Įkraunama...
Įkraunama...

***Derintojos***

Labas vakaras,

Šiandien darbinga diena buvo, sportavau, antakius susitvarkiau, abiejuos darbuos atidirbau, dabar skalbinius dar užkaičiau.  :) 

Pas mane merginos visko privalgo, nesukovoju  su tuo niekaip, nes mb nesamonių į namus prineša. Atsibodo nervus gadint, jis nepasikeis niekada, o pyktis dėl to visą gyvenimą nematau prasmes -  kaip valgė saldumynus, kada susipažinom,taip ir valgo iki šiol...

O vyresnioji tai apskritai netvarkingai valgo, randu jos kuprinėj ir čipsų pakelių, ir šokoladukų. Na, paskaitau moralą... ir ką? Visvien perkasi... jokių ten kokteilių gert nenori, kokteilis geriamas tik tada, jei yra iš pieno ir kakavos, vaisinių negeria. Tikrąja ta žodžio prasme ji žiaugčioja gerdama, jei verčiu. Kartą buvo atpylus  :unsure:  Tai neverčiu dabar... geriu pati. Džiaugiuos bent tiek, kad bent vakarienę normalią valgo, su salotom, mėsa/žuvim. Nesispyrioja. Vakarieniauja visada visa šeima kartu. Pietūs, žinoma, atskirai, visi išsibarstę būna dienos metu.

Atsakyti
RASYT,41 vakare biggrin.gif ūgio sakė nematuos biggrin.gif tingi vyras biggrin.gif
Bet manau 165 cm 100% yra

Man koma.....
Pavargau nafik...
Kirpykla vaikui,baldų delivery po mokyklos ir namų matavimas naujiems radiatoriams ir boileriui nuo pat ryto...

Ryt ryte 4:15 kilt smile.gif irgi gerai biggrin.gif
Žodžiu per daug man veiksmo šiandien biggrin.gif
Išsunkta jaučiuos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 20 kovo 2017 - 23:12

Labs,

man šiandien kaip penktadienis trylikta. Išėjau iš darbo anksčiau, kad į veido valymą spėčiau, bet teko jį atšaukti. Kažkieno mašina užsidegė autostradoj, sėdėjau kamštyje virš pusantros valandos. Tada pamačiau, kad bosui manęs prireikė (ale per vėlai pamačiau ir iš darbo anksčiau išėjau), galiausiai namie radau baltą kilimą išmozotą su rausvais/žaliais plėmais. Dukros antspaudus surado šuo...

Blueta, vyriausios dukros buvo garbanoti plaukai, kai vaikas buvo? Ką naudoja? Garbanos, kaip pas maniškę... :rolleyes: 

Rasytee, tai jau dėl vardo apsisprendėt? Mes vaiko dar neturim (nei nėščia), o vardas yra. Mergaitei  :D 

Atsakyti

Labas rytas , 8 p.m. , ne dar neapsisprendem , gal labiau as dar nezinau , neturiu labai patinkancio 🤔 O vaikai vadina Migle , mb isgirdo ir jam prilipo . Tai nezinau kaip cia bus . Mano variantas kolkas buvo Paula . O koki jus sugalvoja ?

 

Anila , taviskiui tikrai truksta svorio 😁Nupus vejas toki aukstaugi 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 21 kovo 2017 - 07:34

Labas rytas.

Gavau onkocitologinio atsakyma - all clear. O kadangi nuo diagnozes jau 9 metai praejo, tai skaitosi, kad esu cancer-free. Valio :yahoo:. Bet tai reiskia, kad griztu i tikrinima kas tris metus, o ne kasmet, kaip iki siol. Sitas dalykas man nelabai patinka. Jauciu i tarpus pasitikrinsiu privaciai.

Atsakyti

Terezza, liuks naujienos!  Aš tai kasmet onkocitologinį darausi, be jokių ten grėsmių, savo noru. Einu tikrintis pas ginę kartą metuose ir "po polnoj programie pravaro" 

Man ir metai atrodo ilgas laiko tarpas. Sako, agresyvios  gimdos kaklelio vėžio formos per 4-5 mėn.išsivysto taip, kad būna vėlu. Tai neleidžiu sau per daug atsipalaiduot.

8.p.m.mano visi vaikai garbanoti, antra dukra biškį mažiau, bet sūnus ki mažas buvo tai iš vis kaip su dredais atrodė, kaip ne lietuvis. Reiks paieškot nuotraukos, nepatikėtum, kaip sukosi. Dabar, jau kai stori vuyriški gaurai, tai normaliai garbanoti. Visiems dariau tą patį, prieš šukuojant tepu savo aliejukais, kur skirti galams ir dar purškiu kokią nors spec.priemonę iššukavimui.

beje, paauglių mamos, kaip jūsų bernams plaukai dar neželia? Maniškis čia neseniai pareikalvao skustuvo, tipo, "labai ilgi ten".  Kaži, reik jau ten skust nuo 12 🤔

Labas lietingas rytas.

Atsakyti

Taip, ir man panasiai gi buvo. Po gero tyrimo praejus pusantru metu radom Carcinoma in situ III. Dar pusmetis max ir butu jau invazine forma. O gal ir greiciau. Todel dabar tie trys metai man atrodo baisiai ilgai.

Atsakyti

Terezza - 👍

Priminet, kad ir man jau laikas butu pasitikrinti.

Laba.

Atsakyti

Terezza , nuostabu !

Atsakyti

Parskrido jau mūsų mergička į Vašingtoną, Gvatemala ją sužavėjo, sakė, nori grįžt. 😊

Vakar vakare valandą šnekėjom, tai net akyse ašaros kokie šilti įspūdžiai.

 

da biškį pasigirsiu 😊 Ale vaikais, galima, jo?

 Jau ateina egzų rezulatai, tai iš "Amerikos užsienio politika" gavo 99% ir išlaikė geriausiai klasėj, dėstytoja viešai, prie visų studentų pagyrė jos rašinį, sakė "exellent".

 Didžiausia parodija tai kad ji vienintelė užsienietė grupėj tarp amerikiečių studentų 😃

Atsakyti
Terezza... puikios naujienos...

Blueta... isivaizduoju kaip smagu sirdy... saunuole dukra ir saunuoliai teveliai... wub.gif

Labas...
Atsakyti

Šaunuolė tavo mergička, Blueta.

Tai ar paklausei, į kurį ugnikalnį kopė?

Atsakyti