Sveikos,

O man eglute kaifas - vakarais atsisedu su arbata/taure vyno, isijungiu sviesas ir taip gera ir jauku wub.gif wub.gif

Su tuo miegojimu atskirai: kazkada anksciau gyvenime buciau slovinus toia minti (netgi siuliau), dabar jau su MB ne ne ne. Bet jauciu karma man, nes itariu MB nepriestarautu, nes as tai blaskaus po visa lova, neramiai miegu, o jis jautrus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Gundaus antram kavos puodeliui ir bandau save atkalbinet unsure.gif

Attic, jokie tau tortai nepakenks varant po n treniruociu per diena biggrin.gif
Atsakyti