Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Blueta , uzdavei klausima apie paauglius , bet as atsakymo neturiu . Net nexinau kada to laukt ir kaip elgtis

Atsakyti

Labas rytas , 8 p.m. , ne dar neapsisprendem , gal labiau as dar nezinau , neturiu labai patinkancio 🤔 O vaikai vadina Migle , mb isgirdo ir jam prilipo . Tai nezinau kaip cia bus . Mano variantas kolkas buvo Paula . O koki jus sugalvoja ?

 

 

 Abu grazus :4u:  Camilla butu. Sunku mums su vardais, nes tai angliskai, tai ispaniskai, tai lietuviskai nekaip skamba :D

 


8.p.m.mano visi vaikai garbanoti, antra dukra biškį mažiau, bet sūnus ki mažas buvo tai iš vis kaip su dredais atrodė, kaip ne lietuvis. Reiks paieškot nuotraukos, nepatikėtum, kaip sukosi. Dabar, jau kai stori vuyriški gaurai, tai normaliai garbanoti. Visiems dariau tą patį, prieš šukuojant tepu savo aliejukais, kur skirti galams ir dar purškiu kokią nors spec.priemonę iššukavimui.

 Nu lauksim, ziuresim, kas is jos plauku bus. Priemoniu daug suvartojam - specialu krema ir zele kasdien tepam. Mano kirpejas pasiule eiti pas jo kolega, kuris Ouidad salona turi. Atseit pakirptu spec, priemones parekomenduotu jai. Tiek, kad tie garbbanoti plaukai taip ilgai auga, nesinori man ju kirpti jai.

 

 

 

8pm - tai Monday blues apturėjai vakar?  :D  :4u:

 

haha, tai jau taip :D

Aš labai seniai turėja mergaitei vardą biggrin.gifgerai, kad ir mb patiko/tiko biggrin.gif
 

 

MB turejo dukros varda dar pries mums susitinkant. As rinkau kita, bet kai gime, MB isrinktasis labiau tiko. Ale man ji neseniai pareiske, kad jai labiau patinka jos antrasis vardas (mano parinktas). :rolleyes:

 

Terezza, super naujienos :4u: 

Atsakyti

8 p.m. Man tikrai su atmintim nestumo metu nekas 😁Jau net geda prie kolegas. Ir tavo paneles vardo neatsimenu!?

pas jus visai sudetinga su vardais! Mes ir sakem , kad duosim toki , kuris nekeltu nepatogumo uzsieni , bet ziuriu kolkas sunkiai mum su tokiais

Atsakyti

Blueta , uzdavei klausima apie paauglius , bet as atsakymo neturiu . Net nexinau kada to laukt ir kaip elgtis

O as jau galvojau paklausysiu, ausis istempus😊 Nes manes visa tai laukia irgi. Todel idomu kitu mamu patirtys. Nors pas mane visi bernai. Tai tokiom visokiom temom su vyru kalbes.

Atsakyti

Tigriau, oho, kaip sparčiai ir šauniai meti svorį! Malačius 🎈

Katee, neaktyvi man ta nuoroda.

Terezza, nepaklausiau. Sakė, šalia to miestuko buvo trys ugnikalniai, bet į kurį kopė nesiteiravau. Ten tiek tų pavadinimų ji minėjo, kur važiavo, kur gyveno/keliavo, kad sunku atsimint. Žinai, kai aš nebuvus, man jie visi ten vienodi. 😃

Ačiū,merginos, kad džiaugiatės su manim kartu. 😊

Atsakyti

Blueta, ziuriu, ana nuoroda kazkaip nusikopino blogai. Tai ikeliu dar.

http://m.delfi.lt/ar...php?id=71804406

Atsakyti

O as jau galvojau paklausysiu, ausis istempus😊 Nes manes visa tai laukia irgi. Todel idomu kitu mamu patirtys. Nors pas mane visi bernai. Tai tokiom visokiom temom su vyru kalbes.

Tai ir mano su tėvu šnekėjo rodė jam "va,kokie plaukai, žiūrėk" ( ten tų plaukų tai keli, sakė vyras 😃), bet aš tiesiog irgi žinau. Vyras dalinosi.

ir vat man knieti, kaip šiuolaikiniai berniukai daro 🤔 Negi skuta ten tuos pavienius plaukelelius. Sūnus gi mato, kad tėvas viską skuta, nu tai jam atrodo, kad ir jam jau reik. 

Atsakyti
Aciu Blueta... mirksiukas.gif
Atsakyti

Jo, sitoj.  Ir sita istoriją mes žinom, tai vyko būtent tada, kai mūsiškis ten buvo. Keistas žinok, tas tėvas, švelniai tariant. Taip, pritūpimus, atsispaudimas liepdavo daryt už keikimąsi, nepaklusimą ir t.t.,mūsiškis gaudavo po 400-500 ir darė, o ne cypė "pasiiimkit"

sąlygos ten asketiškos, daug blogiau negu kareiviškos, bet atbuvo vyriškai ir daugelis dalykų jam išėjo į naudą.

blogai tai, kad išmoko "stumt", baisių keiksmažodžių, su kuo mums teko dirbt, parsivežus. 

Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2017 03 21, 15:03)
<p>Gaily , o koks taviskes vardas ? Zinau kad is S 😁</p>

Smiltė ax.gif
Atsakyti

Smiltė ax.gif

Cia musu pirmas variantas 😁! Dukrai labai aptinka .

kazkaip galvojau kad tavojo Sofija 

Atsakyti

Man dar  lb gražu Ditė. 😍

Iš vis gražu paprasti dviskiemeniai, aiškūs vardai. Mano visų vaikų tokie. Nepretenzingi 😃

Atsakyti